Keek op mijn Week: HB Speeldag, verjaardag, kinderfeestje, schoonmaak op school en nominatie

Woei woei woei… wat een week weer! Heb er bewust een paar onthaast momenten in gepropt, want het was zo razend druk dat ik mezelf anders compleet voorbij zou lopen. Leuk weekje over het algemeen, maar tot mijn schaamte had ik ook mijn eerste ‘roadkill’. Blegh…

Ik heb trouwens besloten om in dit weekoverzicht voor mijn trouwe lezers speciale kortingscodes op te nemen. Wie weet kan één van jullie toevallig net dit voordeeltje gebruiken? Krijg geregeld speciale codes voor mijn blog, maar doe er eigenlijk weinig mee terwijl het toch echt leuke acties zijn.

Kortingscode Babykadowinkel

15% KORTING OP ALLES
Actie: 15% korting op alles Kortingscode: BKWKK15WK1219 Geldig t/m 29-03-2019 Bijzonderheden: niet geldig in combinatie met andere acties/kortingscodes
BKWKK15WK1219
Bijzonderheden: niet geldig in combinatie met andere acties/kortingscodes

Tekenles en HB Speeldag

Zaterdag was retedruk maar leuk. De meisjes waren dit weekend bij mij en hadden ’s ochtends eerst tekenles bij Creacademy. Scouting ging vanwege NL Doet niet door, maar de jongste mocht dus meedoen met tekenles waar ze bordjes hebben gedecoreerd. Het resultaat is echt gaaf geworden! Ondertussen haalde ik de verjaardagsboodschappen in huis en kon ik even werken. 

speeldag hoogbegaafde kinderen

’s Middags gingen we naar school waar er een speeldag voor hoogbegaafde kinderen werd georganiseerd. Dit was een groot succes, de meisjes vonden het geweldig en ook voor mama was het leuk en vooral gezellig. Spelletjes, knutselen… Om 5 uur wilden de meisjes eigenlijk niet mee naar huis.

8e verjaardag

Zondag maakten de meisjes en ik ’s ochtends het huis aan kant. Hoewel? Nou ja, in plaats van hun kamer opruimen gingen ze samen spelen en zorgde ik er beneden voor dat alles netjes was. Ook goed, zolang er maar niet teveel verjaardagszenuwen zijn toch? ’s Middags stond uiteraard als eerste de papa van mijn dochters op de stoep met haar cadeau. Even in alle rust een momentje samen en daarna stroomde de visite binnen. In mijn kleine poppenhuisje is dat al snel een volle bak, haha. Maar het was erg gezellig. De jarige Jet genoot met volle teugen en haar tante had dit jaar een geweldige TOPModel taart gemaakt. Eind van de dag gingen de meisjes met papa mee en heb ik uitgeteld op de bank achter Netflix gehangen. 

Sporten

Maandag was fitgirl dag en startte ik in de sportschool. Dat vast afgetikt voor de rest van de week. Daarna heel hard aan de bak. Ik heb deze week expres even geen cursussen gedaan en veel dingen geprobeerd even los te laten. Even de focus op gewoon doorgaan in mijn bedrijf en lekker artikelen geschreven. Het werd een latertje achter de laptop.

wimpers netjes

Wimpers en roadkill

Dinsdag reed ik op weg naar de wimpersalon een meerkoet aan. Tsjakka kop er af. KAK! Uitwijken kon niet, dan had ik een motorrijder van zijn sokken gereden. Voelde me ontzettend evil na deze clean kill. Geen bloedspatje op de auto te zien ook. Bij deze mijn excuses aan moeder natuur, het spijt me. Nog nooit eerder een beest doodgereden. Jij wel? Gelukkig kon ik in de wimpersalon mijn verhaal even kwijt en deden we eerst samen een bakkie koffie. En de wimpers zitten weer geweldig. ’s Middags heel druk aan het werk en de schoonmaakster maakte ondertussen mijn huis weer fris. Toen de meisjes die avond thuiskwamen, moest ik echt even tot rust komen om het werk uit het hoofd te krijgen. 

rolschaatsen

Rolschaatsfeestje

Woensdag was het kinderfeestje van mijn grote kleine meis van 8. Ik deed nog even snel wat laatste inkopen (flesjes water en een eierkoek voor in de auto) en verzamelde tekenspullen en strips. Dat leek me handig mocht er eentje geen zin meer hebben of gevallen zijn of iets, dat ze dan aan tafel ook iets te doen hebben. Samen met de ex haalde ik de groep kinders uit school en reden we naar Skatefever. Ze vonden het allemaal erg leuk! Na het eten en de cadeautjes trok ik zelf ook de rolschaatsen aan. Vorige keer eindigde het natuurlijk niet zo lekker, maar was veel te leuk om het niet te doen. Al was ik natuurlijk wel heel voorzichtig. Bovendien kun je als rolschaatsende mama op de dansvloer de kinderen beter in de gaten houden en van de grond plukken. Uiteindelijk zijn we iets eerder huiswaarts gegaan omdat de feestgangers compleet op waren. In mijn auto had ik 3 (bijna) slapende kinderen…

rolschaatsen
Korting op Dino Cars skelters!

Nominatie en schoonmaken

Donderdag werd ik genomineerd voor de “Beste Lifestyle Blogs”. Erg leuk, vorig jaar kreeg ik dankzij jullie stemmen 10 euro op mijn rekening gestort. Toch weer een avondmaaltijd en wat kleine boodschappen. Hopelijk willen jullie weer een stem op mij uitbrengen? Zou ik superlief vinden!

Banners voor  Beste Lifestyle Blogs Awards 2019

En verder hard gewerkt, want ’s middags riep er een andere plicht dan de laptop. De klassen van Unit 1 moesten schoongemaakt worden en dat deden we in ploegendienst met een groepje moeders. Was gezellig en de juffen waren blij met hun schone werkplek. Deze scène nog niet in de Luizenmoeder voorbij zien komen, maar gebeurt toch ook op meer scholen? Wij waren in ieder geval onder de indruk van de moeder die haar turbo ramenlapper bij zich had:

Lekker buitenweer!

Vrijdag werd het eindelijk mooi weer. ’s Ochtends deed ik een rondje Reeuwijkse Plassen om het hoofd leeg te maken. Dit was zo’n drukke week dat er echt rustmomenten nodig waren. Hoewel dit dan weer een sportief rustmoment was, iets met ‘bewegen is gezond’. Dat was nog best fris, maar eenmaal een kind uit school gehaald begon de zon goed zijn best te doen. Ze vond het maar niks dat mama zat te werken, dus we hebben de kussens op de loungebank gedaan en samen een spelletje gespeeld. Daarna genoten we nog even van de zon met onze ogen dicht en de wekker op mijn telefoon aan. Zo wisten we precies wanneer kind 2 uit school gehaald moest worden. Daarna hebben de meisjes lekker buiten geskate, ze hebben nu de smaak te pakken!

Druk weekend voor de boeg weer, met onder meer een tof bloggerevent van verfmerk Flexa. Hopelijk vind ik ook nog wat rust en tijd voor het huishouden. 

Heb jij leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Gera zegt:

    Stem verstuurd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.