Keek op mijn Week: Show Up, Best Western en fotoshoot

Ok. Overduidelijk is het gewone leven weer begonnen en het lukt mij steeds beter om dat vol te houden danwel te doseren in combinatie met rust. Ik kies voor de leuke dingen die ik graag wil doen, maar gun mezelf ook dat uurtje plat om daarna nog steeds gezellig te zijn en het vol te houden. Zo probeer ik voorzichtig aan toch de opruimgang er in te houden, ook al past het eigenlijk niet in mijn volle programma…

opruimen badkamer
Badkamer oogt met zo’n kratje in één keer opgeruimd.

Werken, huishouden, opruimen

Zaterdag was niet heel spannend: huishouden, werken en een beetje opruimen… ’s Ochtends lekker wakker worden met de meisjes. Of nou ja… de een zat al achterlijk vroeg achter de tekenfilmpjes, zelf keek ik vanaf een uurtje of 8 een leuke film en toen die afgelopen was… bleek kind 2 nog altijd diep in slaap. De eerste schoolweek is blijkbaar toch best vermoeiend geweest!

Eenmaal aangekleed en scoutingready gingen ze weer naar hun vader. Ik kon dus de boel opruimen, wat werk doen en bijvoorbeeld mijn bed verschonen. Huishoudelijke taken zijn ook belangrijk tenslotte. Uiteraard ben ik ook nog even de zolder op geweest, zo fijn dat het nu een mooie opgeruimde plek is! Nog een paar kleine dingetjes uitgezocht (ik ben nog lang niet klaar, maar dit is een fijn uitgangspunt) en een kratje naar mijn badkamer verplaatst. Alle wasmiddelen en schoonmaakspul voor de badkamer staat daar nu in, in plaats van los op de wasdroger en warempel… het ziet er meteen veel netter en opgeruimder uit. Die opruimcoaches weten wel wat ze doen!

showup
Even uitpuffen en van de zon genieten bij Show Up in de Haarlemmermeer Expo.

 

Show Up Beurs

Zondag startte ik mijn dag redelijk relaxt, deed ik nog even snel een paar laatste blogdingetjes die ik klaar wilde hebben en daarna pakte ik een flinke stapel visitekaartjes in. Al een paar jaar probeer ik een bezoek in te plannen naar de Show Up beurs, maar steeds kwam er last minute iets tussen waardoor het niet lukte. Nu moest en zou ik er dus naartoe! Een beursdag is altijd best vermoeiend, maar zo ontzettend inspirerend!

mrmaria nijntje

Ik reed dus vol goede zin naar de Haarlemmermeer Expo om me te vergapen aan hippe merkjes, leuke home deco spullen en vooral om interessante mensen te ontmoeten. Als blogger kan ik tenslotte alleen maar over leuke nieuwigheden schrijven wanneer ik daarover wordt geïnformeerd door de marketeers achter deze producten.

the gratitude list
Selfie met de bekende influencer Lily Samii uit Brussel die The Gratitude List bedacht.

Vanwege de Formule 1 die tijdens mijn tijdsslot vlak in de buurt plaatsvond, was het op de beurs rustig genoeg om overal ook daadwerkelijk even een praatje te maken. Hele leuke gesprekken gehad, kreeg zelfs hier en daar leuke samples mee om over te schrijven en ik heb mijn netwerk flink uitgebreid. Ondertussen maakte ik foto’s tot mijn telefoon bijna leeg was, zodat ik een inspiratie artikel kan maken. Op instagram heb je er daar wellicht al een paar van gezien tussen mijn stories?

scratch dartspel

Een zeer waardevolle dag om op terug te kijken! Vreselijk lang geleden dat ik naar een beurs als deze kon en netwerken is nu juist één van de dingen die ik zo waanzinnig leuk vind om te doen. Daarbij was het heel inspirerend, ik heb zoveel mooie producten gezien!

showup beurs fat forest

Koffie bij Best Western

Maandag liet ik eerst mijn bandenspanningsproblemen oplossen bij Peugeot. Flinke stress omdat alle alarmsignalen afgingen in de auto, maar gelukkig hadden ze het heel snel opgelost en was er niets ernstigs aan de hand.

peugeot 3008

Daarna ging ik op de koffie bij hotelketen Best Western in Woerden. De parkeergarage was een uitdaging, dus ik geef mezelf een schouderklopje voor mijn parkeerskills haha. We hadden mooie ideeën om samen te werken, dus dat gaat binnenkort meer vorm krijgen. Ook mocht ik nog een kamer van binnen bekijken. Wist je dat in Woerden overal verlengde bedden staan van 2.10 meter? Ideaal voor lange mensen. Bovendien hangt door het hotel heen en in elke kamer een foto of schilderij met een stukje Woerdense geschiedenis.

best western woerden

Lekker shoppen en uit eten in Woerden en daarna blijven slapen (vlakbij het station)? Boek je kamer hier.

Fysio

Dinsdag kon ik dan eindelijk eens wat meters maken qua tikwerk. Lekker geschreven en een winactie gepost op instagram met Sophie de Giraf. Deze loopt niet echt lekker qua deelnemers, dus ik denk dat ik via instagram maar geen acties meer laat lopen. Zonde… tis zo’n leuk babyspeeltje, mijn jongste was er helemaal weg van en ik had er zelf vroeger ook eentje in de box toen ik zelf klein was. Natuurrubberen Sophie bestaat dan ook alweer 60 jaar!

 

Heb hard doorgebuffeld achter de laptop, maar mezelf wel even een zonnig lunchmomentje in eigen tuin gegund. Eindelijk is het dan toch nog zomer! Mijn restje rijst van een dag eerder ging tijdig de magnetron in, want er moest vandaag gesport worden. Dit keer bezocht ik de fysiotherapeut eens een keer in de avonduren, zodat ik iets langer door kon gaan. Het trainen ging best aardig. Moest mezelf niet vergelijken met de andere aanwezigen uiteraard, maar gezien waar ik vandaan kom gaat het heel erg de goede kant op. Inmiddels is ook de brief binnen voor het vervolgconsult met de sportarts. Ben benieuwd, maar eerst nog even een maandje kijken hoe mijn conditie langzaam verbeterd. Wanneer zou ik weer mogen en vooral kunnen sporten? Zou ik januari 2022 misschien als doel kunnen stellen?

show up beurs
Al mijn spulletjes van de Show Up beurs even uitgestald zodat de kinderen het kunnen bekijken als ze weer thuis zijn.

Fijn met mijn meisjes

Woensdag was ik weer fijn samen met mijn meisjes. Heerlijk om ze weer te zien en we hebben ook samen hard gewerkt. De spulletjes van Show Up lagen op tafel en wat ze het eerste zagen waren de producten van kindermake-up merk Toot! Aangezien ze die heel graag wilden proberen, werd hun kaptafel schoongemaakt en opgeruimd zodat we foto’s konden maken.

toot kindermakeup

Tussen de bedrijven door lunchten we lekker buiten en hebben we ook de avondmaaltijd buiten gegeten. Eigenlijk was het een te mooie dag om niet ook direct de foto’s te maken met de producten van GOT BAG. Vanwege hun doelstelling om de oceanen plasticvrij te krijgen, wilde ik dit met de voeten in het water doen. Dus reden we vlak voor bedtijd nog even naar Reeuwijk voor een snelle fotoshoot. Mijn oudste was onze fotograaf. Ze kan prachtig fotograferen en ik moest zelf ook de mooie hoodie van GOT BAG dragen en op de foto. ’s Middags hadden we het verhaal al even doorgelezen, best grappig want we kregen een Duits kinderboek toegestuurd en mijn kinderen moesten erg lachen toen ik het voorlas. Goed voor de talenkennis.

got bag tassen

Na afloop nog even snel een ijsje halen bij de Mc Donalds, afdouchen en naar bed! Wel mooi hoor, foto’s maken bij zonsondergang. Het licht is qua inval dan zo prachtig…

got bag outfits 

Pakketje maken en ontspanningsles

Donderdag zat ik lekker aan mijn werk en vouwde ik wat wassen weg. Tussendoor ging ik langs bij Bella 3B om mijn wimpers te laten opvullen zodat ze er weer mooi uitzien. De kinderen werkten uit school aan een postpakket voor hun vakantievriendinnen. Afgelopen maandag had ik de postbode gemist en mijn dochter gebeld omdat het pakketje niet voor mij bleek. Het was een mooie doos vol spulletjes en briefjes van haar vakantievriendin en ze was er ontzettend blij mee. Ik moest dingen printen en goedkeuren en ze waren lekker bezig saampjes.

postpakket
Zo leuk! Mijn dochter stuurde deze foto toe van het postpakketje dat ze kreeg van haar vakantievriendin.

Verder geurde hun kamer flink naar de Method allesreiniger, want ze hadden bedacht dat ze munten gingen poetsen. Hun zakgeld vonden ze maar smerig, dus er ging een poetsdoek met schoonmaakmiddel overheen. Goed idee eigenlijk… zo fris is het niet dat muntgeld. Poets jij je munten weleens op?

Oh, en tot mijn grote frustratie liet ik het avondeten gigantisch mislukken. Blegh! Ik baal daar altijd zo van, aardappels, groenten en vlees krijg ik gewoon nooit tegelijk en goed op tafel. Dit keer liet ik per ongeluk ook nog de jus omvallen in de magnetron… alles onder… Om moedeloos van te worden.

“Mam, gelukkig heb jij andere talenten” zeiden mijn kids. En omdat ik zo verdrietig was, bedacht mijn jongste een ‘ontspanningsles’. Dit was fantastisch! Ze zette haar ‘meditatiejuf stem’ op en ik moest op mijn bed gaan liggen luisteren naar haar stem. Alsof ik op de behandelbank bij een volleerde zweverige dame lag, echt! De houten massageroller ging over mijn rug, ze had ijskoude komkommers gesneden die moesten op mijn ogen en ondertussen klonk het “denk terug aan één van de fijnste momenten uit je leven… was dit je verjaardag?” Vervolgens kreeg ik de koude komkommers op mijn benen en werd mijn dure Chanel huidolie gebruikt voor een ‘massage’. Het was meer lief aaien, maar zo ontzettend mooi en lief bedoeld dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg. Wat een prachtig kind heb ik toch dat ze dit soort dingen bedenkt… Toen ze klaar was (en ik mijn lach echt niet meer in kon houden en de koude komkommers zat was) heb ik haar uitgebreid gecomplimenteerd over hoe ze dit bedacht had. Ik was diep onder de indruk.

Sweet Tooth marathon

Vrijdag lekker gewerkt terwijl de kinderen op school zaten. Zowaar weer eens de Blogtalk op Clubhouse gedaan en dat was een interessant (en gezellig) gesprek. Komende vrijdagen gaat dat niet lukken, dus denk dat ik hem op donderdag in ga plannen. Check Clubhouse dus donderdag om 10 uur als je mee wilt praten of luisteren!

je hoeft het niet alleen te doen

Op de route vanaf het ophalen van mijn dochter bij een vriendin, ligt Tok of the Town. Het kiprestaurant waar één van de meisjes graag de avondmaaltijd vandaan zou zien. We aten gezellig voor de televisie en begonnen aan de serie Sweet Tooth. Die was zo mooi, dat we flink wat afleveringen gekeken hebben. Gezellig zo saampjes het weekend in gaan.

 

Heb jij een mooi weekend gehad?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.