Ga jij naar het Winterparadijs?

Ga jij in de kerstvakantie naar het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI Amsterdam? Wij zijn er vorig jaar geweest en dat was een groot succes! De meisjes vonden vooral het schaatsen en van een besneeuwde heuvel afglijden geweldig. Dit jaar kun je 16 dagen lang in- en outdoor genieten van de gaafste attracties, het knallende muzikale programma, het lekkerste eten en alle winterse gezelligheid.

Zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari opent de RAI zowel overdag als ’s avonds haar deuren voor het gezelligste winterfestival van het land. Dit jaar pakt Het Amsterdamse Winterparadijs uit met zes extra openingsdagen en nóg meer activiteiten. Wij zijn weer uitgenodigd en zeker van plan om hiervan te genieten! Lees hier ons verslag van vorig jaar.

Wat is er te doen?

Populaire activiteiten zijn uitgebreid en ook zijn er veel nieuwe activiteiten toegevoegd. Zo zijn er drie tube slides, twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen, een (kinder)schaatsbaan en niet één maar twee après-ski cafes.

Dansen bij de après-ski doe je dit jaar bij de nieuwe silent après-ski en bij de typisch Oostenrijkse houten après-ski, waar Amsterdamse concepten zoals Terug Naar Toen en Flu Flu feestjes zullen hosten. Ook zijn alle klassiekers weer aanwezig, zoals de altijd gezellige kerstmarkt, Olaf & Elsa, de bioscoop en het marshmallows roosteren. Nicolette van Dam, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine zijn de ambassadeurs van Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 en zullen allen meerdere malen aanwezig zijn. Zo zijn Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine onderdeel van het grootse muzikale programma. Maar ook onder andere Maan zal verschillende dagen aanwezig zijn om iedereen bij het muziekpodium te laten swingen. En er komt ook een hele speciale mystery guest: Tino Martin!

De Amsterdamse culinaire scene wordt gerepresenteerd door onder andere brasserie Van Dam en restaurant BAUT. Ook zijn er winterse lekkernijen in overvloed, zoals oliebollen, poffertjes, snert, glühwein en chocomel. Nog meer toonaangevende restaurants zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Kaartjes

Wat kost zo’n kaartje? Online ben je iets voordeliger uit dan aan de deur. Het Amsterdamse Winterparadijs Online verkoop:

  • Entrance Only: €7,-
  • Regular Ticket: €19,50
  • Passe-partout: €39,50
  • Deurverkoop, Entrance only: €9,-
  • Deurverkoop, Regular ticket: €21,50
  • Passe-partout: €41,50

Kinderen t/m 1 jaar kunnen gratis mee naar binnen. Vanaf 21.00 uur is de entree gratis en alleen voor 18+. Kijk voor meer info op hetamsterdamsewinterparadijs.nl

Ben jij vorig jaar ook geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.