Bescherm ook je haren tegen de zon!

Lekker weertje hè? Lang genoeg op gewacht en nu is daar eindelijk zon in overvloed. As we speak heb ik zelfs de ventilator op mijn thuiswerkplek gericht. Zit jij wel lekker in de zon, of beter: lig je er in? Vergeet dan niet om ook je mooie haardos tegen de zon te beschermen. Je kunt dat doen met bijvoorbeeld arganolie, maar Andrélon heeft ook speciale stylingproducten beschikbaar zodat je mooie kapsel gegarandeerd is en je haren niet uitdrogen en in een droge bos stro veranderen.

andrelon
Van Andrélon kreeg ik haarverzorging toegestuurd, waardonder deze handige spray met bescherming voor je haren op zonnige dagen.

Ik kreeg enkele producten uit de Pink lijn van Andrélon toegestuurd om te proberen.

De heat protection producten zijn natuurlijk eigenlijk bedoeld om je haar te beschermen tegen de hete lucht van een föhn, maar waarom zou je ze niet ook op een zonnige dag gebruiken? Weet je zeker dat het mooi blijft!

Voor het mooiste effect spray je op handdoekdroog haar en verdeel je het gelijkmatig over de haren. Gebruik tijdens het föhnen een grote ronde borstel vanaf de haaraanzet voor meer volume, tipt Andrélon. Ook adviseren ze om na het stylen aan het einde de föhn nog heel even op de koude luchtstand te zetten, zodat je haar daarna beter in model blijft.

Hoe bescherm jij je haren tegen de zon? Met een petje, een hoofddoek of een speciaal product voor bescherming van je haren?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.