Game voor 3+ Cooking Star Restaurant

Gamende peuter in huis of op zoek naar een kindvriendelijk spel voor jonge kinderen? In de categorie 3+ heb je Cooking Star Restaurant voor de Nintendo Switch en Playstation 4. In dit vriendelijke spel run je jouw eigen restaurant, ideaal om kinderen kennis te laten maken met gamen want eten is een thema dat zeker aanspreekt.

cooking star restaurant screenshot

Mijn jongste van 8 jaar en haar vriendinnetje waren direct enthousiast. Het thema sprak aan: zelf gerechten maken en rondbrengen in je eigen restaurant. Het vriendinnetje had nog nooit op een Switch gespeeld, dus moest even wennen aan de gameplay maar had het snel door. De uitleg wat je als speler moet doen, wijst zich vanzelf. Wel waren ze een tikje gefrustreerd dat het groenten snijden op tijd gaat, daar kregen ze stress van toen het niet meteen lukte. Verder hadden ze er plezier in om samen te spelen. Ook mijn oudste heeft het spel gespeeld en het vond het leuk. Het is geen heel spannend spel, maar gewoon een vriendelijke game voor beginners. Voor de allerjongsten leuk om mee te beginnen.

Over het spel

Haal je braadpannen dus maar tevoorschijn en trek je mooiste schort aan! Als gepassioneerde chef-kok moet je vele challenges overwinnen om een echte meesterkok te worden. Overtref de verwachtingen van je gasten met originele en heerlijke recepten, stel een gebalanceerd menu samen en probeer een groeiend aantal fijnproevers te verleiden voor een bezoek aan jouw restaurant. Als jouw restaurant en gerechten steeds bekender worden, ga je chef-koks van over de hele wereld ontmoeten die je helpen om de beste culinaire gerechten van verschillende internationale keukens te bereiden. Van Japan, Frankrijk en Italië tot de Verenigde Staten of zelfs India, er zijn genoeg keukens voorhanden om jouw menu een internationale dimensie te geven en de echte fijnproevers te verleiden om voor jouw restaurant te kiezen!

cooking star restaurant screenshot

Deze onderdelen vind je terug in Cooking Star Restaurant:

  • Een uniek culinair avontuur – Leer hoe je meer dan 30 verschillende gerechten van over de hele wereld kunt bereiden en laat je adviseren door geweldige koks!
  • Talloze minigames – Beoefen verschillende kookvaardigheden door middel van minigames en doe je best om al je klanten tevreden te stellen.
  • Ontgrendel recepten – Ontgrendel nieuwe recepten en word de beste chef-kok van de stad!
  • Zorg voor je klanten – Verwelkom je klanten, besteed aandacht aan hun verzoeken om hen de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.

Je koopt het spel onder meer hier voor 39,99 euro.

>> Lees hier over de voordelen van een gamend kind

Andere leuke spellen in deze categorie voor gamende peuters, kleuters en jonge kinderen: 

>> Lees ook de leukste games voor meisjes

Welke games vind jij leuk voor peuters en kleuters?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.