Een bank online bestellen?

Er zijn van die items die altijd lastig zijn om te vervangen in je huis, omdat ze zo enorm belangrijk zijn. Je bank bijvoorbeeld. Ik hik er al eeuwen tegenaan. Eigenlijk moet ik gewoon een keer opmeten hoeveel ruimte ik eigenlijk precies heb in het hoekje waar mijn huidige bank staat. Want ja, hij is zeker aan vervanging toe. Ik heb hem tenslotte na mijn scheiding 2ehands gekregen. Ze zeggen dat je eigenlijk altijd eerst moet proefzitten op een nieuwe bank. Maar ik zou er zelf het liefst eentje online bestellen… Wie heeft daar ervaring mee?

turquoise bank

Is het je goed bevallen of juist niet? Ik vind het zelf veel makkelijker om qua kleur en model gewoon lekker te browsen in een webshop zoals bijvoorbeeld die van online meubelwinkel Furnea. Je kunt je laptop of telefoon gewoon in de woonkamer zetten en dan kijken of de kleur een beetje past bij de rest van je interieur. Bovendien garandeert deze webshop dat je er ook ‘2 leuke bezorgers / monteurs’ bij krijgt. Dat is altijd beter dan niet zo leuke, hahaha.
Het lijkt mij erg leuk om mijn huidige bruine exemplaar te vervangen door iets dat misschien wat meer uitgesproken is. Maar dat is lastig, omdat de muur erachter knalgeel geverfd is. En ik mijn fauteuils met roze stof heb laten bekleden. Wat ik ga kiezen moet dus passen bij zowel geel als roze. En het liefst dus nog weer een andere kleur zijn, zodat het niet vloekt. Turquoise of groen velvet zou gaaf zijn bijvoorbeeld. Of misschien zilver?

velvet groene bank
Hoekbanken

Een complete hoekbank zou het meest comfortabel zijn, maar dat gaat niet passen in de ruimte. Dan blokkeer ik de deur of is mijn loopruimte afgesloten. Op dit moment heb ik een bank met een deel chaise longue. Als ik zoek op hoekbanken van Furnea dan staan daar gelukkig genoeg exemplaren bij die ook zo’n extra lang deel hebben waar je heerlijk je benen op kunt rusten. Voor mij is de bank een lekkere chillplek. Kijk graag televisie vanuit het hoekje of ik zit er heerlijk te kroelen met mijn kinderen. Wij zijn niet groot, dus de zit mag niet te diep zijn. Een korte zit blijkt alleen niet heel hip en dus erg moeilijk te vinden… En mijn rug vraagt om goede ondersteuning. Verder vind ik het prettig als ik de afstandsbedieningen en mijn telefoon op de leuning kan neerleggen.

zilveren bank
Best spannend zo’n grote aankoop online doen. De bank is sfeerbepalend én vormt een heel groot deel van mijn wooncomfort. Ik verwacht over een paar maanden rendement op een grote investering die ik begin dit jaar heb gedaan en nu vakanties even wat lastiger liggen, leek een vernieuwing van mijn bank me een geweldig cadeautje aan mijzelf.

Jij weleens zoiets online gekocht? Koop je regelmatig iets nieuws of stel je het net als ik lang uit?

Foto’s: Furnea | Online Meubelwinkel

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.