Haal vintage in huis

Een lange muur in de kamer is een ideale mogelijkheid om sfeer in huis te creëren. Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet het momenteel in allerlei soorten en maten. Vooral een botanische print is erg populair op het moment. Veel groen, vaak gecombineerd met goud en met dieren als apen, vogels of luipaarden erop. I love it! Maar als je dit iets te bont vindt, is er nu een nieuwe lijn met vintage prints.

Gastblog door Esther Weemers

daring walls behang

Stijlvolle blikvanger

In de nieuwe lijn van Daring Walls wordt gebruik gemaakt van prints waarin het verleden tot leven komt. Hierbij zijn verschillende landschappen als uitgangspunt gebruikt. Het zijn rustige prints, maar het brengt wel meteen sfeer in huis. Op een grote wand is dit dan ook een stijlvolle blikvanger.

daring walls behang

Easy to use

Behangen is een vak apart. Vroeger kwam oma altijd helpen om te behangen, maar dat is nu niet meer nodig. Daring Walls levert het behang voorgesneden in banen die al de juiste lengte hebben en genummerd zijn. Dit scheelt een hoop meet en knip werk. Daarnaast krimpt het behang niet, dus je plakt het makkelijk tegen elkaar zonder kieren te krijgen. Een kind kan de was doen!

daring walls behang

Milieuvriendelijk en veilig

Het behang is eco-vriendelijk en is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden.

daring walls behang

Over Daring Walls

Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt én produceert. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, leverbaar in meerdere kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld. Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen.

daring walls behang

Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op www.daringwalls.com.

Wil jij ook een compleet nieuwe stijl in huis creëren? Met Daring Walls heb je een eyecatcher! Zou dit behang in jouw sfeerplaatje passen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.