Sneakers van deze 5 A-merken goedkoop scoren

Je favoriete sneakermerken zijn niet goedkoop helaas. Maar wist je dat je je nieuwe sneakers – ja, van dat A-merk – toch heel goedkoop kunt scoren? Ontdek de vijf populairste merken dames sneakers. En nog belangrijker: check hoe je ze vindt voor een bodemprijsje. Daar word je nou blij van!

sneakers

Onbetwiste nummer 1: Adidas

We kunnen natuurlijk niet om all-time favourite Adidas heen. De sneakers met de herkenbare 3-stripes zijn ongekend populair. Elk model dat Adidas de markt op slingert, is in no time terug te zien tot in alle hoeken van de samenleving. Daarom staat dit immens populaire merk op nummer 1 van sneakermerken. Hoe kan het ook anders?

Fabulous runner-up Nike

“Je moet niet zitten aan m’n Nikes” zongen The Opposites al in de 00’s heel treffend. Nike sneakers zijn heilig. Iedereen kent natuurlijk wel de famous Air Max sneakers, maar wist je dat Nike nog veel meer gave modellen heeft? Wat minder bekend, maar ze lopen net zo lekker en zijn stiekem net zo gaaf. En de Tanjun, Court of MD Runner sneakers shop je met deze tips voor extra lage prijzen.

Puma voor een iconische look

Een ander iconisch merk onder de sneakers is natuurlijk Puma. Met allerlei verschillende modellen veroverde het merk onze harten. Want zeg nou zelf: een paar hippe Puma’s kan toch altijd? Onder een zomerjurkje, ripped jeans en zelfs onder een nette pantalon. Strakke witte sneakers voor in de zomer of juist een lichtroze of lichtblauw model. Daar word je helemaal verliefd op.

All Stars, het paradepaardje van Converse

Ook Converse mag niet in het rijtje ontbreken. Moeten we het nog hebben over de wereldberoemde Chuck Taylors die al decennialang in ieders kast staan? Don’t think so. Chuck Taylor All Stars spreken voor zich. Naast de standaard kleuren als zwart, wit, grijs en donkerblauw brengt Converse de te gekke sneakers elk jaar uit in een paar andere kleuren. Helemaal volgens de laatste trends.

Last, but not least: Skechers

Denk jij bij Skechers aan kinderschoenen met lichtjes? Think again! Skechers heeft óók een enorm aanbod met sneakers voor dames. Het merk doet tegenwoordig niet meer onder voor de grote namen in de schoenenbranche. De schoenen zijn lekker licht aan de voeten. Jij hebt geen last van zere voeten met deze fantastische sneakers.

>> Lees hier over de Skechers kinderschoenen met lampjes

Maar hoe scoor je die A-merk sneakers nou goedkoop?

We verklappen je graag hoe je je favo sneakers goedkoop shopt. Ten eerste: koop niet het model waar het merk om bekendstaat. Nike Air Max en de Stan Smiths van Adidas bijvoorbeeld zijn mooi, maar meestal niet betaalbaar. Bedenk echter: de goedkopere modellen zijn gemaakt door hetzelfde merk, hebben in grote lijnen dezelfde eigenschappen én hebben vaak wel de look & feel van de paradepaardjes van het merk. En die kan je prima scoren voor een leuk prijsje. Bij Scapino bijvoorbeeld.

Waar scoor jij meestal nieuwe sneakers voor jezelf of je kinderen?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.