Rinse it off! Zo reinig ik mijn gezicht

It’s all about the looks. Welke vrouw houdt er nou niet van make-up? Het kan variëren van alleen een laagje mascara tot smokey eyes. Heel mooi om je zo op te doffen, maar wat we vaak vergeten is om het er ook weer goed af te halen. En het is heel belangrijk voor je huid om je gezicht goed schoon te maken. Met de nieuwe All-in-one Cleasing milk van Clinique is het voortaan zo gebeurd!

Gastblog door Esther Weemers

gezicht reinigen
Foto: Shutterstock

All about Clean

Ik hou van een pure naturelle look. Maar af en toe vind ik het wel leuk om lekker uit te pakken met make-up. Oogschaduw, potloodje, mascara consealer, foundation, lippenstipt, alles erop en eraan!

Ik heb ooit nog een make-up training van Estée Lauder gehad, dus als ik de tijd heb vind ik het leuk om dit af en toe nog in de praktijk te brengen.

clinique reiniging

Waar ik vaak minder zin in heb is om alles aan het einde van de dag er weer af te halen. Ik heb een erg gevoelige huid, dus het is erg belangrijk dat ik mijn huid goed reinig en hydrateer.

Clinique heeft hier een nieuwe remover voor: All-in-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover.

 

Easy to use

De lijn is beschikbaar in twee versies: voor de droge en voor de vettere huid. De cleansing milk zuivert het gezicht en verwijderd de oog make-up. Het is geheel olie vrij en daarmee ideaal voor de gevoelige huid. De remover kan met water afgespoeld worden of gewoon met wat tissues afgenomen worden. Dit maakt het erg makkelijk in gebruik.

  1. breng wat lotion aan op je handen of op een watje.
  2. masseer over je ogen of gezicht om de make-up eraf te halen.
  3. spoel het af met water of met een tissue.
  4. herhaal wanneer nodig

Relax!

Wat ik zelf heerlijk vind is om hierna nog een maskertjes aan te brengen.

clinique reiniging
Lekker na het reinigen een maskertje op!

Het Clinique oil-control cleansing mask kan je makkelijk met je handen aanbrengen. Laat het 5 minuten intrekken en spoel het af met water. Je huid is dan zijdezacht, heerlijk gevoel!

 

Ik sluit dit ritueel altijd af met een serum en crème van Estée Lauder. Ready to go to bed!

Dierproef vrij

Persoonlijk ben ik erg fan van Clinique omdat de producten van het merk 100%parfum vrij zijn, de producten worden getest op allergieën en het is geschikt voor een gevoelige huid. Daarnaast vind ik het erg goed dat Estée Lauder Companies, waaronder Clinique valt, geen dierproeven uitvoert. Behalve wanneer het wettelijk verplicht is in bepaalde landen waar de firma haar producten wilt verkopen.

Wat is jouw avondritueel om je gezicht schoon te maken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.