Mijn kerstcadeautjes wishlist

Het kan nog nét: even snel iets leuks onder de kerstboom leggen. Omdat je dat stiekem gewoon ontzettend verdiend. Net als de rest van je dierbaren, haha. Ik ben erg benieuwd wat er op jouw verlanglijstje staat en of jullie aan cadeautjes doen met Kerst?

alles wat ik wil voor kerstmis

Ik heb afgesproken dat ik Sinterklaas uitgebreid vier, zodat de ex Kerst voor zijn rekening kan nemen. Zo zitten we elkaar niet in de weg qua presentjes en blijft het (net als toen we nog een gezin vormden) voor de meisjes 2x groot feest in december. Het cadeautjes galore van 5 december heeft dus al plaatsgevonden. Maar nu?

Voor mijn ouders ga ik nog even een paar flessen tonic inslaan… en roze gin. Drinken ze dat? Nee, hahaha. Maar ik wel! En met kerst wordt het eten verzorgd en vragen ze of we zelf onze favoriete drankjes willen meenemen. En roze gin is mijn favoriet. Mits ik dan niet met de auto ga…

Aan de ex heb ik doorgegeven dat de meisjes graag nieuwe schoenen willen. De voetjes groeien wel door. Zelf zou ik ook graag nieuwe dames enkellaarsjes onder de kerstboom vinden. De oude heb ik bijna allemaal weg moeten gooien, dus die staan op de verlanglijst. Mooie zwarte hoge dames laarzen ook trouwens. Dat staat net even wat netter onder een feestelijk jurkje en is in de winter bovendien lekker warm. Mijn oude paar draag ik nu heel veel, maar dat begint te slijten door intensief gebruik.

Op de valreep heb ik voor mezelf via een private webshop een sjieke Chantelle lingerieset gekocht. Duurt nog wel een paar weken voordat de postbode die bezorgd (dat is altijd zo met private sales), maar ik verheug me er nu al op. Was een tijdje terug bij een lingerie fitting en kon daarna concluderen dat ik geen enkele goede beha meer had, dus hoog tijd voor wat nieuws.

Verder besloot ik dat ik de 15 euro voor een Udemy cursus Reiki ook wel kon missen. Het afgelopen jaar heb ik me in allerlei manieren verdiept van trillingen / vibraties en hoe dit in te zetten in je leven. Scancoaching, affirmaties, luisteren naar je intuïtie, de wet van aantrekkingskracht, manifesteren, ademwerk, cosmic healings… Ik kan inmiddels het één en ander invoelen, nu is het tijd om te leren ‘hoe’ ik daar meer uit ‘voel’ of ‘lees’ dan enkel kippevel. Met Reiki hoop ik meer te leren over energiewerk en hoe ik anderen daarmee kan helpen op het gebied van gezondheid.

De meisjes hadden op hun cycling lijstje (dat we nog verder moeten afmaken om er echt mee aan de slag te kunnen) een dierentuinbezoek gezet. Dat krijgen ze op 2e kerstdag, omdat we zijn uitgenodigd in Safaripark Beekse Bergen om te helpen de dieren een kerstmaaltijd te geven. Een vakantie bij dit dierenpark stond ook op hun lijstje, maar laten we beginnen bij het bewonderen van de schoonheid van de dieren.

Verder lijkt het mij heerlijk om geen geldzorgen te hebben, dus ik ben toch maar even lid geworden van een bekende loterij. Voor de meisjes ligt er onder de kerstboom een decemberlot te wachten. Ze vinden het zo leuk om die open te krassen en ik zelf ook. We hebben met elkaar verschillende wensen doorgesproken voor het komende jaar en daar wil ik er graag een aantal van vervullen. Het Noorderlicht zien, lijkt ons alle drie heel mooi. Als we een mooi bedrag winnen, ga ik dat ook meteen in gang zetten en boek ik zo’n reis!

De mooiste dingen op mijn wishlist, zijn echter niet in de winkel te koop. Iets met vrede op aarde voor alle mensen. Maar om het even binnen het gezin te houden: ik hoop dat we met elkaar kunnen genieten, zonder stress en in goede gezondheid. Dat we samen kunnen lachen en iets memorabels doen. Ik hoop dat mijn eerste kerstdag net zo relaxt zal zijn als vorig jaar, waarbij ik de meisjes liefst niet teveel mis omdat ik weet dat ze het fijn hebben.

Een warm gevoel in ons hart en gelukkige momenten met elkaar. Dat staat toch bovenaan mijn wensenlijst. Bij jou ook?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.