Op vakantie met je hond

Na een week hard werken vond ik dat ik wel wat ontspanning had verdiend. Ik besloot om nog een weekendje naar zee te gaan. Nog even genieten van dit mooie weer! Als hondenliefhebber neem je je hond natuurlijk het liefste mee. Er zijn tal van mogelijkheden waar ook zij welkom zijn. In dit artikel vertel ik je meer. Samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen!
 
Gastblog door Esther Weemers van PuurEsther
 

Last minute plannen

Last minute kwam het idee bij me op om nog even naar zee te gaan. Het voordeel van voor jezelf werken is dat je de vrijheid hebt om dit te kunnen doen. Maar je moet natuurlijk wel iets kunnen regelen voor je trouwe viervoeter. Gelukkig heb ik de luxe dat mijn ouders een eigen vakantiehuisje hebben. De hond kan dus altijd lekker mee. 

Winter 468x60

Lees ook: Wandelen met je hond in Noord-Brabant

Mijn beste vriend heet Diesel

Ik kreeg mij hond Diesel toen ik 15 jaar werd. Mijn beste verjaardagscadeau ooit! Het is een kruising tussen een border collie en een labrador. Super lief al zeg ik het zelf. Hij is makkelijk in de omgang. Dus ik kan hem gelukkig makkelijk meenemen als ik ergens naartoe ga. 
Bij het pakken van mijn tassen weet hij al hoe laat het is. Dan gaat hij er voor liggen en je ziet hem denken: “vergeet mij niet”. Hij is er dol op om mee te gaan. We hebben een grote tuin bij het huisje waar hij lekker de ruimte heeft. Vroeger liepen we uren samen over het strand. Helaas zit dat er niet meer in vanwege zijn leeftijd. Maar ook de kleine stukjes in de zeelucht doen goed. 

Zeeland

Ik ben de afgelopen dagen in Breskens geweest op het park Schoneveld van Droomparken. In de meeste huisjes zijn honden hier welkom. De hele omgeving is hier dan ook heel hond vriendelijk. In (bijna) elk restaurant mag de hond mee en hele hele jaar zijn honden (aangelijnd) welkom op het strand. 


Prullenbakken voor honden          Gezellig samen ontbijten

Leuke Belvilla parken met je hond

Wil jij er ook graag nog even tussenuit met je hond samen? Dan heb ik nog wat meer tips voor je.

Belvilla biedt verschillende opties waar je hond ook welkom is, zowel in Nederland als in het buitenland. Hieronder mijn favorieten:
 
 
In de Ardennen ligt dit huis met uitzicht over de bossen, heuvels en weilanden. Dit is een perecte omgeving om lekker te wandelen met je hond. Er mogen er zelfs 3 mee in dit huisje! Het is een ruim huis met 4 slaapkamers. Vanuit hier kan je makkelijk een uitstapje maken naar Malmedy, Stavelot Sankt Vith of Francorchamps.
 
Dit vakantiehuis is op en top diervriendelijk. Er mogen 4 huisdieren in, en het biedt 2 paardenstallingen. Het ruime huis heeft ook een grote tuin waar de kinderen lekker kunnen ravotten en de ouders heerlijk op het terras kunnen genieten van een bbq met een drankje.
 
Dit huisje ligt in een rustige bosrijke omgeving in de Belgische Ardennen. Een heerlijk omgeving voor lange wandelingen met je hond. Er zijn hier 3 viervoeters toegelaten. In de chalet kunnen 6 personen terecht. Na een lange wandeling kan je hier heerlijk ontspannen in je eigen sauna.
Foto: Belvilla
 
In dit boshuisje kun je terecht met 3 honden. Ze hebben hier lekker de ruimte in de tuin van 2600m2! Je hoeft bijna niet meer te gaan wandelen met zo’n tuin!
 
Foto: Belvilla
 
Wil jij ook met je hond naar het buitenland? Let dan op dat je je hondenpaspoort meeneemt en zorg voor de nodige inentingen voor je hond.
 
 
Heb jij een stressvolle hond? Linda schreef over haar ervaring met CBD olie bij een stressvolle hond.
 
Heel veel wandel en vakantie plezier!
 
Wat zijn jouw favoriete vakantieadresjes met de hond?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.