Lekker klooien met Treasure X

Interessant speelgoed voor jongens tussen de 6 en 10 is lastig te vinden in de speelgoedwinkels, zo ontdekte ik laatst. We waren op zoek naar een cadeau vanwege een kinderfeestje en het was lastig iets te vinden. Hadden we toen de Treasure X doosjes maar gezien! Sinds kort in de winkel en ideaal om lekker te gaan schatzoeken.

Wij kregen van Bot-i 2 Treasure X doosjes toegestuurd om te proberen. Helemaal goudkleurig en met een spannende X en een schedel er op… Dit speelgoed is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en heeft 10 speelniveaus.

  • Er zit een schatkaart in.
  • Met de munt kun je op de kaart de juiste plek zoeken en zo hints vinden over welke schat zich in jouw ‘blok steen’ bevindt.
  • Je opent de ‘klomp goud’ waarin de schatten zich bevinden.
  • Daarin vind je het stuk gereedschap waarmee je kunt schatgraven.
  • Zet er een bak water bij om makkelijker te kunnen ‘graven’.
  • In jouw blok zitten allerlei onderdelen van een verzamelpoppetje in skeletvorm.
  • Aan het eind (als je de onderdelen hebt schoongespoeld), zet je dit poppetje in elkaar.
  • Je vindt ook een schatkist in plastic gewikkeld…
  • Daarin zit tot slot jouw ‘schat’.

Wat vinden wij van dit speelgoed?

Zoals je op de foto’s ziet, geeft het een behoorlijke rommel wanneer je aan het schatgraven bent. Doe dit dus buiten, in een bak of op een groot dienblad. Zorg dat je er een bak water naast hebt om je onderdelen schoon te maken en je hakblok zachter te maken met water. Mijn dochters waren er zoals je in het filmpje ziet enthousiast mee bezig, maar ik denk dat het meer geschikt is voor jongens. Hun LOL poppetjes blijven favoriet en de skeletjes komen slechts heel af en toe als de grote ‘slechterik’ uit de kast. Wel lekker om een beetje met smurrie te klooien en de hele look en feel is vrij stoer. Grappig vakantie zoethoudertje!

Je koopt Treasure X onder andere hier voor 12,99 euro.

speelgoed treasure X

Heb jij dit speelgoed al in de winkels gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.