Keek op mijn Week: weekendje Roompot Schaijk, primeur 308, Sparkle & Shine Beauty Tour en ik ben officieel inspirerend :-D

Hoe was jouw week? Wij genoten van een heerlijk zonnig weekendje weg in Roompot Schaijk en deden daar een dagje Nijmegen, waar het kermis bleek te zijn. Ik werd opgenomen in een lijstje met meest inspirerende personen in de online marketing (yay), had overleg met de sportarts en we kookten deze week voor het laatst met een gesponsorde HelloFresh box, maar ik heb nu dus een abonnement want het bevalt wel. Verder bracht ik de Citroën ëC4 terug en kreeg ik daar een sneak van de nèt in Nederland gearriveerde Peugeot 308Hybrid met het nieuwe logo. Verder perspakketjes en een gaaf event bezocht…

roompot schaijk waterlodge
Zaterdagochtend… eerst even werken en dan leuke dingen doen.

Kortom, het was weer een wervelend weekje. Leuk dat je mee leest! 

Kermis in Nijmegen en funbowlen

Zaterdag was het wederom heerlijk weer in Schaijk. Ons vakantiehuisje stond pal op de zon, dus we konden prima in de tuin zitten zonder jas. Sterker nog, nadat de meisjes huiswerk hadden gedaan en ik nog even aan mijn blog werkte… renden ze naar het spraypark toe! Er werd enthousiast met water gespeeld en toen ze het zat waren namen ze snel een warme douche in het vakantiehuisje. In de waterlodges zitten 2 douches, dus dat ging prima. 

roompot schaijk waterlodge
Speeltuintje vlak voor onze waterlodge.

Lekker geluncht bij het kindvriendelijke Restaurant Charlie, waar ze samen met andere kinderen verstoppertje speelden. Daarna reden we naar Nijmegen, daar was ik nog nooit geweest! Wat een prachtige stad en druk, niet normaal zoveel mensen.

funhouse kermis nijmegen

Het bleek kermis te zijn. Volle terrassen, overal kraampjes, we zagen een mooie show van een drumband en hebben ook de kermis even gesponsord want na alle lockdowns kunnen die wel wat steun gebruiken. De kinderen gingen onder meer in het funhouse, de oudste deed met mijn vriend een attractie waar je heel erg misselijk van wordt en ik hield het met de jongste bij een gezellig ritje in de rups.

nijmegen
Oh dit is zo leuk! Een straatje vol parapluutjes in Nijmegen, kreeg er echt een vakantiegevoel van!
rups nijmegen
Samen met dochterlief in de rups op de kermis in Nijmegen.

’s Avonds leverden we onze cadeaubon in voor een uurtje funbowlen. Dat betekent dat de ballen wat kleiner en lichter zijn dan op een normale bowlingbaan. Bittergarnituurtje erbij en het was leuk, tot we gezelschap kregen van kinderen die moeite hadden om op hun eigen ouders en bowlingbaan te wachten. Gelukkig was onze wedstrijd toen al bijna beslecht, dus we zijn lekker naar het huisje gegaan voor een mooie Netflix film over een Zilverdraak met hapjes op tafel en een wijntje erbij. In dit vakantiepark heb je gelukkig een smart TV en kun je dus op Netflix inloggen.

funbowlen restaurant charlie roompot schaijk

Frutiige zomerwijnen - vanaf 5,99

Keimooie wandelroute

Zondag haalde ik lekker vroeg warme broodjes bij de receptie van Vakantiepark Schaijk. Na het ontbijt kon iedereen even rustig douchen en ondertussen werd alles ingepakt en opgeruimd. Het was na een mistige morgen nog altijd stralend mooi weer, perfect dus voor een wandeling.

ontbijt roompot schaijk
Verse broodjes halen bij de receptie van Roompot Schaijk.

Direct naast het park begint de ‘Keimooie Route’ van 3,5 kilometer, waarbij kinderen naar stenen kunnen speuren en zo een raadsel oplossen. Je wandelt door een heel mooi en afwisselend landschap: van bos met kastanjes en dennenappels tot een modderveldje met varkens. Halverwege kun je ontzettend lekker eten bij De Boshut (ik had de gehaktbal, een aanrader). 

keimooie wandelroute schaijk

Daarna deden we in het zonnetje een potje Bankroet aan de tuintafel. De meisjes wilden het dolgraag nog een keertje spelen. Einde van de middag sjouwden we alles naar de auto en maakten we het huisje weer aan kant. Handdoeken en beddengoed in de badkamer en de vloer netjes geveegd en vaat weer opgeruimd. Tijd om naar huis te gaan en de meisjes weer bij hun papa te brengen. Dit zonnige weekendje weg hadden we in elk geval in de pocket! 

bankroet bordspel

Er stond wel wat file, maar dat was prima want de laadpalen van Vakantiepark Schaijk zijn nog in aanbouw. We zochten dus snel een Shell snellaadpaal met Starbucks op voor een sanitaire stop en een kop koffie. Even chill. 

Bellen met de sportarts

Maandag druk met spullen in de was doen, opruimen en mijn werkopdrachten uitwerken achter de laptop. Einde dag belde de sportarts me op voor controle. Ik kon dus mooi vertellen hoe het nu gaat en dat ik alweer op 72% zit. Uiteraard biechtte ik ook op dat ik eigenlijk teveel doe voor het mooie, maar dat ik gewoon graag verder wil ook met mijn bedrijf. Nu is de tijd dat alles weer is losgebarsten qua events en ik zeg echt veel nee, maar er zijn gewoon ook echt heel erg veel superleuke dingen waar ik toch graag bij wil zijn. Dat snapte ie wel, dat je na zo lang rommelen met je gezondheid ook wilt genieten van leuke dingen. Daar krijg je ook weer energie en inspiratie van tenslotte. En netwerken is een belangrijk onderdeel van mijn zichtbaarheid. Nog even doorgaan zoals ik nu doe dus, trainen op een maximum hartslag van 130. Zodra ik een vraag heb of als mijn fysio denkt dat we over kunnen op intervaltraining, kan ik bellen en anders spreken we elkaar over 3 maanden weer. 

’s Avonds kennis gemaakt met het fenomeen “Loetje”, een restaurantketen die bekend staat om hun biefstukjes in jus. Smaakte zalig! En daarna een interview gegeven over leven met longcovid aan een online gezondheidsmagazine. Ik weet de titel niet meer, maar zoals ik in dat interview ook aangeef kan ik sinds de ziekte wel vaker niet meer op bepaalde woorden komen. Dat heb ik nooit durven uitspreken op mijn blog, maar goed voor je het daar leest zeg ik het hier ook maar. Gelukkig ben ik breedsprakig en snel genoeg om een ‘eind weg te lullen’ en valt het niet zo op behalve als ik moe ben. Met mijn herstel gaat het ook steeds beter en heb ik er minder last van. Maar goed kindertjes, dit is dus waarom je een grote woordenschat moet zien te vergaren als je jong bent: dan valt het niet zo op als je hersenen niet meer doen wat jij wilt als je later groot bent. Nou ja, dat compliment geef ik mijn jongere zelf want alleen mijn eigen kinderen hebben hier echt iets van gemerkt als het goed is.

citroen ec4
Grote auto hoor! Zo hoog, deze Citroën ëC4, dat ik in de carwash niet bij de antenne kon om hem er weer op te zetten. Aan de ruimte kan ik zeker wel wennen en de stoelverwarming is ook heerlijk trouwens.

Lekker werken

Dinsdag lekker achter de laptop gewerkt en dingen afgehandeld in de mailbox. Het lijkt soms wel een oneindige stroom aan leuke dingen, maar ’s middags was ik best moe en heb ik toch even rust genomen om bij te komen. ’s Avonds moest ik tenslotte weer naar de fysiotherapeut om lekker actief bezig te zijn. Eigenlijk was er daarna nog een koffie avond met de ouders van groep 8, maar dat trok ik helaas niet meer. Ook zonder mij was het vast erg gezellig.

hellofresh

Wel heb ik uitgebreid voor mezelf gekookt met een HelloFresh pakket dat op moest. Iets bijzonders met rijst, gepaneerde bloemkool uit de oven en een spinazie / winterpeen prutje. Heel lekker en gezond. Daarom besloot ik ook om het abonnement bij HelloFresh voorlopig nog even aan te houden op eigen kosten. Deze week komen de laatste gesponsorde maaltijden binnen. Met kortingscode 45HELLOMARSTYLE krijg je in totaal 45 euro korting op je eerste 3 boxen. Maar voor de mensen die mij op whatsapp hebben: ik heb ook via het spaarpunten systeem een aantal gratis dozen om weg te geven mocht je interesse hebben.

inspirerend persoon online marketing

Bij de 50 meest inspirerende personen in de online marketing

Woensdag ontving ik bericht van Whitepress dat ik ben opgenomen in hun lijstje met 50 inspirerende personen in de online marketing. Wauw! Voel me zeer vereerd en erg leuk om zo een stukje erkenning te krijgen, want meestal voelt het alsof mensen me vooral heel erg irritant vinden met mijn geblog. “Maar mam, je bént ook heel inspirerend,” zei mijn oudste dochter. Ze vindt het heel tof wat ik allemaal doe en zo reageerden meer mensen. Ben heel trots. Dank!

cinekid knutseldoos

’s Middags werd er nog een cadeau bezorgd namens het Cinekid Festival. Een thuisblijverspakket, omdat er namens ons een gastblogger heen gaat. Knutselspullen, een napratend robotje, blacklight lampje en wat al niet meer zat er in. Zie de unboxing video bij donderdag ;-). Dankjewel Cinekid!

Primeur met de 308hybrid en Shine & Sparkle Beauty Tour

Donderdag waren mijn kinders niet uit bed te krijgen. Toe aan vakantie. Zelf werd ik vanuit het niets heel misselijk (misschien de hamburger die ik niet goed gaar had gebakken de dag ervoor?) en kwam mijn halve boterham er al uit voordat de meisjes beneden waren. Daarna ging het gelukkig weer goed, want ik had een hele drukke dag voor de boeg…

citroen ec4
Er kan lekker veel bagage in de Citroën ëC4!

Eerst naar de carwash in Alphen en daarna door naar Stellantis om de geleende Citroën ëC4 terug te brengen. Hier deed ik nog een bakje koffie en kreeg ik een primeur. Achter allerlei schotten was er die ochtend een nieuwe Peugeot 308hybrid gebracht welke op een later moment aan de pers wordt gepresenteerd. De auto zat op slot, maar ik mocht er wel even in kijken én de eerste foto’s maken en op mijn socials delen. Wat een onwijs stoere bak! Nu nog even geduld tot 2022 want dan mag ik er zelf in rijden!

Daarna door naar het Pestana Hotel zo’n 10 minuutjes verderop in Amsterdam. Hier was ik uitgenodigd voor het Sparkle & Shine Beauty Tour event met allemaal mooie beautymerken. Ik heb hier heel gezellig staan kletsen met alle merken, zal alle instastories even met je delen dan zie je wat er zoal nieuw is op beauty gebied. Het meeste is (binnenkort) te koop bij Douglas. Grappig trouwens, één van de merken gaf ook aan dat ze mij van gezicht herkende en mijn logo ook wel gezien had. Blijkbaar zit ik bij het lijstje van vernieuwende blogs dat ze monitoren, hoe tof is dat? Het merk in kwestie sluit zeker aan bij mijn blog dus wie weet volgt er binnenkort een uitgebreidere samenwerking. 

Ik was aardig gesloopt na deze drukke dag, maar was zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er in de perspakketjes zat die ik heb meegekregen dat ik ’s middags nog even een vlogje opnam. Mijn oudste zat op de bank te ‘chillen’ maar de aantrekkingskracht van een unboxing is natuurlijk enorm. Dus besloot ze gezellig mee te doen met het filmpje:

 

Zeeman: Jassen voor het hele gezin

Start herfstvakantie

Vrijdag nam ik uiteraard de ruimte om even bij te komen van de hectiek. Hoewel? Eerst even knallen bij de fysio wat best aardig ging. Daarna work work en werd de deelname van Roidmi aan de Blogboot van 1 november bevestigd, yay! Nog ruimte voor een paar merken overigens en voor nog 5 bloggers, dus is het wat voor jou? Laat het me weten. Verder een zoomcall met Nick van Get Big Marketing over een project dat alweer even stil ligt omdat mijn energie beperkt is. Mijn shopsels voor de blog over Protest Sportswear werden ook bezorgd, evenals de nieuwe Monsterbox. Genoeg om over te kunnen schrijven dus!

roompot schaijk
Iemand was netjes haar huiswerk aan het doen op vakantie <3 Alle woordjes Engels kende ze ook, maar … dyslexie dus ze had een 4… de spelling was namelijk overal fout… verdrietig vind ik dat toch wel, als de toets mondeling was geweest dan had ze een 10 gekregen. Ach ja, voor rekenen alleen maar tienen en voor mij blijft ze een topper.

De kinderen hadden overigens ook een geweldige dag. School had een vossenjacht georganiseerd met het thema beroepen, de oudste had met haar klas een high tea met allemaal lekkere dingen en er kwam een vriendinnetje spelen bij de jongste. 

Hier lees je meer weekoverzichten.

Ik vind het heel erg leuk als je een reactie achter laat. Probeer mensen te inspireren met mijn blogs dus hopelijk stond er iets tussen waarvan je denkt ‘ha, dat is een idee!’ Die olie van NCY om je menstruatiepijn te verzachten vond ik zelf erg prettig trouwens. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.