Vlog van het VoetbalFestival

Afgelopen weekend was het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in de Jaarbeurs Utrecht, een waar spektakel voor jeugdige voetbalfans van 6 tot 16 jaar. Voetbalfan en vlogster Vitamine Britt bezocht voor ons dit event om verslag te doen en bekende voetballers en voetbalsters uit de Eredivisie te ontmoeten. In totaal trok het festival bijna 8.000 bezoekers!

Voor de beste sfeerimpressie van deze 2e editie van het festival, moet je de vlog van Britt bekijken. Ze strikte onder meer de coach van Creators FC voor een interview. Baltovenaar Soufiane Touzani, voormalig Oranje-internationals Khalid Boulahrouz en Royston Drenthe, Eredivisie-spelers Kenneth Vermeer (Feyenoord), Aaron Meijers, Lex Immers, Nasser El Khayati (allen ADO Den Haag), Vurnon Anita (Leeds United) en de FC Twente-dames Sisca Folkertsma en Ashleigh Weerden, zorgden ervoor dat duizenden dolenthousiaste kinderen hun kelen schor schreeuwden.

touzani
*Soufiane Touzani*

Overal voetbal

Uiteraard was er overal waar je keek voetbal, in allerlei disciplines. Ook gamers uit de edivisie waren aanwezig. De vele voetbalactiviteiten werden aangeboden met hulp van clubs als Ajax, Feyenoord en PSV: amputatie- en dovenvoetbal, het Open NK Panna Knock Out, het Open NK Groundmoves, de finales van het NK 4×4 Streetsoccer, de eerste loting van de TOTO KNVB Beker, het NK Voetbal Mascotte Battle en de finales van de E-Talents Cup. Partijspellen, clinics, demonstraties, FIFA19, meet en greets, fungames, quizzen, interviews, voor elke jonge voetbalfan was er wat wils. Dit alles vond plaats op een oppervlak van liefst vijf voetbalvelden.

voetbal festival utrecht

Door het grote succes (een ruime verdubbeling in het aantal bezoekers ten opzichte van de eerste editie), is de organisatie nu bezig om een datum voor editie 3 te prikken. Want die gaat er komen. Meer informatie over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is te vinden op www.voetbalfestival.nl

Meer Britt? Ze bezocht eerder voor Marstyle het NK Stoepranden. Je kunt je via youtube abonneren op haar kanaal Vitamine Britt.

Britt, bedankt weer voor je leuke vlog!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.