Perfecte relatiegeschenken voor makelaars en notariskantoren

Dat een cadeautje op zijn tijd wonderen kan doen voor de handel, dat weet elke ondernemer. Maar welk relatiegeschenk past nu het beste bij een makelaarskantoor? En wat geef je als notaris nou mee aan je cliënten? Daarover vertellen we meer in dit artikel.

feestelijk geschenk pen
Foto: Shutterstock

Nuttig en passend tegelijk

Waarvoor komen mensen bij een notariskantoor? Om belangrijke papieren te ondertekenen. Dus welk relatiegeschenk past er nu beter bij een notaris dan een pen met opdruk? Je kunt bijvoorbeeld de pennen van Maxilia ook laten graveren voor een extra luxe uitstraling, als je dat wilt.

Een pen is nu eenmaal één van die gebruiksvoorwerpen die je vrijwel elke dag gebruikt. Stel je toch eens voor dat je vanaf nu elke dag onder de aandacht komt van een doelgroep die je al kent en die tevreden is over je dienstverlening? Dat kun je dus realiseren door pennen te bestellen voor jouw klanten en potentiële klanten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties denkbaar op dit gebied. Een sporttas of drinkfles komt ook altijd goed van pas, Maar denk ook aan een rugzak met je logo, waarin je alle ondertekende belangrijke papieren kunt meegeven aan je cliënten. Zie je wel, zo moeilijk is het helemaal niet om iets nuttigs te vinden dat past bij jouw doelgroep!

Direct op de huid

Kleding is natuurlijk een behoorlijk standaard relatiegeschenk. Vooral de T-shirts met opdruk zie je overal terugkomen. Op zich is dat goed te begrijpen, want kleren zijn nu eenmaal nodig voor iedereen en dus gaan ze regelmatig gebruikt worden. Maar wie gaat er nu met een shirt lopen van een makelaarskantoor? Dat zullen ze alleen doen als je bijvoorbeeld sponsor bent van een hardloopwedstrijd en je staat op het shirt van het evenement.

De gedachte is in principe prima: zorg dat je aanwezig bent op de kleding van je doelgroep en je weet zeker dat ze nog vaak aan je zullen denken. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor boxershorts met jouw logo, maar dat is niet voor iedereen een geschikt kledingstuk. Je kunt daarom beter sokken kopen met een mooi dessin. Die zijn vaak half of helemaal verstopt onder een broek of schoenen, waardoor het vooral een mogelijkheid is om 1-op-1 contact te maken met je doelgroep. Ze lopen vast niet als ambassadeur op kousenvoeten rond, dus het gaat echt om dat je doelgroep je weer even ziet.

Je ziet het: ook voor makelaars en notariskantoren zijn er perfecte relatiegeschenken te vinden. Veel plezier met het uitdelen aan jouw doelgroep, hopelijk haal je er veel handel uit in de toekomst!

Wat is het fijnste relatiegeschenk dat jij ooit hebt gekregen?

>> Lees ook ZZP: Een presentje voor je zakenrelaties

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.