Loopy Looper een fidget toy met balletjes

Fidget toys zijn de hype op het schoolplein. Speeltjes waarmee je lekker kunt wriemelen. Het werkt tegen stress, voelt fijn en je schijnt er dus ontspannen van te worden en daardoor creatiever. Mijn dochters hebben al een uitgebreide verzameling en zijn helemaal weg van dit soort speeltjes om mee te fidgetten. Van Asmodee kregen we daarom een Loopy Looper toegestuurd, een wriemelspeeltje met balletjes. Ken je dit fenomeen?

loopy looper

De Loopy Looper heeft als doel om creativiteit te stimuleren, te helpen bij een focusboost en ontspanning. Er zijn 4 verschillende soorten, wij hebben de meest eenvoudige variant ontvangen de Flow Looper. De andere Loopy Loopers hebben wat extra spelelementen er in, de flow gaat gewoon lekker in de rondte. Als je het goed doet.

 

De Flow Looper heeft 2 balletjes erbij zitten. Dit zijn een soort knikkers met een zacht latex achtig laagje er omheen. Als ze op de grond vallen gaan ze niet stuiteren en rollen ze ook niet snel ver weg door hun gewicht. Geinig om te doen, maar vooral geschikt voor wat grotere kinderen vanaf een jaar of 8 á 9. Voor de kleintjes is dit nog erg moeilijk, mijn eigen 8-jarige raakt er af en toe flink gefrustreerd van als de balletjes er uit vallen. Je kunt de Flow Looper gebruiken met 1 of 2 balletjes tegelijk.

loopy looper

De Loopsy Looper is een geinige gimmick voor een jarig kind dat fidget toys verzamelt. Richtprijs is ongeveer 6,95 euro.

 

Heb jij al een Loopsy Looper geprobeerd?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.