Tis een vrouwenwereld

Het is een vrouwenwereld, de wereld van de lingerie. Op dit moment ben ik nog de enige in ons huishouden die het draagt. Over 10 jaar zal dat anders zijn. Dan kijken de meisjes naar mij en wat ik voor mezelf koop. Hoewel… doen ze nu ook al!
Tijdens een perspresentatie vorig jaar leerde ik dat vrouwen zichzelf alleen mooie lingerie gunnen als ze dat voorbeeld van hun moeder krijgen. Gaat mams naar een textielsuper, zal dochterlief eerder geneigd zijn om dit ook te doen. Voordat mijn dochters zover zijn, wil ik mijn eigen mentaliteit daarom veranderen. Want een goede beha geeft je zelfvertrouwen!

lascana lingerie set

In dit artikel schreef ik al over het belang van een goede beha. Dat je eigenlijk na een jaar een nieuwe nodig hebt. Dat je beha’s maximaal 2 dagen achter elkaar hoort te dragen, omdat anders het elastiek uitlubbert. Je hebt dus regelmatig iets nieuws nodig en (afhankelijk van hoe vaak jij de was doet) minimaal 3 of 4 goede beha’s.

Ik ben dan zo iemand die het liefst een matchend broekje bij haar beha draagt. Maar nog weleens vergeet om bij een nieuw bovenstukje daadwerkelijk 2 slipjes aan te schaffen. In de webshop van LASCANA werd het shoppen mij gelukkig makkelijk gemaakt. Ik koos een kant en klaar setje! Daar kun je dus op selecteren ?

Lingerie koop je altijd voor jezelf. Nooit voor een ander. Het zit onder je kleding en geeft daardoor een boost aan je zelfvertrouwen. Als een beha niet goed zit (er prikt bijvoorbeeld een beugel in je zij) heb je daar last van en heeft dat invloed op hoe jij je die dag voelt. Ik heb meer zelfvertrouwen als ik iets moois draag. Iets dat fijn zit.

Bij mijn nieuwe setje wordt dat nog even spannend! Ik koos een hipster als broekje omdat ik dat prettig vind, maar de beha heeft aan de achterzijde gekruiste kanten bandjes. Ziet er ontzettend mooi uit en ik hoop dat het extra steun aan je rug geeft en helpt om je schouders recht te houden. Het setje is zwart met lichtroze en heeft schattige strikjes als accent en aan de achterzijde van het deels doorzichtige slipje een rijgpatroon van roze lint.

Ik moest onlangs weer een paar kapotte exemplaren weggooien, dus dit is een welkome aanvulling in mijn lingerielaatje. Voorheen ging ik vaak voor praktisch, maar nu kies ik liever voor mooi. Gewoon. Omdat ik het waard ben. (En dat laatste was voorheen voor mij best een dingetje, voor jou ook?)

Gooi jij je beha’s na een jaar standaard weg? Of net als ik pas als er een beugel doorheen prikt of ‘het echt niet meer kan’?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.