Margriet, Marguerite, Roos, Jared of Anthony? Mensen met een bloemen naam opgelet!

Het Mauritshuis bestaat dit jaar 200 jaar als museum en viert dit onder andere met de kleurrijke bloemententoonstelling In volle bloei tot en met 6 juni. Tijd dus om een feestje te vieren en te trakteren! Roos, Zahra, Anthony, Madelief, Senna, Leila, Jared en Amar opgelet! In de hele maand maart 2022 mag iedereen met een bloemenvoornaam gratis naar het Mauritshuis. Het museum staat helemaal in het teken van bloemen, bloemen en nog meer bloemen.

Mauritshuis
Foto: Mauritshuis

Het Mauritshuis trakteert met de tentoonstelling In volle bloei alle bezoekers op een kleurrijk boeket, bestaande uit de mooiste bloemstillevens uit de 17de eeuw. Ook staat het museum zelf in bloei met twee bloemwatervallen aan de gevel van het museum en 20 bloembakken met échte bloemen op het voorplein. Deze kun je als bezoeker het hele jubileumjaar blijven bewonderen.

Mauritshuis
Foto: Mauritshuis

Hoe werkt de toegang met je voornaam?

Bezoekers met een bloemenvoornaam, vrouwelijk en mannelijk, kunnen online een gratis tijdslot boeken in de ticketstraat van het Mauritshuis. In het museum hoeven zij alleen nog even langs de kassa te lopen met een geldig Identiteitsbewijs voor een gratis ticket. Dit kunnen bloemenvoornamen zijn in alle talen, en uit verschillende culturen.

Tickets zijn te boeken via: https://tickets.mauritshuis.nl/nl/tickets 
Iedereen t/m 18 jaar kan het museum gratis bezoeken.
Tevens gratis toegang met de Museumkaart. 

Ben jij al eens naar het Mauritshuis geweest? En heb je een bloemige voornaam?

Steun Marstyle met bijvoorbeeld een klik op onderstaande bloemige banner: Cupido's Choice - Nieuwe banners
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.