Serieus leuke schoolbekers: Lund London

Deze schoolbekers zijn serieus leuk en eens iets anders, waar niet de hele klas mee loopt: de Skittle Flessen van Lund London. Ik zag deze foto’s in mijn inbox en werd op slag verliefd. Hier zie ik mijn meiden wel mee lopen. Het allerleukste is dat de doppen los verkrijgbaar zijn. Je kunt dus af en toe variëren van dop en onderkantje als je er meerdere hebt.

lund london schoolbekers
Foto: Lund London

Lund London is een merk dat ik nog niet ken, maar het ziet er hip uit! Daarbij zijn ze ook een stuk praktischer dan de meeste schoolbekers (en dus middelbare school proof). Je drankje blijft er warm of koud in, dus je kind kan ook de favoriete thee mee nemen of in de zomer de zelfgemaakte gekoelde Sodastream mix. 

lund london schoolbekers
Foto: Lund London

De Skittle flessen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn dubbelwandig, waardoor de inhoud 24 uur koel of 12 uur warm blijft, zonder dat de buitenkant van de fles warm (of koud) wordt. Als je je drankje echt koel wilt houden, kun je er door de grote opening van de fles zelfs ijsblokjes in doen. Superfijn!

lund london schoolbekers
Foto: Lund London

Het ontwerp is geïnspireerd op retro bowling kegels en er zijn heel veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar die het dagelijks leven een beetje vrolijker maken. Een leuk extraatje is dat de doppen los verkrijgbaar zijn. Zo geef je je fles in een handomdraai een andere look. De flessen gaan oneindig lang mee en zijn daarmee niet alleen leuk voor jezelf, maar ook goed voor het milieu.

 

Lund London Skittle flessen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 295 ml, 500 ml of 750 ml, vanaf €32,95.

Lees ook Nieuw schooljaar, tijd voor eenhoorn dekbedovertrekken

Heb jij dit hippe merk al eens gespot?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.