Professionele nagels nu voor iedereen mogelijk

Baal jij er ook zo van dat je nu al zo lang niet naar de nagelstudio kan gaan? Juist nu in deze tijd, wanneer je handen zo droog zijn van de kou en je nagels gaan spleten? Ik heb hier altijd verschrikkelijk veel last van. Ik blijf handcrème smeren, maar de velletjes blijven maar komen. Mistero Milano bracht mij de oplossing! Een gellak set om zelf je nagels te kunnen doen.

gellak

Gastblog door: Esther Weemers

Redactie: Tijdens het schrijven wist Esther nog niet dat de salons volgende week weer open mogen. Bij een review zijn we altijd even bezig met het uitproberen van het product.

Leuke activiteit: nagels lakken

Afgelopen weekend was ik een weekendje weg met mijn ouders. Nu hadden we natuurlijk heel veel geluk met het weer, maar behalve buiten zijn, zijn er nog maar weinig activiteiten die je kan ondernemen. Samen met mijn moeder onze nagels doen was dus een super leuke activiteit!

Met de gellak starterset van Mistero Milano had ik alles om aan de slag te gaan met gellak. En jeetje, wat zijn dit veel lakjes en potjes! Gelukkig stond er een hele handige blog op hun site, waarin er stap voor stap werd uitgelegd wat je moest doen. Inclusief productnaam en soms met wat foto’s. Ik heb deze stappen één voor één uitgevoerd en dit werkte super goed.

Stap voor stap gellak aanbrengen

Ik begon met het vijlen van mijn nagels. Vervolgens heb ik ze ontvet met de Nail prep en daarna moest je een primer aanbrengen.

De volgende stap was het aanbrengen van een base, om deze vervolgens te laten harden onder de LED lamp. Er stond 30 tot 60 seconden als advies, maar toen was het bij mij nog heel plakkerig, dus ik heb het wat langer onder de lamp gedaan. De lamp werkt overigens heel makkelijk. Je sluit hem aan met een usb kabeltje en dan druk je op de knop (er is er maar één dus kan niet missen). De lampen gaan dan 30 sec branden. Op het schermpje zie je ook dat er wordt terug geteld van 30 naar 0 seconden. Wanneer je twee keer op de knop druk blijft hij 60 seconden branden.

Hierna mocht ik een kleurtje kiezen om aan te brengen. Ik had er drie gekregen: hot chocolate, latte macchiato en spice up. Ik ging voor de kleur latte macchiato. Ik vond de lak vrij dik toen ik deze op mijn nagels deed. Er werd aanbevolen om meerdere lagen aan te brengen. Maar ik heb het bij één laag gehouden omdat ik de lak al zo dik vond. Na het uitharden onder de lamp moest je er nog een top coat overheen doen. Deze zorgde voor een mooie glans laag. Dit is echt de finishing touch, super mooi!

Resultaat van dit gellak experiment

Al met al ben ik er wel een uur mee bezig geweest. Maar het was leuk werk om te doen. Vooral zo samen met mijn moeder! Zij koos overigens voor de kleur spice up, een super leuk zomer kleurtje! Welke kleur vind jij het mooiste?

Ik ben erg benieuwd hoelang de lak er nu op blijft zitten. Een eerste poets beurt heeft het in ieder geval al overleefd. Ideaal! Overigens zaten er in de starterset ook een cleaner en een remover, wel zo handig om erbij te hebben.

Mijn ervaring met Mistero Milano

Ik ben vooralsnog heel erg blij met de gellak van Mistero Milano. Het zijn goede spullen, ze geven duidelijke uitleg en de box was een feestje om te krijgen zo mooi was hij ingepakt! Deze professionele nagelgroothandel zou ik aan iedereen aanbevelen. Al hun producten worden grondig getest voordat ze op de markt komen. Hierdoor kunnen ze waarborgen dat de producten veilig voor de gezondheid zijn. Groot pluspunt is dat ze niet getest zijn op dieren!

Ik zou zeggen probeer het zelf eens! Neem een kijkje bij Mistero Milano.

Wat een ontzettend leuke moeder-dochter activiteit Esther. Samen met je nagels bezig zijn kan nog wel! Lak jij vaak je nagels? Heb je een favoriete kleur of een favoriet product? Laat een reactie achter, vinden we heel erg leuk.

 

 

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.