9x accessoires waar je blij van wordt!

Blij zijn met wat je hebt, je dankbaar voelen voor de kleine dingen in je huis die een glimlach op je gezicht toveren telkens wanneer je er naar kijkt… Zelf kijk ik graag – om de rotzooi heen – naar de mooie dingen of grappige dingen in mijn woning, waar ik een goed gevoel van krijg. Noem het mindfulness, noem het ‘je vibratie verhogen’ op de emotionele ladder van Abraham Hicks of noem het gewoon geluk vinden in je eigen nabijheid. Moeilijk is het in ieder geval niet! En met deze 9 leuke cadeautjes voor jezelf ben je verzekerd van zo’n klein blij-momentje.

9 mooie woonaccessoires

1 Nieuwe kraan op je fonteintje

saniclair kraan nero van sanitairkamer

Zet bijvoorbeeld een nieuwe kraan op het fonteintje in je toilet. Kleine cadeautje, rond de 60 euro heb je al prachtige kranen zoals bijvoorbeeld deze mat zwarte gebogen fonteinkraan type Nero, te koop bij Sanitairkamer.nl voor 65 euro. Echt even iets anders en steeds als je dat kleine kamertje bezoekt en daar wat langer zit, kijk je er naar en denk je… “Prachtig! Ik ben daar zo blij mee!”

2 Coucou Club Gua Sha

coucou blub gua sha

Een leven dat altijd maar druk, druk, druk is, kan intens zijn. Maar ook stressvol, waardoor er opgehoopte spanning in het lichaam ontstaat. Pijnlijke spieren of de welbekende ‘tech neck’ van overmatig Instagram en het werken achter een laptop, kunnen door gebruik van de Coucou Body Gua Sha verminderd worden. Deze eeuwenoude Chinese massagetool staat bovendien prachtig op je boudoir! De prachtige 14 centimeter lange Gua Sha van 100% rozenkwarts vermindert naast spanning en spierpijn ook zwelling, stimuleert de bloedcirculatie, lymfedrainage (afvoer van giftige stoffen) en collageen productie. Een intense en diep herstellende massage op elk moment binnen handbereik. Deze kost 37 euro en is online verkrijgbaar bij de Coucou Club.

3 Leafies blaadje voor wie je lief is

leafies

Soms wil je iets doen om een ander (of jezelf) op te vrolijken, maar weet je niet goed wat. Met LEAFIES bezorg je een portie happiness op de deurmat. Ze zijn duurzaam, decoratief, gaan een leven lang mee en doen het prima zonder water. De blaadjes zijn geïnspireerd op de organische vormen van bloemen en planten en uitgevoerd in dun metaal. Je kunt LEAFIES ophangen, neerleggen of in een potje met zand steken. Ze komen tot leven als je de blaadjes vouwt en buigt, zo ontstaat er in een handomdraai een passende vorm. Je kunt ze versturen samen met een kaartje. Op de kaart zet jij een inspirerende boodschap, dan zorgt LEAFIES voor de blijvende herinnering. Ik heb een mooie groene varen achtige variant op mijn kapstok staan, zodat je bij binnenkomst al denkt ‘oeh leuk!’ Te koop via leafies.nl vanaf 8,50 euro.

4 Naaais blusdeken: veilig én mooi

naaais blusdekens

Duurzaam, eerlijk Dutch design voor je keuken, waarmee je direct ook een stukje veiligheid brengt? Dan moet je een blusdeken uitzoeken van Naaais! Ze hebben prachtige ontwerpen, bijvoorbeeld de olijftakjes print op de blusdeken in mijn eigen keuken, maar ook effen aaibaar suède in caramel of cognac kleur. Dit is een blusdeken die gezien mag worden, verkrijgbaar voor 39,95 euro bij naaais.com.

5 Dinners ready! Krab bel

diner bel

Ding, ding! Druk maar op deze grappige krab vormige bel als het eten klaar is. Hilarisch toch met die pootjes die er onder vandaan komen? Je shopt dit grappige hebbedingetje voor 11,99 euro bij TK Maxx.

6 Magisch tapeje

eenhoorn plakband

Net zo leuk én back to school praktisch is deze leuke gouden plakbandautomaat. Wie wil er nu geen tapes uit deze eenhoorn dispenser? Staat heel erg leuk op jouw bureau, of op het bureau in de kinderkamer. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je shopt hem voor 5,60 euro bij TK Maxx.

7 Joseph Joseph MultiPrep

multiprep

Het saladeseizoen is weer aangebroken en hoe handig is dan deze mooie MultiPrep? Het Londonse merk Joseph Joseph staat bekend om hun innovatieve producten die het bereiden van maaltijden een stukje efficiënter maken. Deze Multi-prep kun je gebruiken als slacentrifuge, maar door de verwisselbare schijven kun je er ook je groentes mee spiraliseren, raspen of in plakjes snijden. Erg handig en ook ruimtebesparend! En hoe blij word je van zo’n perfecte groentespiraal on top of jouw salade bij een gezellige barbecue? Verkrijgbaar bij onder andere cookinglife.nl en de betere kookwinkel.

8 The Good Soap: vrolijk én feelgood

The Good Soap

Toiletrollen van ‘The Good Roll’ ken je waarschijnlijk wel uit de supermarkt, maar het feelgood merk heeft ook zeep! En zeg nou zelf, hoe kun je naar deze leukerds kijken zonder een glimlach? Deze zeepjes zitten vol verzorgende oliën, reinigen grondig én zijn antibacterieel. Het mooiste is misschien nog wel het verhaal erachter. Ze zijn gemaakt door een community van kwetsbare Ghanese mama’s die door het maken van deze zeep een baan hebben en werken aan hun financiële onafhankelijkheid. Te koop via thegoodroll.com voor 5,95 euro, hiervan gaat 50% naar het bouwen van sanitaire voorzieningen in Afrika.

9 Portret van je huis

huisportret

Blij met jouw woonplekje? Dan kun je een portret van je huis laten maken als perfecte interieur accessoire. Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy Terpsma-de Schepper is het creatieve brein achter Studio Urf & Ogel dat deze grappige huisportretten bedacht. Terpsma maakt een mooie illustratie op basis van een foto van het gebouw. In overleg voegt ze persoonlijke details toe, zoals een huisdier of je tuin. De portretten zijn creatieve interpretaties in zachte kleuren, maar stralen altijd het gevoel uit wat de opdrachtgever bij het gebouw heeft. Een huisportret beperkt zich niet tot woonhuizen, een school, werkplek, geboortehuis of trouwlocatie kun je ook laten vereeuwigen als  herinnering voor altijd. Verkrijgbaar vanaf 95 euro via studiourfenogel.nl.

Welke accessoire in jouw huis loop je nooit voorbij zonder een glimlach?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.