Roze sjaal van GANT

Ik kreeg al de vraag wat er voor moois in die sjieke doos van GANT zat, die ik op mijn Instagram postte. Nou, iets heerlijk warms waar ik de komende maanden veel plezier van ga hebben. Het is een prachtige lichtroze kabelsjaal! Zal hem in deze OOTD post even aan jullie showen.

gant bestelling
Wat zat er in deze mooie doos?

Fashionmerk GANT bestaat 70 jaar, dus de sjaal zat in een speciale verpakking. Ik mocht hem zelf uitzoeken voor mijn blog en heb heel erg getwijfeld tussen een lichtblauwe sjaal zonder structuur, suède handschoenen en deze sjaal in mijn lievelingskleur met kabelbreiwerk. Ze hebben er ook een matchende muts bij, met het zelfde kabelbreipatroon. Bij mijn nieuwe zwarte winterjas past eigenlijk alles wel, dus ik besloot voor mijn ‘happy kleur’ te gaan. Roze!   

De sjaal is lekker lang en van zeer mooie kwaliteit. Mijn lievelingskleur is lekker opvallend en daarmee een mooi contrast bij een donkere jas of outfit. Je shopt hem voor 70 euro in de webshop van GANT bij de accessoires. De bijpassende muts is 50 euro.

Ik houd zo van deze kleur, jij ook?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.