Keek op mijn Week: Brooklyn Nights dinnershow, veel afspraken, Generation Discover en ziek

Het lijkt net of er een maand voorbij is en ik moet bedenken wat er allemaal gebeurd is. Maar het is slechts een week… Een heel, heel drukke week, waarin ik veel ‘places to be and people to call’ had. En ziek werd. Dat laatste was minder, maar verder een erg leuke week!

in de regen
Zuslief in de stromende regen naar een paarden partijtje gebracht.

Brooklyn Nights Dinnershow

Zaterdag bracht ik de oudste naar een feestje en de jongste naar haar papa. Ik had een date met de family! Beter laat dan nooit gaven we eindelijk mijn ouders hun cadeau voor het zoveel-jarig huwelijk (ik dacht 40 maar dat is alweer een paar jaar terug). Samen met mijn broers, papa en mama reden we naar Aalsmeer voor de Brooklyn Nights Dinnershow. Wát een belevenis!

brooklyn nights dinnershow
Even mijn broertje photobomben tijdens het diner.

We waren VIP-gasten en kregen de beste plekken tijdens het diner en ook allerlei speciale privileges. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. En wat loopt er veel personeel rond op zo’n avond! Overal dansers en zangers en zangeressen om de Amerikaanse Brooklyn sfeer neer te zetten. We werden ontvangen in een speciale lounge met privé optreden, daarna aan tafel naast de verlichte trap waar de artiesten opkwamen, vervolgens een spectaculaire muzikale theatershow en daarna konden we verkleden in showkostuums en genieten van de afterparty in verschillende zalen.

Zeer, zeer de moeite waard! Wij hebben geboekt via de ANWB (waar je als lid korting krijgt) en gaan dat zeker nog eens doen. Echt, echt heel erg leuk! We hebben genoten van de ambiance, de shows én natuurlijk van het eten.  

brooklyn nights dinnershow
Voor herhaling vatbaar zo’n dinnershow, wat hebben we ontzettend genoten!

Chillen met de kids

Zondagochtend haalde ik de meisjes weer op van hun logeerpartij bij papa. Er was een vriendinnetje blijven slapen, dus ze hadden het heel erg leuk gehad. Maar ze waren wel een beetje moe. Of de Barbie bak naar beneden mocht? Ja natuurlijk! Ze kregen ook meteen de nieuwe Disney-prinsessen Barbies in hun pyjama erbij om uit te pakken. Cinderella en Mulan, die we kregen van Hasbro. De woonkamer veranderde in één groot Barbie-paradijs en ze waren er de hele dag zoet mee. ’s Avonds bracht ik ze weer terug naar hun vader.

barbies spelen
Urenlang met de Barbies spelen, heerlijk.

Tandarts en op mijn kinderen passen

Maandag was ik erg blij dat de tandarts geen gekke dingen vond in mijn gebit. Altijd een opluchting en gezellig met de assistente gekletst. Daarna heel hard aan de bak tot de wekker ging: tijd om de kinderen uit school te halen. De ex had een werkmeeting dus ik nam het even over deze middag. De kinderen hebben weer fijn met de Barbies gespeeld en na het avondeten bracht ik ze naar scouting.

flexa verf
Pakketje verf gekregen van Flexa voor een makeover van mijn woonkamer en toilet.

Daarna een business call voorbereiden en enthousiast in gesprek… waarbij ineens een telefoontje van mijn jongste dochter tussendoor kwam… Mevrouw vertelde toch wel een tikkie stoer dat ze met scouting in de sloot was gevallen, maar daar zelf weer uit was geklommen en droge kleren had gekregen. Op het moment van bellen ging ze lekker warm bij papa onder de warme douche.

Wimpers en work

Dinsdag liet ik mijn wimpers weer bijwerken bij Star Lashes. Ik blijf die hybride variant toch erg mooi vinden en na de behandeling zat het weer super. Daarna snel een boodschapje gehaald en work, work, work. De schoonmaakster kwam die middag ook en dan werk ik zelf extra hard door. Het was ook mega druk!

explorer academy
Yes, deel 2 van de Explorer Academy is uit! Op facebook verloten we een exemplaar. Superspannend verhaal voor kinderen van 8-13 jaar.

Generation Discover

Woensdag startte ik met een supertoffe business call die de nodige voorbereiding vroeg. Gaaf om te doen altijd. En een tevreden klant! Ik nam nog even een live op met een winactie voor de kinderboekenweek en daarna door naar Rotterdam Ahoy met de meisjes voor de opening van het Generation Discover festival met Buddy Vedder. We hadden een ontzettend leuke en leerzame middag met al die wetenschappelijke proefjes. Op de terugweg na de files door de McDrive en even chillen op de bank. Wat een drukke, maar leuke dag!

Anne Schreuder, General Manager Social Investment, Shell NL, & Festival director, speaks at the Mommy Influencers event at the Generation Discover Festival 2019 at the Rotterdam Ahoy on Wednesday, Oct. 2, 2019, Rotterdam, the Netherlands. (Jiri Buller/Shell)

Thee bij mijn schoonzus en ziek

Donderdag hard aan de bak om het verslag uit te werken. Het filmpje van Generation Discover had ik de avond daarvoor al op youtube gepost en werd direct al flink bekeken. Verder puilde de mailbox uit en had ik daar ook mijn handen vol aan. Leuke dingen allemaal en punt voor punt werden de zaken afgehandeld. Ik was zo gefocust bezig dat ik er aardig hoofdpijn van had gekregen tegen de tijd dat ik de kinderen uit school moest halen.

affirmatie kaartje
Mooi deze affirmatiekaartjes, ik heb ze via AliXpress.

Nam me voor om die middag even weg van een scherm door te brengen. Toen mijn net verhuisde schoonzus (nou ja officieel ex-schoonzus maar dan wordt het wel heel ingewikkeld allemaal) op het schoolplein vroeg of we op de thee kwamen, maakte ik dankbaar gebruik van die uitnodiging. Gezellig om even bij te kletsen, de kinderen konden heerlijk samen spelen en ik mocht het huis bekijken. Thuis doken de meisjes op de bank en ik ging de keuken in… waar ik me steeds misselijker begon te voelen. Meh. Na het opscheppen van het prakkie voor de kinderen en mijzelf nam ik 1 hap. Verontschuldigde me en ben met een emmer naar bed gegaan. Die emmer heb ik veelvuldig gebruikt, terwijl de kindjes netjes alles opruimden, gingen douchen, tandjes poetsen en aan mij vroegen of ik verpleging kon gebruiken. Wat een schatjes zijn het ook! 

waszakjes brabantia
Blij met de nieuwe waszakjes die ik van Brabantia kreeg. Ideaal voor de beha’s en stoffen schoentjes. De Bra Wash Bag is dus wat hoger, zodat voorgevormde cups netjes blijven.

Rustig aan

Vrijdag heb ik het sporten gecanceld. De meisjes hadden een beschuitje voor me in stukjes gebroken als ontbijt en dat hield ik gelukkig binnen. Op advies van mijn kleine verpleegsters deed ik het rustig aan. Zelfs nog even een uurtje op bed gelegen want ik was er nog niet helemaal. Waar ik kon wat werk gedaan. Het komt zoals het komt. De meisjes hadden ’s middags allemaal leuke speeldates en na het avondeten bracht ik ze weer bij hun papa voor het weekend.

Alle tijd en ruimte om aan mijn verfproject te beginnen: een gele muur in de woonkamer! Wat zijn jouw weekendplannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt. Wateren lieve dochters om je te helpen en verzorgen.

    1. Marguerita zegt:

      Ja gelukkig een kortdurend virusje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.