Stop eenzaamheid onder ouderen

In deze tijd zijn er helaas veel mensen alleen. Eenzaamheid onder ouderen is dan ook flink toegenomen. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 2,5 miljoen ouderen die zich eenzaam voelen. Innocent drink en BARTS hebben wat leuks bedacht om deze eenzaamheid tegen te gaan: de Goedgemutste Breicampagne.

Redactie: Esther Weemers
goedgemutst

Goedgemutste Breicampagne

Mijn oma was er altijd mee bezig: breien. Een bezigheid die ze uren achter een kon volhouden. En zo trots als ze was, als ze dan weer wat moois gemaakt had. Het liefst voor één van de kleinkinderen. Voor de Goedgemutste Breicampagne maakt Innocent smoothies met een klein mutsje op de fles de flesjes wat vrolijker en vragen ze aandacht voor eenzame mensen. Al deze mutsjes worden met de hand gemaakt door vrijwilligers. Ook ouderen kunnen hieraan meedoen. Zo hebben ze een leuke bezigheid en helpen ze zelf mee aan het goede doel. Voor elke verkochte smoothie doneert Innocent namelijk geld aan het Nationale Ouderenfonds.

Limited Edition mutsen

Hiernaast heeft Innocent nu samen met BARTS®  zeven limited edition kindermutsen ontworpen. Ook hiervan gaat een gedeelte van de opbrengst naar het Nationale Ouderenfonds. De zeven limited edition kindermutsen (leeftijd 4 tot 8 jaar) zijn vanaf nu verkrijgbaar via barts.eu/degoedgemutstebreicampagne en in de BARTS pop-up store op de Prinsengracht in Amsterdam. De mutsen zijn verkrijgbaar vanaf € 24,99. 

Kun jij breien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G. T. zegt:

    Mijn oma heeft me vroeger leren breien, maar ik heb het nu al zó lang niet meer gedaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.