9 accessoires voor een interieur waar je blij van wordt

Mensen moeten vaak lachen om mijn behang met roze flamingo print en de gele muur die niet tot bovenaan is geverfd. Ik vond het zelf ook best spannend toen ik het bedacht, maar ik kan alleen maar concluderen dat ik er nog steeds heel blij van word! Scheiding achter de rug of een moeilijk jaar? Mijn tip is dan ook om wat vrolijkheid aan te brengen in huis, dat kan met behang maar ook met wat kleinere accessoires. Ik deel vandaag vrolijke interieuritems met je!

Vogeltjeslamp

lamp vogelkooi vrolijk

Foto: Lamptwist.com

Designerlamp Charles Mathieu’s Lampe Tambour Volière bijvoorbeeld, die als een vrolijk vogelkooitje elke vorm van saaiheid ontstijgt. Je kunt je toch alleen maar blij voelen als je er naar kijkt? Al die gekleurde vogeltjes in een lampenkap van koperdraad. Deze versie is 55 centimeter hoog en doet het perfect op een bijzettafeltje, maar het ontwerp is er ook als wandlamp, plafondlamp en vloerlamp. Tweet, tweet: hallo goed humeur! Deze design lampen zijn te koop bij webshop Lamptwist.

Fruitkussen

Foto: MyLittleCarpet.nl

Prachtig kussen in de vorm van een appel of peer. Dit grappige kussen is uitgevoerd in een zachte kleur en heeft een steeltje met blaadje van zachte velvet stof. Dit kussen is een echte eyecatcher op de kinderkamer of speelkamer en vrolijkt elk hoekje op! Heel fijn te combineren met andere items van My Little Carpetz of combineer ze met je eigen kussencollectie. Super leuk om dit fruitige duo met elkaar te combineren.

Kopje zebra thee?

theepot zebra kaketoe

Foto: Kleuroptafel.nl

Erg leuk deze mooie theepot in wit en abrikoos met een gouden accent, die is voorzien van een vrolijke zebra en een kaketoe die met hem meelift. Op het deksel tref je ook nog een bijtje aan, supergrappig. Overigens is deze theepot onderdeel van een compleet servies, verkrijgbaar is bij Kleur op Tafel. Je kunt het aanvullen met een cakeschaal, een set met 4 gebaksbordjes, een etagère, twee soorten theekoppen- en schotels, melkkannetje, coasters, placemats en een tea-for-one set. Het ziet er geweldig uit, enige nadeel is dat we vanwege het gouden randje alles wel met de hand moeten afwassen.

Dromen vangen of schaapjes tellen?

dromenvanger schapen

Foto: BeYoona.nl

Hoe schattig is deze dreamcatcher, oftewel dromenvanger? Hij bestaat uit een Levensboom en zachte wollige schaapjes. Dromenvangers komen oorspronkelijk uit de Indiaanse cultuur. Al eeuwen lang maken indianen dromenvangers om boven het bedje of wiegje van hun kinderen te hangen. De indianen gaan ervan uit dat de hemel vol zit met zowel goede als slechte dromen en dat een dromenvanger de slechte dromen tegenhoudt en de goede dromen doorlaat. BeYoona heeft deze dromenvanger met schaapjes van vilt, fairmade geïmporteerd uit Nepal en hij is gemaakt van 100% zuivere wol. Een geweldige accessoire voor in de babykamer, maar ik zou hem in mijn toilet ook heel tof vinden. Schaapjes tellen was nog nooit zo leuk!

Vlinderbehangetje?

vlinder behang

Foto: DaringWalls.com

Landschappen stralen ruimte en rust uit en zie je steeds vaker terugkomen in het interieur. Dit  vrolijke behang van Daring Walls sluit perfect aan bij de botanische trend. Behang Springtime bestaat uit rustige en lieflijke bloemen en vlinders, helemaal van deze tijd. In combinatie met de zacht groene achtergrond geeft het een hele frisse sfeer.

Rainbow a day keeps the doctor away

textielposter regenboog

Foto: HipHuisje.nl

Met deze prachtige textielposter met regenboog print tover je een muur in de speelhoek of in je keuken binnen no time om tot een sfeervol plekje. Het frisse groen in combinatie met roze geeft de poster een schattige en vrolijke uitstraling. Combineer ook eens met de andere regenboog items uit de collectie van Hip Huisje. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd.

Balancerende olifant

olifanten lamp design

Foto: Lamptwist.com

Voor de kinderkamer zijn er veel bijzondere bedlampjes te koop. Deze is wellicht net te duur, maar hoe gaaf zou hij staan op jouw eigen nachtkastje? Strak wit is deze Seletti Elephant Table Lamp van webshop Lamptwist. Als je wakker wordt en dit lampje aanklikt, kun je een kleine grijns echt niet onderdrukken. Erg leuk en opvallend voor iedereen die humor heeft.

Fladder in de rondte

vlinderslinger

Foto: Morethanhip.nl

Happy times! Mariposa is een handgemaakte papieren slinger met 3D vlinders. De vlinderslinger is het hele jaar door een vrolijke en speelse decoratie voor in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Maar ook leuk om te gebruiken buiten in de tuin of op het terras, bijvoorbeeld aan de parasol of terrasdeuren. Elke slinger heeft tien vlinders in verschillende kleuren. De vlinders zijn gestanst uit stevig, kleurrijk papier. Daardoor is er een grote variatie in kleuren en grafische elementen waardoor geen twee slingers exact hetzelfde zijn. De vlinders zijn gemaakt van drie vlinders in verschillende grootte. Door deze lagen iets naar buiten te vouwen, zie je de verschillende kleuren van de individuele vlinders beter. Dit resulteert in een heel mooi 3D-effect. Het draad waaraan de vlinders hangen is versierd met een felroze pompom aan boven- en onderzijde, wat zorgt voor een extra vrolijk effect.

Vrolijke vilten bloemetjes

vilten bloemen

Foto: Viltbloemist.nl

Bloemen zijn blijmakers. Wil je deze wat blijvender? Bij de Viltbloemist ben je aan het juiste adres voor een prachtige bos viltbloemen. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar boeket, maar het allerleukste is natuurlijk om zelf aan de slag te gaan met een online workshop vilten bloemen maken! Gezellig om samen met een vriendin of je moeder te doen? De bloemen bedenkt eigenaresse Daphne Engelke zelf en maakt ze zo realistisch mogelijk van natuurlijk en duurzaam wolvilt. Viltbloemen verwelken niet en staan dus altijd in bloei. Ideaal voor mensen die weleens vergeten de bloemen water te geven. Maar ook geschikt om te gebruiken tijdens een speciale dag, zodat je een tastbare herinnering in handen hebt.

Stel dat je alle budget van de wereld had, wat zou jij dan nu in je huis veranderen?

disclaimer

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.