5 bijzondere slaapplekken in Portugal voor je hele gezin

Vakantiehuizen zijn populair. Het is een luxe vorm van op vakantie gaan, terwijl je het niet persé in je portemonnee voelt. Zeker in een land zoals Portugal ga je zorgeloos op vakantie. Het is een prachtig land met een divers landschap, prachtige zandstranden en een smaakvolle keuken.

Wanneer je rondneust op www.novasol.nl spot je meteen een aantal accommodaties waar je moeiteloos een weekje kunt verblijven met je kinderen, een grotere groep of samen met een ander gezin. Als je deze vakantiehuisjes in Portugal hebt ontdekt, wil je waarschijnlijk niks anders meer.  Stuk voor stuk hebben ze hun eigen charme en zijn ze net even anders dan anders.

vakantiehuis portugal vakantiehuis portugal

1) Knus verblijven in Algarve

Deze prachtige villa (PTA073) geeft je dat echte vakantiegevoel. Met een terras, een barbecue, een zwembad, een geweldig uitzicht en veel ruimte is dit een geschikte Portugese accommodatie voor volwassenen en kinderen. Je hebt gegarandeerd uren plezier in het water. Maar er zijn ook een aantal stranden en baaien in de buurt, net als een aantal charmante steden zoals Silves. Zo verken je als gezin alle unieke hoekjes van Portugal.

vakantiehuis portugal vakantiehuis portugal

2)  Harmonieuze slaapplek bij Costa de Prata

Dit vakantiehuisje bij Costa de Prata (PTD028) is gerenoveerd in een industriële stijl met steen- en houtelementen. Zo beleef je met de kinderen of samen met een ander gezin een rustige vakantie. Zoek anders de spanning even op aan het strand of zwembad in de buurt of ga flamingo’s spotten. Dat is op zich al een ervaring die de kinderen nooit zullen vergeten!

vakantiehuis portugalvakantiehuis portugal

3) Genieten bij Lissabon

Dit vakantiehuis in de omgeving van Lissabon (PTL050) ligt op een ruim terrein. In de buurt vind je verschillende populaire stranden waar je een dag van de zon geniet. Ook liggen het vissersdorpje Ericeira en grotere steden zoals Sintra en Lissabon in de buurt. Een dagje uit met de kinderen is daarom zo gepland. Het huisje is knus ingericht, waardoor je ’s avonds meteen op de bank kunt ploffen en met de kinderen gezelschapsspelletjes kunt spelen.

vakantiehuis portugal vakantiehuis portugal

4) Onvergetelijke vakantie in de Douro-wijnstreek

Dit pareltje lig in Noord-Portugal (PTD034) en is voor zowel volwassen als kinderen een echte aanrader. Als je al niet omver geblazen wordt door het spectaculaire panorama uitzicht op de bergen, zal je wel verliefd worden op het zwembad of het interieur. Deze luxe villa heeft een snoezige mint kleurige keuken en diverse slaapkamers. Voor je het weet, bekijk je samen met iedereen op de eerste dag van de vakantie al naar een prachtige zonsondergang.

vakantiehuis portugal vakantiehuis portugal

5) Traditioneel overnachten in Comporta

Dit vakantiehuisje in Alentejo (PTL062) is een accommodatie met een typisch Portugees interieur met veel hout en tegeltjes. Vanuit de traditionele keuken maak je een uitgebreid ontbijt dat je vervolgens met het hele gezin oppeuzelt op het schaduwrijke terras. Tijdens de middag ga je gemakkelijk op ontdekking in Lissabon, het natuurreservaat ‘Estuário do Sado’ of een van de vele stranden.

Deze huizen kun je allemaal uitgebreider bekijken op de website van NOVASOL.

Lees ook: mijn ervaring in de Costa Daurada

Ben jij al eens in Portugal op vakantie geweest?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.