Leuke schoolagenda’s van HEMA

De zomervakantie komt eraan en dat is het moment om een leuke agenda te shoppen voor volgend schooljaar. HEMA heeft de nieuwe collectie al gelanceerd. Deze agenda’s zijn ontworpen in samenwerking met o.a. Kalvijn, Beautynezz en Blond Amsterdam. Kijk je mee?

hema schoolagenda

Met een agenda plan je jouw schoolwerk makkelijk in. Bovendien word je meteen vrolijk van de leuke printjes en materialen die de agenda’s extra speciaal maken. Die aaibare agenda <3 De HEMA agenda’s zijn gemaakt van duurzaam FSC-papier. 

Plan je huiswerk in met Kalvijn, Beautynezz, Donald Duck of de bekende Emoji’s. Ook met de agenda’s in van hippe merken zoals Little Diva, Blond Amsterdam, NSMBL, Pip, Supertrash, Formule 1, VI, Playstation en National Geographic begin jij het schooljaar goed. 

hema schoolagenda

Naast de merkagenda’s zijn er ook de merkloze varianten met allerlei nieuwe, vrolijke printjes te vinden. Je kunt dit jaar kiezen uit agenda’s met zes verschillende thema’s. Houd jij een beetje van een stoere look? Kies dan voor de toffe agenda in het ”off time” of bohemian ethnic thema. Hou jij meer van avontuur of ben je een echte dierenliefhebber? Dan passen de dierenprintjes van het illustrated animals en concious jungle thema, precies in jouw straatje. Zoek je toch meer een elegante, stijlvolle en schattige look? Zoek dan naar de agenda’s van de basic elegance en over the rainbow lijn. Kortom genoeg keuze om de agenda te vinden die het beste bij jou past! 

De agenda’s zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online. Let op: de agenda van Kalvijn is pas vanaf 1 juni verkrijgbaar. Je shopt ze online hier.

Welke agenda had je dit jaar? Weet je al wat je voor komende schooljaar zoekt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.