Koningsdag voor jonge carspotters: spot de oranje Porsche

Carspottende tieners thuis? Stuur ze op dinsdag 27 april, Koningsdag naar buiten met de hints van Porsche Nederland! Jeugdige carspotters kunnen dan drie zeldzame oranje Porsches op de foto zetten. Op drie verschillende routes rijden die dag een 911 Carrera RS 2.7 uit 1973, een 911 Speedster uit 2019 – die voor deze gelegenheid deels oranje is gewrapt – en een unieke 911 Carrera S uit 2020 met de vingerafdruk van racelegende Gijs van Lennep op de voorklep. Spotters die hun foto op Instagram posten met de hashtag #porschegespot en daarbij @porschegespot taggen, maken kans op Porsche-waardige prijzen. 

porsche carrera
Spot een oranje Porsche Carrera op Koningsdag.

Prijzen winnen met je coole carfoto

Coronaproof activiteit en online kunnen ze hier met hun vrienden over praten. Spotters die hun foto van deze oranje auto’s op Instagram posten met de hashtag #porschegespot en daarbij @porschegespot taggen, maken kans op Porsche-waardige prijzen:

  • De hoofdprijs zijn tickets voor twee personen voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op 3, 4 en 5 september.
  • De tweede en derde plaats worden beloond met een Young Driver Experience op het circuit.

Porsche Nederland beoordeelt de foto’s op esthetiek en originaliteit.

porsche spotten

Waarom doet Porsche dit?

“Bij een merk als Porsche gaat het om het nastreven van je dromen, voor velen is het een jongens- of meisjesdroom om ooit zo’n auto te rijden”, aldus Ruurd Neurink, Manager Marketing & Communicatie bij Porsche Nederland. “De enorme populariteit van carspotten geeft wel aan dat die droom nog springlevend is. We organiseren graag initiatieven om dat zo te houden.”

oranje porsche

Waar kun je die oranje Porsches spotten dan?

De drie bijzondere Porsches doen op Koningsdag tussen 12.00 en 16.00 uur de volgende routes aan: de 911 Carrera RS 2.7 is te bewonderen in Het Gooi, de 911 Speedster rijdt tussen Amsterdam en Zandvoort, en de 911 Carrera S rijdt tussen Den Haag en Rotterdam. Via @porschegespot op Instagram krijgen de jonge spotters tips over de actuele locatie van de Porsches.

Zeldzaam

Naast de (deels) oranje lakkleur kenmerken de 911’s zich door hun zeldzaamheid: van de Carrera RS 2.7 zijn slechts 1.580 stuks gebouwd, van de 991 Speedster 1.948 exemplaren (als verwijzing naar het beginjaar van Porsche) en van de 992 Carrera S ter ere van Gijs van Lennep is er maar eentje. Geen alledaagse spots dus!

Nou, tip your kid! Lekker naar buiten met je mobieltje en fotograferen maar op Koningsdag. Vind je tiener waarschijnlijk nog leuker dan een kleedjesmarkt ook, of niet?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.