Gun jezelf beauty tijd!

Aandacht aan jezelf besteden oftewel ‘zelfliefde’ aan jezelf gunnen, is heel belangrijk. Sla maar een tijdschrift open of doe iets op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en dit punt wordt benadrukt. Dat hoeft natuurlijk niet altijd heel groot te zijn. Even lekker je teennagels lakken, is in feite al zo’n momentje van liefde aan jezelf geven. Ik kreeg diverse fijne producten om te proberen en wie weet zit hier ook hét beauty-tijd-momentje tussen waar jij op zit te wachten?

droogshampoo gebruiken
Droogshampoo: tussen 2 wasbeurten door.

Scandinavische verwennerij voor je haren

Van high end haarmerk Inshape Hair (dat tot voor kort alleen via de kapper verkrijgbaar was), kreeg ik verschillende fijne producten om te proberen. Met een droogshampoo kunnen we onze lange haren opfrissen tussen 2 wasbeurten door. Ruikt erg lekker!

Hoe een goede droogshampoo herkennen?

Dat het een goede droogshampoo is, kun je zelf eenvoudig testen: spray het op je hand en dan wrijven. Wordt de droogshampoo korrelig? Dan is het een goede! Deze tip kreeg ik van Inshape Hair, handig om te weten.

Alle producten van Inshape Hair zitten vol met natuurlijke ingrediënten die in Scandinavië in het wild groeien, denk aan  Berkenschors, Goudsbloem, Veenbos, Lijnzaad extract, Brandnetel, Zeedoorn, Keratine, Omega 3/6/9 en Vitamine B/E. In twee producten is arganolie verwerkt. De Inshape producten zijn sulfaatvrij en zonder parabenen. Bovendien zijn ze verpakt in recyclbare materialen zoals dat anno 2019 mag worden verwacht.

Zelf ben ik fan van de Repair shampoo en conditioner en met dit droge warme weer, waarbij je vaak een extra douche neemt en je haren aan de felle zon zijn blootgesteld is het haarmasker voor mijn dikke bos ook heel waardevol. Merk echt dat het extra droog werd. Het haarmasker breng je op handdoekdroog haar aan, kam je uit en laat je dan intrekken. Je hoeft dan geen conditioner te gebruiken want het is krachtig spul.

Kortingscode

Gebruik op de site van Inshape Hair kortingscode marstyle19 je krijgt dan 15% korting op je bestelling! 

inshape hair shampoo

Spierbalsem

Met de kou begin dit jaar had ik veel last van mijn schouders. Dat is ook de reden dat ik 1x per week probeer te sporten en thuis een elastiek heb om de schouders te trainen op dagen dat ik veel zit. Een fijn product om de spieren wat warmer en minder pijnlijk te krijgen is de ‘Gewrichten & Spieren Kalmerende Balsem’ van Puressentiel. Deze is zowel voor fanatieke sporters als bij gewone dagelijkse activiteiten goed te gebruiken. Hij ruikt heerlijk en smeert fijn uit, bovendien zitten er ook huidvoedende ingrediënten in: cajeput, kamille, kruidnagel, eucalyptus, bergthee, jeneverbes, lavandin, marjolein, pepermunt, niaouli, muskaatnoot, den, rozemarijn, terpentijn, shea butter, bijenwas en zonnebloemolie. Je kunt deze balsem onder meer hier kopen.

beautystuff
Fijne beauty producten van Catrice.

Producten van Catrice

Van Catrice kreeg ik verschillende producten om te proberen. De Galactic Glow nagellak is mijn favoriet: leuk glinsterend kleurtje. Over dit soort dingen valt weinig te vertellen, je moet make-up op zien. Dus bij deze:

nagellak catrice
Love it deze glitterende blauwe ‘Galactic Glow’ nagellak!
lippenstift
Kleurtje op mijn lippen, lastig met koffiekopjes maar het staat wel een soort sjiek.
blush palette catrice
Blusher palette van Catrice.
rouge
Nou speciaal voor jullie even een kleurtje op mijn wangen gesmeerd en een lippenstiftje op.

Mediterraanse pep voor je huid

Chios Mastiha liet mij kennismaken met het Griekse schoonheidsgeheim Masticha. Dit is de natuurlijke hars van de Pistacia Lentiscus variant Chia, die alleen op het eiland Chios deze bijzondere hars geeft.

Masticha heeft anti-oxiderende, anti-bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt gebruikt als kauwgom, maar ook in geneesmiddelen, de culinaire wereld en dus cosmetica zijn er toepassingen. Het draagt bij aan een gezond spijsverteringssysteem, zeggen ze en heeft ook een positieve invloed op de mondhygiëne en zoals ik heb ervaren de verzorging van je huid. Eerder deelde ik al met jullie mijn ervaringen met de arganolie van dit merk. Ik heb nog meer producten geprobeerd.

tandpasta mastiha
Bijzonder smaakje dit, wist je dat ze er ook kauwgum van hebben?

De tandpasta werkt preventief tegen ontstekingen van het tandvlees. Uiteraard moet je daarnaast nog steeds je tandenstokers gebruiken, maar het is een fijne tandpasta. Iets ander smaakje dan je gewend bent, daar wen je snel aan. Ik vind het fijn om eens een niet zo schreeuwerige tube in mijn badkamer te hebben.

mastiha maskertje
Fijn maskertje met het ingrediënt Masticha.

Op de uitgelichte foto van dit artikel, heb ik het Mastiha maskertje op. Deze wordt niet heel droog en voelt hydraterend aan. Met lekker warm water op een uitgeknepen klein handdoekje, haal je het er vervolgens weer af. Nu voelt je huid heerlijk zacht aan!

maskertje op

Wat ik zelf fijn vind: veel maskertjes zitten in zo’n eenmalige verpakking die je open moet scheuren. Deze zit in een potje en dat gebruik ik zelf dan toch eerder dan een uitknijpbare wegwerpverpakking.

voetencreme
Oh, deze voetencrème vind ik heel erg fijn. Vochtinbrengend en je voeten worden er lekker zacht van.

Terwijl je gezichtsmaskertje intrekt, pak je ook fijn je voeten even mee. Mastic Spa heeft een fijne Foot Care crème die droge vermoeide voeten een oppepper geeft. Lekker vochtinbrengend en dan verplicht even met de voetjes omhoog om het in te laten trekken. Me-time! Je koopt dit alles in de Mastic Shop.

Kneipp douche foam Cherry Blossom

In de goodiebag van Blogger by Nature zat een heerlijke douche foam van Kneipp. Deze douchefoams vind ik erg prettig en (niet dat het veel gebruikt is maar toch) ook de mannenvariant in mijn badkamer valt goed in de smaak. De Cherry Blossom met kersenbloemextract ruikt zacht bloemig en het romige schuim maakt je huid zijdezacht. Dit product is vegan, zonder sulfaten en geschikt voor alle huidtypen. Hij is bij veel drogisten verkrijgbaar.

Batiste droogshampoo

Hierboven schreef ik al over de droogshampoo van Inshape Hair, maar ook van Batiste kreeg ik er eentje om te proberen. Deze ruikt lekker bloemig en heeft de naam Wildflower. Hoe je hem gebruikt? Goed schudden. Dan vanaf ongeveer 30 cm afstand richting de haarwortels sprayen. Inmasseren en doorborstelen. Klaar. Deze droogshampoo koop je bij onder meer Kruidvat.

Winactie

Win een reisziekte roller! Van Puressentiel mag ik 5 lezers blij maken met een roller die kan helpen wanneer je last hebt van reisziekte. Er zitten 7 essentiële oliën in die heerlijk fris ruiken: tropische basilicum, citroen, gember, lavendel, mandarijn, marjolein en pepermunt. Even aan de binnenkant van de polsen smeren en wrijven, dat is het. Hopelijk een fijn hulpmiddeltjes wanneer je een lange rit moet maken naar je vakantieadres? Laat hieronder een reactie achter wanneer je kans wilt maken.

De winnaars zijn geworden: Jacqueline van de M, Marian B, Marijke, Bets en Angela. Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling!

Was jij al bekend met deze beauty producten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anita H. zegt:

  Ik wil graag kans maken!

 2. Will zegt:

  Ik heb een kleinzoon die nogal last heeft van wagenziekte, dat vind ik heel naar voor hem. Hopelijk heeft hij hier baat bij.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 3. Will zegt:

  Mijn kleinzoon heeft nogal eens last van wagenziekte, dat vind ik heel naar voor hem. Misschien heeft hij hier baat bij.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 4. Pascale zegt:

  Dat zou heel fijn zijn voor mijn dochter die heeft erge last van reisziekte vooral tijdens lange autoritten!!

 5. Angela zegt:

  Zou ontzettend fijn zijn voor mijn dochter. Auto rijden is echt niet haar hobby. Ze voelt zich vaak al na 15 minuten niet lekker en heeft hoofdpijn. Door haar 22q11 deletie syndroom verergeren deze klachten snel omdat ze niet weet hoe ermee om te gaan. Met algehele narigheid tot gevolg. Een rit van 2 uur is voor haar echt maximaal. We gaan dan ook de laatste 10 jaar al niet verder dan Terschelling. Helemaal niet erg hoor, we hebben het er enorm naar onze zin. Maar als de rit ernaar toe voor haar wat fijner zou kunnen, heel graag.

 6. Lara zegt:

  Lijkt me heel fijn voor de komende vakantie, zo naar die reisziekte!

 7. ingrid L zegt:

  Ik zou dit graag uitproberen bij mijn dochter van 7. Ze wordt tijdens de reis altijd erg beroerd, zo vervelend voor haar. Als dit haar kan helpen zou dat geweldig zijn!

 8. maaike zegt:

  Dit lijkt me een fijn hulpmiddel! We kopen binnenkort een camper, maar ikzelf (en mijn oudste dochter) kunnen weleens last hebben van reisziekte. Om de camper ritjes zo aangenaam mogelijk te maken zou ik dit graag proberen!

 9. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor de vakantie, vooral voor de kinderen ???? Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 10. Geertje Hoekstra zegt:

  Ik ken veel producten van Catrice, Batiste en Kneipp. Stuk voor stuk erg fijne producten!
  De roller van Puressentiel kende ik nog niet! Nu wel dankzij deze blog! Als bijna-standaard-wagenziek-vrouwtje wil ik dit heel graag proberen. Van bijvoorbeeld primatour word ik ook niet vrolijk…

  Duimduim!

 11. Bets zegt:

  Dat zou super fijn zijn om uit te kunnen testen of dit zou helpen tegen reisziekte. Het is echt niet fijn om altijd maar weer ziek en misselijk te worden, hopelijk zou deze roller een fijne oplossing kunnen zijn!

 12. Marijke zegt:

  Ik maak graag kans, ik kan slecht tegen busreizen, vooral als er veel bochten zijn…. deze roller lijkt me een uitkomst!

 13. Bodil zegt:

  Wat fijn dat je zoveel heerlijke producten mocht gebruiken! Niks mis met een beetje Me-time 🙂
  Mijn oudste dochter lijkt helaas de gevoeligheid voor reisziekte van mij geërfd te hebben, dus ik ben heel benieuwd of dit een middeltje is dat het voor haar wat fijner kan maken.

 14. Anita te Gussinklo zegt:

  Mijn zoon heeft regelmatig last van reisziekte, doe graag mee.
  Zo’n roller lijkt me wel wat.

 15. Marian B zegt:

  Mijn zoontje en ik hebben er nog wel eens last van. Ik ben benieuwd of dit echt kan helpen, zou het graag uitproberen tijdens de vakantierit.

 16. Jacqueline van de Manakker zegt:

  Zou heerlijk zijn, voel mezelf niet altijd even lekker in de bus, waarmee wij op vakantie gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.