Een chic interieur creëer je zo!

Een sjieke draai aan je interieur geven, kan met mooie basics en passende accessoires. Alleen al tegels geven veel schwung aan de uitstraling van een ruimte. Een trend op dit gebied is het honingraatpatroon dat direct een luxe sfeer neerzet op de muur. Net zo rijk is de natuurstenen uitstraling van marmer, die van oudsher in vele historische gebouwen pronkt maar ook in de meest luxe hotels veelvuldig wordt gebruikt.

Hexagon patroon

hexagon tegel
Foto: Shutterstock

Hexagon tegels oftewel zeskantige tegels in honingraatpatroon, kun je zowel op de muur als op de vloer toepassen. Boven het aanrechtblad kun je er leuk mee spelen door ze taps af te wisselen zodat een sfeervol beeld ontstaat. Een volledige wand of vloer ermee invullen kan natuurlijk ook (met behulp van een tegelsnijder). Kies je voor deze vorm, weet je zeker dat je een opvallender interieur hebt dan de meeste mensen. Echt een eyecatcher!

Oosters chic

interieur time and style
Foto: Time & Style, Conservatorium Hotel

Chef Schilo van Coevorden is in zijn Conservatorium Brasserie met Oosterse keuken een samenwerking aan gegaan met het subtiele high end Japanse interieurmerk Time & Style. Time & Style bestaat sinds 1985 en werkt met Japanse materialen, technieken en tradities die van generatie op generatie zijn doorgegeven. De ontwerpers gebruiken dit erfgoed bij het ontwerpen van meubels, serviesgoed en inrichtingen die passen bij het hedendaagse leven. In Amsterdam heeft Time & Style een flagship store in de Marnixstraat. Inspiratie opdoen voor een vleugje glamour en elegantie in Oosterse sferen doe je dus onder het genot van een hapje in het Conservatorium hotel aan het Museumplein in Amsterdam.

Marmerlook tegels

marmerlook wandtegels
Foto: Tegelsenlaminaat.nl

The real thing – echt marmer – is zeldzaam. Het proces om marmer uit een steengroeve te winnen en bewerken vergt nogal wat en daarna is het materiaal bewerkelijk; valt er een glas wijn op dan kun je niet altijd die vlek verwijderen. Bovendien is marmer ontzettend prijzig. Het heeft niet voor niets een zeer exclusieve uitstraling. Geld besparen, maar wel die fantastische chique vibe doe je met marmerlook tegels. Heel stijlvol en een prima alternatief. Bij Tegels & Laminaat hebben ze wandtegels en vloertegels in alle tinten geaderde marmer die ook in de natuur voorkomen, zelfs tot een formaat van 120×240 cm! Voordeel van marmerlook tegels dat je ze ook buiten kunt gebruiken én dat ze met vloerverwarming te combineren zijn.

Elegante buitenzonwering

velux integra
Foto: VELUX

Praktisch én elegant is deze buitenzonwering van Velux. De schuine dakramen bewegen op elektriciteit die de zonnepanelen in deze zonwering zelf verzamelen. Door overdag ramen en zonwering dicht te houden en ’s nachts als het afkoelt, de ramen te openen, blijft een woning aangenaam koel. Deze Velux Integra zonwering is bovendien heel stil.

Speaker in de vorm van een schilderij

ikea sonos speaker
Foto: IKEA en Sonos

Mooi geluid maar niet zo’n opvallende speaker in je interieur? Er is er nu een speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kunnen mensen tegelijkertijd genieten van hoge kwaliteit geluid en van een mooi kunstwerk dat past bij jouw woonsfeer. De SYMFONISK combineert de designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker is vanaf 15 juli verkrijgbaar in alle IKEA winkels en online. De verwisselbare panelen zijn vanaf 1 september online los verkrijgbaar via IKEA.

Luxe zit hem vaak in de details. Lees ook mijn review van een smartlock op de voordeur.

Welk detail in jouw interieur voelt superchique?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.