Stoer wonen, van vuurkorf tot vloertegel

Wil je stoer wonen en zoek je daar de juiste items bij? Ik zet graag weer wat mooie woonitems voor je op een rij. Wat dacht je van een grote donkere vloertegel? Of een vuurkorf die eruit ziet als een bierkrat? En laat je trieste plant eens checken bij het plantenlab om ‘m nieuw leven in te blazen. Lees snel verder voor wat interieur inspiratie!

stoer wonen

Grote donkere vloertegel

totaaltegel grote vloertegel donker
Foto: Totaaltegel

Een grote donkere vloertegel geeft direct een moderne stoere uitstraling. Bij Totaaltegel kun je bijvoorbeeld kiezen voor Infinity Antra, een keramiektegel met gave betonlook uitstraling. Deze zijn krasbestendig, antislip en bovendien niet vlekgevoelig. Ex. BTW is deze tegel per vierkante meter iets duurder dan 36 euro. Webshop Totaaltegel heeft bovendien een handige tool online staan waarbij je de look van deze tegel in je eigen interieur kunt visualiseren zodat je een idee krijgt van het uiteindelijke totaalplaatje als je vloertegels wilt kopen. Erg handig!

 

Krat vuurkorf

bierkrat radbag
Foto: Radbag

Kille avonden maar wel gezellig borrelen? Een vuurkorf in de tuin hoeft niet perse een standaard design te hebben. Bij Radbag bijvoorbeeld hebben ze de Höfats Beer Box vuurkorf die lijkt op een kratje bier. Stoer stoken dus. Je shopt hem voor 149,95 euro bij webshop Radbag. Ook een leuk housewarming cadeau! Eventueel kun je er als accessoire nog een barbecue rooster bij kopen ook.

Plantje checken bij het plantenlab

plantenlab
Foto: Plantenlab

Planten worden steeds populairder. Zo staan ze tegenwoordig in de woonkamer, keuken, maar ook in de badkamer en slaapkamer. Dat heeft een keerzijde: steeds meer mensen kopen een plant, zonder te weten hoe ze deze moeten verzorgen. Voor alle mensen die thuis een zieke of verwaarloosde plant hebben staan, is de plantendokter daarom zaterdag 21 augustus aanwezig op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Zij kijkt naar de zieke plant en geeft gratis tips&tricks over het verzorgen ervan. Ook worden er bij het Plantenlab kleine plantenstekjes uitgedeeld aan mensen die graag een plantje willen verzorgen. Het Plantenlab is geopend tussen 11:00 en 16:00 op zaterdag 21 augustus. Er zal een echte Plantenbus staan, helemaal gevuld met planten én er is een plantendokter aanwezig die alles weet over het verzorgen van planten. De groene loper ligt klaar voor iedereen die meer wil weten over de bananenplant, pannekoekenplant, vetplant, palm en alle andere soorten planten!

Titanium allround keukenmachine

kenwood keukenmachine
Foto: Kenwood

Kenwood, marktleider op het gebied van hoogwaardige keukenapparatuur, lanceert in september de nieuwe Titanium Chef Baker. Een stijlvolle allround keukenmachine voor iedereen die regelmatig bakt. Met de Titanium Chef Baker wordt bakken wel heel gemakkelijk. De ingebouwde weegschaal zorgt ervoor dat je alle ingrediënten tot op de gram nauwkeurig afweegt en heeft nog meer handige functies die je bakervaring verbeteren. Of je nu brownies, brood of appeltaart wil bakken: deze chef doet het zware werk en houdt je aanrecht schoon. Het enige wat je nu nog in huis hoeft te halen zijn de boodschappen. De Titanium Chef Baker is vanaf september 2021 beschikbaar in 3 pakketten waarbij de goedkoopste keuze de witte Titanium Chef Baker voor € 499,- is.

Strakke werkplek met frameless beeldscherm

asus zen aio
Foto: ASUS

ASUS heeft zijn nieuwste All-in-One-PC uitgebracht in de Benelux: de Zen AiO 24 (M5401). Het 23.8-inch-model introduceert een strak, modern design met optionele touch-functionaliteit. Het laatste model in de populaire Zen AiO-serie is een veelzijdige, stijlvolle en krachtige PC. Staat strak op je hippe thuiswerkplek door het frameless beeldscherm. Dit alles-in-een-systeem combineert performance met esthetiek voor iedereen die design een warm hart toedraagt. De elegante look wordt geaccentueerd met een metalen stand en stofbestendige speakers aan de voorzijde die zijn gecertificeerd door Harman Kardon. Het NanoEdge-beeldscherm ziet er cool uit, vind je niet?  Deze all-in one pc is verkrijgbaar vanaf 749 euro.

>> Lees ook Stylen met bloemen: Japan

Wat zou in jouw huis niet misstaan?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.