Inspiratie opdoen op Wonen&Co

Zin om weer eens live wat wooninspiratie op te doen en woon je in het noorden van het land? Je kunt nu tot en met 30 april met korting toegangskaarten aanschaffen voor de beurs Wonen&Co 2022. Deze beurs kun je 15, 16, 17 en 18 september vinden in MartiniPlaza Groningen. Wonen&Co maakt haar comeback met nieuw woongeluk en een frisse twist. Op 9 april lanceerde Wonen&Co een speciale Early Bird-actie. Tot 30 april is het mogelijk om een vroegboekticket voor € 10 aan te schaffen. De reguliere entreeprijs is € 12.

wonen en co beurs
Foto: Wonen & Co Inspiratiebeurs

Multifunctioneel: fresh

Het beursthema in 2022 is Fresh. Dit past perfect bij de duurzame woontrend van dit moment om ons huis op te frissen. Tijdens de pandemie zijn veel ruimtes in huis multifunctioneel geworden. Waar we eten, werken we, krijgen we les en ontvangen we bezoek. De details – zoals dus deurklinken – doen er veel meer toe. Wonen&Co speelt in op deze nieuwe balans. Deze editie verwelkomt Wonen&Co de thuiswerkstudio’s.

Nieuwste trends en kleuren

Wonen is een continu proces van nieuwe woontrends, je eigen stijl vinden, bijschaven, fijnslijpen en meer. De woonmode laat hiermee jaarlijks bewust een ander gezicht in. Dit gezicht wordt gevormd door de trends van het jaar. De trendhallen van Wonen&Co hoppen deze editie van de weelderige seventies naar de kleurrijke nineties en vinden tegelijkertijd met woontrend Japandi 2.0 de rust, ruimte, stilte en eenvoud als tegenwicht.

Ben jij al eens op deze woonbeurs geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.