Keek op mijn Week: knutselen, EMS training, Feminine Leadership event en Kreadoe

Drukke week weer! Pfoeh… even bijkomen dit weekend. Veel afspraken en ook een paar inspirerende evenementen. De maand mag weer worden afgesloten voor de boekhouder, de wintertijd is ingegaan en ik heb iets van 5 verschillende mensen heb gezegd hoe ik echt over bepaalde zaken denk in plaats van altijd maar lief en sociaal wenselijk te doen. Iets met “compassionate bombs of truth”.

spring

Plantjes kopen

Zaterdag heb ik eindelijk wat dode planten weggedaan en nieuwe gekocht. Samen met de meisjes naar de Welkoop, waar we ook flink wat roze kerstspullen hebben ingeslagen. Dat winkelen zagen ze wel zitten, dus daarna gingen we nog even door naar de bouwmarkt met speelgoed en huishoudshop, waar ze van mij een briefje van 20 meekregen en een winkelmandje. Er was deze week gezegd dat ze allebei het geheim van Sinterklaas kennen… Daarom betrok ik ze in het complot en mochten ze iets uitzoeken voor mama en zus. Tegen de tijd dat het 5 december is, zijn ze dat toch weer vergeten. Ze vonden deze nieuwe rol geweldig, deden goed hun best en mochten na afloop een oliebol en op het springkussen.

knutsel

Filmdag

Zondag hielden we een filmmiddag met lekkere snackjes. Camp Rock keken we via Disney+. En Dombo. Pfff… zo zielig die film… Het was een lazy sunday. Gewoon genoten van mijn meisjes en op de bank gehangen. Oh en in de ochtend eerst een hoofdstuk voorgelezen uit De Veer van de Valk.

Ze wilden heel graag aan de slag met mijn knutselspullen van zolder, dus mochten ze daar iets uitzoeken. Het werden de verfstempels, omdat ze ontdekten dat ik daar ook Halloween stempels in had zitten. Na een korte instructie gingen ze enthousiast aan de slag. Erg leuk resultaat, vooral trots op het werkstuk van mijn 8-jarige die een heel plan uitwerkte. Prachtig resultaat! De jongste was ook lekker bezig, maar haar ging het meer om het experimenteren met materialen. In ieder geval konden ze allebei hun creativiteit kwijt.

halloween

Studiedag en EMS-training

Maandag hadden de meisjes studiedag en waren ze dus een dagje extra bij mij. Ik moest wel gewoon werken, maar ze vermaakten zichzelf prima met schermpjes, de LOL OMGs en het LOL poppenhuis. Toen ze waren opgehaald kwam de schoonmaakster en kon ik zelf ook even doorwerken. ’s Avonds had ik tijd voor een bezoek aan fitnessmerk MyoFX waarvoor ik bezig ben met een marketingplan. Ik kreeg een demo EMS-training om zelf eens te ervaren hoe dat is. Nou… PITTIG. Iemand weleens een EMS-training gedaan? Met een training van 20 minuten train je alle spiergroepen. Ik kreeg een speciale outfit aan om deze training met elektrische pulsen te ervaren. Belangrijk om tijdens en na de training ook veel water te drinken om je vocht in balans te houden. Ik hield het welgeteld 10 minuten vol en snap nu volledig waarom je met zo’n EMS-training zo snel resultaten kunt behalen. 

myofx training

Feminine Leadership Event

Dinsdag reed ik naar het Carlton President Hotel in Utrecht voor het Feminine Leadership Event van coach Suzanne Beukema. Vriendinnetje Esmée vroeg of ik mee wilde en het leek me wel inspirerend. Dat was het ook. Het ging over waar jij zelf de handrem hebt aangetrokken, waardoor je niet tot bloei komt. En over het omarmen van je schaduwkanten. Ik nam een facebook live op over de opgedane inspiratie. Natuurlijk was niet het hele event mijn ding, bij het gaan dansen met de hele zaal ben ik keihard afgehaakt bijvoorbeeld, maar het was zeker de moeite waard. Mooie inzichten en leuke nieuwe contacten.

Kantoordag

Woensdag was een kantoordag. Tijd om dingen uit te werken, de mail te behandelen, facturen te sturen en artikelen te schrijven. De meisjes waren gelukkig nog een middagje bij mijn ex, dus ik kon er de vaart in zetten. Voorbereidingen gedaan voor de Kreadoe, veel actiepunten afgevinkt… maar toch lijk ik altijd tijd tekort te komen. Nog even snel naar dorp gefietst voor een stamppot van de groenteboer. Helaas liep mijn band leeg. Zul je altijd zien als je haast hebt en een poging doet om eens gezond niet je auto te pakken. Mocht hem bij mijn moeder oppompen, zodat ik op tijd weer thuis was om mijn kinderen te ontvangen. Pfoeh…

schrijven

Verven met Rust-Oleum op de Kreadoe

Donderdag brak mijn ijskrabber in 3 stukken… De kinderen moesten naar school en als controlfreak had ik gelukkig een reserve krabber. Zo’n dag was het. Ik besloot positief te blijven en niet in de stress te schieten. Ook al deed ik er door wegwerkzaamheden ruim een uur over om in Utrecht te komen. Met de trein was ik op dezelfde tijd aangekomen, maar goed. Ik hoefde nu niet moeilijk te doen met mijn spullen. 

ijskrabber kapot

De Kreadoe zelf was weer ontzettend leuk! Samen met Vincent van de sponsor lieten we in de Influencerspot heel veel dames kennismaken met de glitterverf van Rust-Oleum. De make & take viel erg in de smaak. Ik genoot ervan om dankzij de workshop met allerlei creatieve mensen aan de praat te raken. Iedereen op de Kreadoe is altijd zo gezellig, je hebt toch de passie voor creativiteit met elkaar gemeen. 

In de middag kon ik zelf de beurs over om inspiratie op te doen. Ik kan je vertellen dat Sinterklaas flink inkopen heeft gedaan ook… Er was weer zoveel te zien en te doen! Mijn origineelste aankoop hebben de meisjes al gezien: knutselsets om kasteeltjes op bollen te kleien. Had achteraf alleen ook ergens een lijmpistool of goede lijm moeten aanschaffen daarvoor, maar niet aan gedacht. In ieder geval veel zin om daarmee aan de slag te gaan. Kortom: heerlijke dag gehad en daarna de files in om fijn uit te puffen bij mijn ouders op de bank en te genieten van mijn knutselende kindertjes. 

sparkle your world
knutselen
Knutselen bij oma.

Sporten en lunchdate

Vrijdag de kids op school gedropt en toen de sportschool in. Ze hadden weer een nieuw schema voor me gemaakt dus lekker bezig. Daarna thuis koffie, douchen en aan het werk achter de laptop. Heel veel tijd daarvoor had ik niet, omdat er om 12 uur een leuke lunchdate op de planning stond: eentje met mijn dochters. Het werd onverwachts nog gezelliger toen mijn schoonzus met haar kinderen hetzelfde plan had opgevat, dus nichtjes en neefje hebben elkaar wel vermaakt. Daarna moest de oudste weer terug naar school en plofte de jongste thuis uitgeput op de bank. Op. Zelfs te moe voor haar telefoon, dus ze had Netflix opgezet met Paw Patrol en zat onder haar dekentje met rode wangetjes van vermoeidheid te kijken terwijl ik nog even wat dingen achter de laptop oppakte.

scouting

Echt bijkomen ging echter niet. Toen haar zus uit school kwam, moesten we de weekendtassen inpakken voor scoutingkamp. We reden voor het avondeten naar hun vader, waar de scoutingblouses, matjes en slaapzakken al klaar lagen. Na het eten hebben we samen de meisjes uitgezwaaid en toen was het: weekend!

Ik houd de scoutingapp in de gaten voor de foto’s en heb een date met één van mijn schoonzusjes. Wat heb jij dit weekend gedaan? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.