Kinderen met autisme 2 juni welkom in Sea Life

Voor tientallen kinderen met bijvoorbeeld autisme is het op woensdagmiddag 2 juni mogelijk om prikkelarm kennis te maken met Sea Life, het grote zeeaquarium op Scheveningen. Voor deze kinderen kan een bezoek aan een museum of attractie heel vermoeiend zijn. Op deze testdag zijn er minder mensen, is het licht gedimd, is de muziek uit en is het personeel getraind.

prikkelarm sealife

“Al bijna een jaar is SEA LIFE Scheveningen dicht geweest vanwege corona. Alleen de dierenverzorgers hebben contact gehad met de dieren. Een groot contrast met de normale situatie waar bezoekers in en uitlopen, langs de aquaria slenteren, muziek aan staat en dus veel geluid is ” aldus Nicola Hamilton, general manager van Sea Life Scheveningen. ‘Het verwelkomen van vele bezoekers vanaf 9 juni, op de dag dat we officieel open mogen, moet daarom goed worden voorbereid, voor zowel personeel maar zeker ook voor de dieren zelf”.

Ondanks dat Sea Life al een tijd geen inkomsten heeft, is het bezoek op de testdag gratis. ‘De overheid en de Scheveningse ondernemers hebben ons tijdens de lockdown zowel financieel als met gratis voer voor de dieren gesteund. Op deze manier geven wij iets terug aan de samenleving’, aldus Nicola.

Het betreft geen field lab experiment – de kinderen en hun (groot)ouder hoeven niet van te voren getest te worden maar dienen wel uit 1 gezin/huishouden te komen. We verwachten dat er geen misbruik gemaakt wordt van deze oproep/test middag en alleen de juiste doelgroep zich meldt. Opgeven kan per mail via: prikkelarm@sealife.nl

Meer informatie en de “spelregels” zijn te lezen op de website: www.sealife.nl (vol=vol)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.