Hoe ik morgen de loterij won…

Morgen won ik de loterij. Mijn dochters keken me schaapachtig aan. “Hoe weet je dat mama, kreeg je er een berichtje van?” Nope. Mama hoeft niet alles te weten in het leven, maar morgen won ik de loterij en onze zorgen waren verdwenen. Ik kreeg er een telefoontje over, want dat doen ze met grote bedragen. Hoeveel zou ik gewonnen hebben?

winnaar
Afbeelding: Shutterstock

Zou ik een miljoen euro krijgen? Nee, 50.000! Riep er één. De ander was zeker dat het 315.000 euro zal zijn. Zelf ga ik voor 2 miljoen. Het is nog even spannend wie me gaat bellen… Zal het Albert Verlinde of Robert ten Brink zijn van de Bankgiroloterij? Of staat Gaston Starreveld voor de deur met een grote cheque? Het zijn toch de mannen die smijten met geld, maar als ze een vrouw sturen om me te feliciteren vind ik dat ook goed hoor.

Morgen won ik de loterij en dan kochten we een huis. Een verhuisbedrijf regelt alles en uiteraard zorg ik ervoor dat het spik en span is wanneer we er in trekken. De meisjes kregen een eigen slaapkamer. Zelf kreeg ik rust, ruimte, een luxe badkamer en een mooie grote groene tuin met dromerige lichtinval. Ik zie een trampoline in de tuin en een strak kookeiland naast de openslaande tuindeuren.

Morgen won ik de loterij en boekten we een vakantie. Een luxe vakantie met alles er op en er aan. Zo’n plaats waar je idyllische foto’s kunt schieten. Een plek waar ik alleen hoef uit te rusten en te genieten van mijn spelende kinderen. Vers fruit en verse fruitsapjes. Lekker eten binnen handbereik. Tijd voor het lezen van een goed boek. Fit en gezond zodat ik met de meisjes af en toe het zwembad in kon om balletjes over te gooien. Om samen door de exotische natuur een fijne wandeling te maken waarbij we ons verwonderen over de prachtige bloemen en dieren die we spotten tussen de bladeren van de bomen. De wind waait in een zacht briesje en het is niet koud.

Morgen won ik de loterij. We gingen winkelen met elkaar en genoten van ontspannende beautybehandelingen. Morgen won ik de loterij en we vierden dat met een gezellig etentje. Morgen liep ik over van geluk en genoot ik van het enthousiasme van mijn lieve meiden. Vanaf morgen maak ik me niet meer druk om iets futiels als werk.

Lees ook Het Geld Dekentje

Morgen won ik de loterij… Ik kan niet wachten!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.