Outfits uit mijn comfortzone

Net toen ik zat te bedenken dat ik dolgraag weer eens nieuwe outfits zou willen shoppen, ontving ik een berichtje van een online kledingwinkel uit de UK. Bij Femme Luxe Finery mocht ik wat items uitzoeken om in een fashionpost op mijn blog aan jullie te showen. Nu weten dat ik niet heel hipperdepip ben en ook geen jong ding meer, en deze shop richt zich meer op meiden van rond de 20. Als veertiger was dat dus een uitdaging…

femme lux outfit

Outfits die ietwat uit mijn comfortzone zijn, zijn het resultaat. De kleding in deze webshop is zeer goedkoop en daar is de kwaliteit van de stoffen ook naar. Heb jij een hippe slanke dochter die veel feestjes bezoekt en graag elke week iets nieuws draagt, dan is Femme Luxe Finery zeker een interessante winkel. Ik bleek me in de door mijzelf gekozen outfits niet helemaal op mijn gemak te voelen. Soms moet je ook gewoon dingen proberen.

Twee outfits vond ik wel draagbaar, een lekker dun zwart sweatjurkje en een kaki groen setje (waar ik wel een hemdje onder moet). Eén van de outfits is meer iets voor als ik een vriend zou hebben en op spannende date wil, de ander past me gewoon niet: ik kreeg de rits niet dicht en de jumpsuit was te kort voor mijn romp en te lang voor mijn benen.

Het zwarte sweatjurkje is echt helemaal mijn ding, daarvan weet ik zeker dat ik hem vaak uit de kast zal halen en hij kost nog geen tientje! Voor het kaki setje heb ik iets meer lef nodig omdat het voor mijn gevoel erg hip is en ik geen inkijk wil hebben. De stof is erg dun, dus ik durf deze outfit niet in de wasdroger te doen. Mijn benen komen er wel heel mooi in uit en de kleur vind ik super. 

Oh en wie er zulke geweldige fotoskills bezit? Mijn lieve dochter <3.

Voelt een beetje als shoppen met een vriendin die een heel andere smaak heeft dan jij: dingen passen uit je comfortzone. Doe jij dat weleens?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.