Tranentrekker filmtip: All My Life

Zin om alles eens even eruit te gooien terwijl je geniet van een mooie film? Vanaf 26 november draait All My Life in de bioscoop. Een tranentrekkende romantische film die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ik mocht via een screener deze film vooraf al bekijken, zodat ik mijn review met je kan delen. Nou je leest het al… de tranen stroomden over mijn wangen…

All my life film
Dit is één van de mooiste scènes uit de film… Foto: Universal Studios

Het verhaal kwam dan ook best in de buurt van wat veel mensen al hebben meegemaakt. Een perfect gelukkig stelletje, helemaal in love… maar dan krijgt één van hen kanker… En dat loopt niet goed af. 

All my life film
Foto: Universal Studios

Ik moest zelf aan mijn broer denken, die zijn beste vriend zo heeft verloren. Hij had zo onderdeel kunnen zijn van de vriendengroep die je in de film ziet. Ze organiseren een crowdfunding voor het verliefde koppel, zodat ze een droombruiloft krijgen voordat het te laat is. 

Een aangrijpend verhaal. Helemaal wanneer je haar – aan het eind van de film – in haar uppie op honeymoon ziet kijken naar een filmpje dat hij voor haar had opgenomen. Daarna komen de beelden van de bruiloft van het stel waarop deze film is gebaseerd. Kippenvel. Zijn geboortejaar was 1988 zie je in beeld… Tien jaar jonger dan ik dus. 

Soms is het leven niet later. Geniet vooral van het nu!

De trailer van All My Life:

 

Over de film

ALL MY LIFE is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen over de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

ALL MY LIFE draait vanaf 26 november in de bioscoop.

Ik vond het een prachtig verhaal, met een lach en een traan. Heftig kijkvoer voor iedereen die op jonge leeftijd met kanker te maken heeft gehad. In de film loopt het niet goed af. Maar ik hoef maar naar mijn eigen papa te kijken, om te zien dat je het ook kunt overwinnen. Hoe dan ook, geniet NU van de kleine gelukjes. Je leest dit, dus het kan nog!

Komt dit waargebeurde verhaal bij jou ook zo binnen?

*Je steunt deze blog met je eventuele aankoop bij Bol.com.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Charlotte zegt:

    Wat lijkt me dit een prachtige film, enorm ontroerend!! En het is inderdaad zo belangrijk om vandaag te leven. Wil hem graag gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.