Keek op mijn Week: van 30 Seconds en Zwarte Cross naar creatie

Darkwing Duck de raadselheld is altijd op jacht. Naar wat maar niet pluis is, midden in de nacht. Ik voel me af en toe net als Darkwing de lolly die aan je haren kleeft, maar er zijn gelukkig veel mensen die erg van lolly’s houden. Ook als ze die per ongeluk zelf aan hun haren hebben geplakt.

30 Seconds

Zaterdag was er een groot Rembrandt-festijn op dorp. Ben daar zelf alleen even langs gefietst, want ik had als belangrijke taak om naar de kapper te gaan. Vervolgens zat ik daar uiteraard een uurtje of 3, want ik heb een dikke haardos. Knippen, uitgroei bijwerken, highlights, lowlights, de hele shizzle werd gedaan.

Met een mooi geföhnd kapsel kon ik de zaterdagavond niet only the lonely doorbrengen, dus keek ik in de NMLK app wat er te doen was. Het werd een avondje 30 Seconds spelen in Gouda. Superleuk! Nog nooit eerder gespeeld, maar de organisator wist het snel uit te leggen. We waren met zijn negenen en speelden dus in teams van 3 het spel, waarbij je omschrijvingen moest geven en raden. Erg grappig en iedereen was lekker fanatiek. Heerlijk, want dat ben ik zelf ook met zo’n spelletje. Was een ontzettend leuke groep en dus hebben we heel erg kunnen lachen met elkaar. Daarna werd er een gitaar bij gepakt en gingen we liedjes raden.

Chilldag

Zondag hield ik een chilldag. Het was laat geworden en ik wilde even luieren. Beetje aan mijn cursussen gewerkt, huishouden gedaan, klein beetje achter de laptop maar niet teveel. Oh, en 4 afleveringen van Suits gebingewatched op Netflix omdat iemand me appte dat het nieuwe seizoen er op stond. Yay.

We luiden de zomervakantie in!

Work, work

Maandag was een dedicated laptopdagje. Eigenlijk zat ik vooral veel met klanten aan de telefoon, veel gemaild, technische dingen aan mijn site gedaan en geschreven. Einde dag bedacht ik me dat er nog boodschappen moesten komen, dus stapte ik op de fiets. Op de route het nieuwe huis van mijn ouders dat ik nog even wilde bekijken. Aangezien die ook nog geen dinerplannen hadden, ben ik doorgefietst naar de Chinees en heb ik gezellig bouwproof (zonder borden met plastic bestek) met mijn ouders gegeten. Even bijkletsen en daarna uiteraard alsnog de benodigde boodschappen gedaan.

zelfportret schilderen
Foto: Hendrik Jan van Beek

Zwarte Cross

Dinsdag stapte ik de auto in en reed richting de Achterhoek. Ik was uitgenodigd voor Tante Rikie’s persreis naar de ruimte. Tante Rikie is het boegbeeld van de Zwarte Cross, waar ik nog niet eerder was geweest. En nu ik op de persdag ben geweest, staat het zeker op mijn lijstje om eens mee te maken. Maar dan wel met een leuke groep mensen, mogelijk ook met mijn kids want voor hen ook voldoende vermaak. Niet in mijn uppie. Enorm genoten deze dag, zat wat in een dipje maar de sfeer en ambiance hier waren top. Leuke mensen gesproken ook en natuurlijk wat mannen gevraagd of ze mee wilden ‘brommers kieken’, haha. Oh en de poster die ik wilde weggeven in mijn verslag is inmiddels mee met het scoutingkamp van mijn kinderen!

zwarte cross stunt

Puinruimdag

Woensdag stond in het teken van zakelijk puinruimen. Ondertussen bloeiden er ook mooie kansen op. Werkte me een slag in de rondte om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Sinds januari weet ik al dat ik mijn bedrijf moet omvormen en ik zit nog middenin dat transformatieproces. Veel steun aan mijn coachingsgroepje van Spiritueel Leiderschap en daar gebeuren echt de mooiste dingen. Wat ik in ieder geval niet meer moet doen, werd me heel duidelijk en op advies van coach Kelly schreef ik alles op een fuckitlist die ik heb verbrand. Op een ander briefje schreef ik wat ik allemaal wel heel graag zou willen en dat briefje heb ik bewaard.

Deze alcoholvrije drankjes van Be-Mocktails mocht ik proeven. Heel erg lekker en allemaal met pure ingrediënten. Vegan proof! Zoek je op een feestje iets sjieks, non-alcoholisch om je (vegan) vriendinnen te verwennen? Dit nieuwe Nederlandse merk is hard op weg om de smaakpapillen te veroveren en zoekt nog leuke verkoopadressen en horeca-zaken. Kijk op de website voor meer informatie. Ik vond alle 3 de smaken tongstrelend lekker!

Gevoel van warmte

Donderdag begon afschuwelijk. Geprobeerd om dat er af te sporten, maar dat was niet genoeg. Gelukkig kon ik terecht bij mijn persoonlijke held: mijn moeder. Ook uit andere hoeken kreeg ik support, mensen die precies wisten op welk moment ze me een berichtje moesten sturen of gewoon voor mijn deur moesten staan. Eigenlijk is dat waar het leven om draait hè, je maakt afschuwelijke dingen mee maar daarna ervaar je welke mensen de warmte in je leven vormen. Of willen vormen.

Na ons vaste voorlees avondritueel (dat we probeerden vast te leggen in een facebook live, wat best ingewikkeld bleek), heb ik met mijn dochters naar een healing van Miranda (uit mijn cursusgroepje) geluisterd. De dag afsluiten in serenity. Ze sliepen daarna als roosjes en we hebben alle drie een vredige nacht gehad. Dank je Miranda <3.  

teken het maar
Ik trok ‘Teken het maar’ uit de kast, nog niet eerder met de meisjes gespeeld maar ze vinden het een ontzettend leuk spel!

Doorbraak

Vrijdag was dan eindelijk dé dag van mijn persoonlijke doorbraak. Ik luisterde een inspiratie talk van coach Kelly Smit en daar was het: inspiratie! Gekleurde fineliners erbij gepakt en een A3 vel en ik ben gaan schrijven. Het rolde er allemaal zó uit. Wat een enorme opluchting want hier zat ik al tijden tegenaan te hikken. De komende weken de tijd vinden om alles verder uit te werken. Daarna ga ik het uitproberen op mijn lieve mede-cursisten om het idee verder te finetunen en hoop ik het de wereld in te kunnen slingeren. Heb het al met een paar mensen kunnen spiegelen en de reacties zijn top. Het wordt awesome!

chinees eten
Gezellig aan de Chinese afhaal met mijn ouders.

Maar goed, eerst een kinderverjaardag. Genieten van het weekend samen met mijn dochters.

Wat ga jij dit weekend doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.