Tosti’s met Tomado

Tosti’s eten, oh wat hadden we dat gemist! Sinds de scheiding had ik geen tosti-apparaat meer, maar vorige week kreeg ik er één toegestuurd van Tomado voor een review. Eigenlijk is het geen tosti-ijzer, maar een grillapparaat. De platen zijn verwisselbaar zodat ik er ook een hamburgertje of wafel mee zou kunnen bakken. Nom, nom, nom…

tomado multi grill ervaring

Nu ben ik niet zo’n held in de keuken, dus na het opzoeken van allerlei recepten voor wafelbeslag zonk de moed me in de schoenen. Voor een review zou zo’n wafel toch wel leuk zijn én lekker met aardbeien en slagroom… Dus ik bedacht dat ze in de supermarkt waarschijnlijk wel kant-en-klaar beslag zouden hebben, waar alleen water bij hoeft of iets. Wij drinken geen melk, dus om nou melk aan te schaffen voor alleen beslag vond ik ook zo wat. Helaas bleken alle bakmixen gehamsterd… Het complete schap was leeg!

Ingrediënten

Boodschappen doen met de nieuwe regels is ook niet bepaald leuk meer, ik was blij dat er in ieder geval nog ham en vierkant wit casinobrood te koop was. De curry hadden we nog in huis. Vorige week hebben we ook tosti’s met kipfilet gemaakt (dan in de combi met honingmosterd saus van Bollie Beenham). Kaas eten we niet, dus dat komt er niet op. Blijft je grillplaat ook schoner!

 Mijn meiden en ik zijn gek op hamtosti’s, dus het is een mooi lunchgerecht. Op woensdag en vrijdag haalden we altijd iets ‘speciaals’ zoals bolletjes of harde broodjes. Nu we thuis zijn kunnen we tosti’s maken en die lekker buiten in de zon opeten. Klein verwenmomentje én niet duur.

tomado multi grill ervaring

Grillplaat als alternatief voor de bbq

Ik ga komende week eens zien of ik online boodschappen kan doen, zodat ik niet misgrijp. Wellicht kan ik dan alsnog de wafelplaat proberen? Als het nog wat zomerser is, dan gebruik ik de grillplaat voor broodjes hamburger. Dat deed mijn ex-man altijd zo handig: je burgers kunnen er op, maar de broodjes ook!

Wij hadden een grotere multigrill die ook weleens als een soort barbecue dienst deed. Als ik in mijn eentje of samen met de meisjes ben kan dat met de grillplaat en dit apparaat van Tomado dus ook. Kan er ook fijn groenten op roosteren, ingesmeerd met een beetje olijfolie of bijvoorbeeld stukjes stokbrood ingesmeerd met knoflook.  

In de vaatwasser

Wat ik zelf heel fijn vind: de losse platen kunnen in de vaatwasser! Je haalt ze er gemakkelijk uit en klikt ze ook eenvoudig weer terug. De multigrill is compact genoeg om op te bergen in mijn kleine keuken en ideaal voor mijn deeltijd eenpersoonshuishouden. Hoe dan ook: het zijn de kleine genietmomentjes die het doen en voor het eerst sinds jaren weer zelf een lekkere hamtosti kunnen maken (en opeten) smaakt naar meer! Je beseft eigenlijk niet dat je dit toch had gemist tot het ineens weer kan.

Maken jullie regelmatig een tosti? Of komt hij nu met de thuisblijfweken ineens weer uit de kast voor een gezellig lunchmoment?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Albertine zegt:

    Wij eten het regelmatig…heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.