Win: Jumanji vrijkaarten

Een klassieker in een nieuw jasje: de nieuwe Jumanji draait in de bioscoop! The Next Level heet deze versie, ik heb pas de vorige Jumanji film nog via een streamingdienst gekeken. Klaar voor deze biosfilm dus. Jij ook? Komt goed uit, ik verloot in een snelle winactie vrijkaarten met leuke filmgoodies.

jumanji
Jack Black and Karen Gillan

JUMANJI: THE NEXT LEVEL is afgelopen week in première gegaan en is op nr. 1 geopend met een opbrengst van meer dan €1,3 miljoen. In het openingsweekend zijn er bijna 125.000 bezoekers naar de film geweest. Een op de vier Nederlandse bioscoopgangers koos dit weekend voor deze film!

Het verhaal

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Winactie

Ik mag 2 lezers blij maken met een pakket met daarin 2 vrijkaarten voor de film, een sleutelhanger en een cap. Zin in Jumanji? Laat me dan in een reactie hieronder weten met wie jij deze film wilt zien. Ik wil vrijdag de 13e een winnaar loten.

De winnaars zijn: Lobke en Marina. Van harte, ik ga jullie mailen!

Waarom wil jij naar Jumanji?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Elizabeth zegt:

  Super leuk om met mijn vriendin heen te gaan!

 2. Nicky zegt:

  Leukste film die nu draait denk ik

 3. Afkenel Torenvlied zegt:

  O heel graag, lijkt me superleuk!

 4. Elise Rutten zegt:

  Lijkt me geweldig om samen met mijn vriend te gaan.

 5. Stefanie zegt:

  Ja heel graag met mijn man. Laatst het andere deel gekeken en hij is zoooo leuk! Zou te gek zijn even een avondje eruit met zijn tweeën.

 6. Carmela Cellamare zegt:

  Leuk om met mijn 14 jarige nichtje naar deze avontuurlijke film te gaan, van de week hoorde ik haar zeggen dat ze graag deze film een keer zou willen zien.

 7. Marja zegt:

  Met mijn man

 8. Jan zegt:

  Super gaaf als ik deze film samen met mijn vriendin zou mogen gaan bekijken

 9. Ilske zegt:

  Deel 1 Jumanji was hilarisch. Kevin is een geweldig personage. Mijn zoontje en ik zijn er weg van en liggen samen dubbel van het lachen. We kijken erg uit naar deel 2 en zouden het geweldig vinden om dat in de bioscoop te mogen zien. Nu hopen dat vrijdag de 13e een keer het tegenovergestelde is en deze keer geluk brengt.

 10. Tamara S zegt:

  Ik vond deel 1 heel tof, dus ik doe heel graag mee. 🙂

 11. Eric Voets zegt:

  Ik wil de film graag met mijn lieve vriendin gaan kijken. Gezellig samen een avondje uit, dat is altijd speciaal.

 12. Marloes zegt:

  Heel graag met mijn beste vriendin! We zijn allebei fan van Dwayne Johnson, dus dat gaat helemaal goedkomen.

 13. Met mijn vriend, beide gek op films en series! Bij het vorige deel moest mijn vriend echt keihard lachen in de bioscoop hahah, heerlijke films!

 14. Jan Kleijn zegt:

  Erg genoten van de film uit 2017 dus klaar voor een nieuwe aflevering!

 15. Jeannie Bertens zegt:

  Heel graag met zoonlief, samen naar de bioscoop is echt ons moeder-zoon ding sinds hij niet meer thuis woont.

 16. marij brand zegt:

  super leuk om met mn man heen te gaan! vorige deel ook samen in bios gezien

 17. Monique Zwinselman zegt:

  graag om samen met mijn zoon heen te kunnen gaan, toevallig laatst de oude versie van Jumanji gekeken.

 18. Evi Janssen zegt:

  Ben als 1e date naar de vorige film van Jumanji geweest. Geslaagde avond want nog steeds samen ;). Zou leuk zijn om nu ook naar deze film te kunnen!

 19. anja jager zegt:

  leuk om met een vriendin heen te gaan

 20. Noor zegt:

  ik zou mijn man met onze zoon laten gaan, even een quality time momentje voor de heren

 21. Lisanne Banziger zegt:

  Mijn vriend is en zijn fan van deze films! Ik neem hem zeker mee:)

 22. Dais zegt:

  Ja heel graag met een goede vriend!

 23. Jens zegt:

  Lijkt me te gek om deze is de bioscoop te kijken , de vorige heb ik ook in de bioscoop gezien.

 24. angelique zegt:

  helemaal te gek hoe ze dit weer in elkaar hebben geknutsled voel me gelijk weer helemaal in het verhaal

 25. Renilda zegt:

  Ik Zou mijn kleinkinderen meenemen. 1ste film was top. Ben benieuwd naar deze.

 26. Gé Geurtsen zegt:

  Gezellig met mijn dochter!

 27. Iris zegt:

  Top. Ik Zou graag met mijn zonen gaan kijken

 28. Ann zegt:

  Zal vrijdag de 13e onze geluksdag worden Gerard? lekker bank hangen met deze klassieker in een nieuw jasje!

 29. Ivonne Vogelsangs zegt:

  Jumanji zulke leuke films!!! Ik zou hier zelfs mijn vriend mee kunnen krijgen! We kennen elkaar al 4 jaar en advies ik nog nooit samen naar de bios geweest.. zou het bij Jumanji de eerste keer gaan worden??

 30. sheri zegt:

  ik zou deze film heel graag gaan zien met mijn dochter die kevin hart en the rock werkelijk hilarisch vindt!

 31. Berna zegt:

  Jaaa! Wat leuk! Ik maak heel graag kans op het vrijpakket. Enne, dan zou ik hem gaan zien met een goede vriendin die ik al een poos niet heb gezien!

 32. John Bottenheft zegt:

  Ja heel graag met mijn vrouw want we hebben deel 1 ook gezien en dit is een echt te gekke film met veel humor en ben zeer benieuwd hoe deel 2 is. Zou Vrijdag de 13e dan één keer mijn geluksdag zijn.????

 33. sheri zegt:

  Ik maak graag kans om deze film te gaan zien met mijn dochter, want zij vindt The Rock en Kevin Hart hilarisch!

 34. Erika van koert zegt:

  Heel leuk ! Toevallig hebben we pas het vorige deel gezien en dat was een groot succes bij de kinderen . Ik zou deze dan dus met man en kinderen gaan kijken

 35. Nelly zegt:

  Heerlijk weer genieten van o.a. Danny DeVito

 36. Martijn Bakker zegt:

  Mijn broertje en ik schelen bijna 18 jaar. (Hij is 13) Het is lastig om samen iets leuks te doen. Echter een naar de film gaan is iets waar we bieden veel plezier aan beleven. Hoe leuk zou het zijn dat ik hem kan verrassen met deze actie en samen naar de film te kunnen gaan.

 37. jan snijders zegt:

  Super leuk om naar deze film te mogen Doe graag mee

 38. D. van de Water zegt:

  Ik zou dit pakket héél graag willen winnen omdat ik vroeger de oude film ‘grijs’ heb gedraaid en de nieuwe nu graag met mijn kids wil bekijken 🙂

 39. Laura K zegt:

  Jaaa samen met mijn man eens naar de bioscoop. Een film die ons beiden aanspreekt want ik ben fan van Jack Black en mijn man vindt The Rock geweldig :D!

 40. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Ik zou hem gaan kijken met mijn dochter want we hebben de vorige film ook samen gezien.

 41. Marianne vd M zegt:

  Gaaf wil graag met mijn man heen, weer eens een uitje samen.

 42. Claudia van Heck zegt:

  Wauw!!! Heel graag wil samen met onze tienerzoon Jesse van 14 naar deze nieuwste film 🙂 omdat hij helemaal weg was van de eerste twee delen (we hebben ze in de bios gezien maar ook op dvd) én omdat hij zo ontzettend hard werkt elke dag voor school – ook in het weekend (hij zit op het gymnasium) en ontspanning en plezier maken eveneens heel belangrijk is!! Ik zou hem hier heel graag namens jullie mee willen verrassen & verblijden 🙂 !!

 43. Claudia zegt:

  Vrijdag de 13e is mijn geluksdag, hoop dat ik op deze dag geluk blijf houden en naar the rock mag kijken 🙂

 44. Ilse Brinkhuis zegt:

  Gezellg met mijn vriendin. Rven een gezellig avondje uit.

 45. ik ga mijn kleindochter Bo hiermee verrassen.. Loting op vrijdag de 13.e.. kan mijn geluk niet op..

 46. Joy Jeschke zegt:

  Heel graag met man en dochter. Allemaal fan van The rock en Jack black. Vorige deel al vaak gezien 😀 blijft leuk 😀

 47. Laatst deel 1 gezien op Netflix vond mijn vriend en ik erg leuk. Ben wel benieuwd naar deel 2 ervan.

 48. mirremeid zegt:

  Lijkt mij super leuk samen met mijn man.

 49. Kim zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik zou graag met een vriendin gaan.

 50. Eva schomakers zegt:

  Mijn dochtertje lakisha wil hiet dolgraag naartoe

 51. Eeke Nelemans zegt:

  Woooow!! Nu al een opbrengst van 1,3 miljoen?
  Ik vond Jumanji van vroeger (met het spel) al super leuk en deel 1 hebben we ook in de bioscoop gezien en vonden we echt goed! Ik maak graag kans om weer samen met mijn partner te gaan maar dan naar deel 2? om weer eens gezellig een avondje uit te gaan en we zijn dan van Dwayne Johnson. wij zijn heel benieuwd!

  1. Marguerita zegt:

   Ja absurd bedrag hè!

 52. Anita te Gussinklo zegt:

  Dit is wel een leuke film om samen met mijn zoon in de kerstvakantie naar toe te gaan.

 53. Laura zegt:

  Mijn zoon heeft sinds een paar maanden een krantenwijk en daar help ik hem bij omdat het fysiek behoorlijk pittig is voor hem. Hij wilde me als dank graag in de kerstvakantie meenemen naar de film en toen hij hoorde dat Jumanji draaide wilde hij dus daar naar toe. Zo gelachen samen om deel 1. Twee kaartjes kosten natuurlijk stiekem best wat geld en dat is voor hem dus ruim twee weken salaris. ? Als ik deze kaartjes win kan hij die centjes natuurlijk lekker op zijn spaarrekening zetten voor zijn rijbewijs, dat is zijn spaardoel. ? #duimduim

 54. Jeannie zegt:

  Ja, deze film zou ik graag met mijn zoon gaan zien, dat doen we veel te weinig, dat moeder-zoon ding.

 55. Femke zegt:

  oooh heel graag met mijn lieve partner. we hebben zo gelachen om de vorige en zijn toe aan quality time. even zonder kids ontspannen…

 56. Marina zegt:

  Heeeel graag! Date-night schiet er al tijden bij in. Dus met deze kaartjes weer wat quality time met mijn aanstaande.

 57. Claudia Diependaal zegt:

  Ik loot graag mee. Ik zou mijn bestie meenemen. We krijgen al een paar weken overdag geen afspraak gepland. Misschien moeten we daten in de avond! En daarna wat gaan drinken. Strak plan! Al zeg ik het zelf! Nu alleen nog even de gelukkige winnaar worden! En de kaartjes winnen ?

 58. S. Verkooijen zegt:

  Ik zou mijn man willen verrassen met kaartjes voor deze film!
  Deze willen willen we graag zien!!

 59. Sandra de greeuw zegt:

  Lijkt mij een leuke film

 60. Marange zegt:

  Ahhh ik wil graag naar Jumanji omdat Jack en Kevin zo grappig zijn (dat zou ik tegen mijn man zeggen). Nu the, real answer… Oehhh the Rock rocksssss

 61. elisabeth maria martina zegt:

  hier willen mijn twee oudste kleindochters dolgraag heen

 62. Jolanda zegt:

  Jaaaaa! Wij (mijn vriend Peter en onze dochter Loes) hebben zo vreselijk hard gelachen bij de eerste (of eigenlijk de tweede). Graag gaan we weer helemaal stuk op de karakters!!!

 63. Lobke zegt:

  Ik wil heel graag naar jumanji omdat mijn zoon de eerste film geweldig vond en heel graag naar de 2e film wil.
  Hij is 19 december jarig dus is ook een mooi verjaardagscadeau.

  Leuk dat er ook een keer een winactie is voor grote kids

 64. Tamara van Wijk zegt:

  Heel graag samen met mijn vriend! Hij is echt een groot fan van The Rock. Kijkt elke dag filmpjes op zijn insta enz. Zitten veel grote namen in deze film dus ben zelf ook benieuwd. Samen even een avondje naar de bios zou heerlijk zijn.

 65. Anna wienen zegt:

  Jaaaaa heel graag met een vriendinnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.