Vriendinnenweekend in Disneyland

Disneyland Paris is weer open! Gasten kunnen weer genieten van onvergetelijke en magische ervaringen met vrienden en familie. De meeste attracties, boetieks en eet- en drinkgelegenheden zijn weer toegankelijk. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen en aanpassingen maar hoe leuk is het dat je nu selfies kan maken met je favoriete figuur, zoals bijvoorbeeld in de schuur van Kristoff of in het ijspaleis van Elsa in Animation Celebration. Fans van Marvel krijgen ook de kans om verschillende Avengers te zien in Studio Theater, en Mickey Mouse wacht op gasten op het podium van zijn eigen locatie Meet Mickey.

Gastblog door Esther Weemers

disneyland parijs

Eens in het jaar ga ik met mijn 5 beste vriendinnen op vriendinnen weekend. Twee organiseren dit, en voor de anderen blijft het een verrassing wat we gaan doen. Afgelopen jaar was het mijn beurt om iets te organiseren. Ik was vast besloten om er dit keer geen standaard spelletjes weekend van te maken. En dat is gelukt: we gingen naar Disneyland Parijs!

6-persoonskamer

Op vrijdag avond kwamen we laat aan in het Hotel B&B at Disneyland Paris. Erg tof, want we konden met z’n zessen op dezelfde kamer slapen. Na nog een wijntje gingen we snel naar bed om de volgende dag zo vroeg mogelijk naar het park te kunnen. Na het ontbijt konden we met een shuttle bus naar het park, dit was ideaal geregeld. Eenmaal binnen waren we net weer kleine kinderen, wauw wat gaaf allemaal!

disneyland parijs
Esther in Disneyland.

De Parade moet je zien

We hebben bijna alle attracties wel kunnen doen. Van de wildste achtbanen tot de familie attracties in fantasyland En natuurlijk zijn we naar de Disney parade gaan kijken. Blijft mooi al die wagens en Disney figuren. Mijn favoriete figuur Tijgetje kwam nog een dansje recht voor mijn neus doen: mijn dag kon niet meer stuk.

disneyland parijs

Na nog wat attracties sloten we de dag af met een mooie vuurwerk show. Moe maar voldaan keerde we weer terug naar ons hotel en de volgende dag moesten we na het ontbijt alweer terug naar huis. Het was kort, maar zeker de moeite waard!

Heropening na corona

Dit bezoek was nog voor de corona periode, maar gelukkig kan je nu weer terecht op het park. Op 15 juli is het park heropend. Met de heropening is ook weer het ondersteunen van lokale gemeenschappen opgepakt. Op 4 augustus verwelkomt Disney VoluntEARS 300 kinderen en hun families uit de regio Île-de-France om een ​​dag in het Disneyland Park te beleven. Daarnaast doneren ze voedsel en medische voorraden aan de lokale gemeenschap, en planten ze duizenden bloemen om het lokale ziekenhuispersoneel te erkennen.

Natuurlijk zijn er in overleg met de overheid en gezondheidsautoriteiten de nodige maatregelen getroffen om een bezoek veilig te kunnen stellen. Zo zijn alle gasten vanaf 11 jaar verplicht om een mondkapje te dragen. Door deze maatregelen zal niet alles zoals vroeger zijn maar de tijdloze magie en unieke verhalen blijven bestaan.

Wanneer reserveer jij jouw ticket?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.