Zeemeermin zwemmen… op Malta!

Zeemeerminnen zijn geweldige sprookjeshelden. Mijn dochters vinden ze geweldig en zelf heb ik er ook een zwak voor: mooie meerminnen staan bekend om hun goede daden. Dat je in Nederland op allerlei plaatsen een meerminnen fotoshoot kunt doen, of kunt zwemmen als een zeemeermin, wist je waarschijnlijk al. Maar in 2,5 uur vliegen zit je op Malta, waar je het hele jaar door de onderwaterwereld als zeemeermin kunt verkennen!

zeemeermin

De Middellandse Zee rondom de Maltese eilanden is een topbestemming voor duikers. Hier is er het hele jaar door warm water en goed zicht. De bestemming staat steevast in de top 3 van de beste duikbestemmingen ter wereld bij de Diver Magazine Awards. Je vindt er een waaier van unieke duikervaringen te midden van indrukwekkende riffen, grotten en scheepswrakken. Er zijn duikplekken voor alle niveaus, van snorkelaars tot gecertificeerde duikers. En je kunt er dus ook gaan duiken als een echte zeemeermin!

duiken zeemeermin

Zeemeermin Club

Ik ben zelf niet zo’n goede zwemmer, maar ik moet zeggen dat dit er supergaaf uitziet! Vanaf € 35,- kun je toetreden tot de Mermaid Club op Malta. Hoe gaaf voor een vrijgezellenfeestje? Een groot aantal van de duikspots zijn makkelijk bereikbaar vanaf de kant. Met een kleurrijke zeemeerminstaart en wat glitterpoeder ontdek je als zeemeermin een magische wereld. Als clublid ontdek hoe je het best kan zwemmen met zo’n staart, hoe je moet poseren voor een instagramwaardige foto en wat je in de onderwaterwereld zal tegenkomen.

Ben je net als ik niet zo’n held in het water? Dan houd je gewoon een meerminnenfotoshoot op de kant. Welk meisje droomt er nu niet van om zich even een zeemeermin te voelen?

De beste tijd om te duiken op Malta is van mei tot september wanneer het water warmer is en de zeeën kalmer. Er zijn verschillende duikscholen op Malta. In dit bijzondere stukje Europa in de Middellandse Zee wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. 

Zeemeermin combineren met zwemmen kan ook bijvoorbeeld bij:

  • Zwembad Batenstein in Woerden
  • Zwembad De Thermen 2 in Alphen a/d Rijn
  • De Hoornse Vaart in Alkmaar
  • R&A Vathorst in Amersfoort
  • de Zandzee in Bussum
  • in Zuid-Duitsland in het geweldige waterpark Rulantica (bij Europapark)
  • als workshop bij De Does in Leiderdorp
  • als kinderfeestje in het Geusseltbad in Maastricht
  • als fotoshoot in Reeuwijk (bij Landal Greenparks ) via de Sup & Watershop
  • of gewoon heerlijk ontspannen in je dromen terwijl je ligt te floaten

Zou zo’n zeemeerminnenvakantie iets voor jou zijn?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.