Keek op mijn Week: voorjaarsvakantie, floaten, lunch bij Anne en Max, De Leistert

Het is voorjaarsvakantie! Of eigenlijk: dat was het afgelopen week. De week begon heerlijk zonnig, dus ik heb lekker op mijn loungebankje wat vitamine D opgesnoven toen dat kon. Maar halverwege werd het kouder, juist toen ik een dagje Scheveningen en een weekendje De Leistert op het programma had staan. Zul je altijd zien.

 

lekker in de zon

Cold Pursuit

Zaterdag draaide ik de nodige wassen, fietste ik door het zonnetje voor de boodschappen en deed wat klussen die al sinds mijn verhuizing op me lagen te wachten: oude persmappen uitzoeken en bij het oud papier. ’s Avonds had ik wat gezelligs op het programma staan en keek ik Cold Pursuit in de bioscoop. Een spannende actiefilm met Liam Neeson, die als sneeuwruimer in een drugsoorlog verzeild raakt.

still uit cold pursuit
Foto: PR

Op m’n gemak

Zondag had ik een rustige start van de dag. Even alles op m’n gemak. Heb me voorgenomen om de mailboxen zoveel mogelijk dicht te laten in het weekend.  Uiteraard toch wel wat werk gedaan en een training geluisterd, verder gefocust op het huishouden en weer wat oude spullen uitgezocht. Daardoor vond ik ook een paar dingen terug die ik al een tijdje kwijt was. Yay. En natuurlijk lekker in het zonnetje, wat lezen en wat netflixen.

lezen in de zon

Mijn kids op visite

Maandag vroeg uit de veren, want mijn kinderen kwamen een dagje bij me spelen. Ik had ze beloofd dat we vandaag het bordspel van de Gorgels zouden uitproberen voor de blog. Verder vermaakten ze zich met het LOL Poppenhuis en hun tekenspullen. ’s Middags werden ze weer opgehaald door hun papa, waarna ik hard aan de bak ging met mijn werk tot ’s avonds laat.

bordspel gorgels review

Sporten en een webinar

Dinsdag kon ik er de gang niet zo in krijgen ’s ochtends, maar ik moest toch vroeg uit bed want er stond een afspraak bij de sportschool. Vol positieve energie aan je dag beginnen is ook wat waard, na mijn sportprogramma deed ik wat boodschappen op de markt waar ik een leuk gesprek had met een lezeres. Daarna besloot ik vol inspiratie een zzp-update te schrijven. In de avond kwamen mijn kinderen weer thuis en hingen we lekker met z’n 3tjes op de bank, tot ze naar bed moesten. Toen begon precies het webinar over spiritueel leiderschap dat ik graag wilde volgen. Het was een ontzettend leuk webinar en in de groep hing een hele positieve vibe. Heerlijk! Had echt het gevoel dat ik hier iets mee kan en de visualisatie oefening tijdens het webinar vond ik ook heel mooi. Nu dat positieve gevoel vasthouden!

bellen blazen
Lekker buiten spelen in het zonnetje!

Bellen blazen

Woensdag werd er druk geknutseld en buiten gespeeld. Lekker bellen blazen en in de speeltuin. Ondertussen was ik hard aan de bak, onder meer met een call over salespagina’s. Pfoeh… dat viel me nog flink tegen, voor een beter resultaat moet de mijne eigenlijk helemaal anders. Daar ben ik de komende weken nog wel zoet mee. Net als met alle andere actiepunten die nog op mijn ‘achter de schermen werk’ lijstje stonden. Einde dag haalden we patatjes en zetten we lekker een film aan. Als toetje had ik verse aardbeien: jummie!

 

Floaten en lunchen bij Anne en Max

Donderdag stond er voor de blog een dag Scheveningen en Den Haag op het programma. Ik bracht de meisjes al vroeg bij opa en oma waar ze lekker konden knutselen. Op de Pier in Scheveningen was ik eigenlijk sinds mijn groep 8 kamp niet meer geweest volgens mij… Nu ging ik daar naar de opening van Health Lab De Pier en kon ik een uur floaten. Nooit gedaan – zag dat verschillende lezeressen dit wel regelmatig doen ter ontspanning – maar een heel bijzondere ervaring. Binnenkort volgt het verslag. Daarna samen met Tamara snel door naar lunchroom Anne en Max in Den Haag, waar we waren uitgenodigd voor de lunch. Of eigenlijk: voor het onder de aandacht brengen van het ontbijtplankje dat ook als lunch erg lekker smaakte. Ook hierover binnenkort een blog. Einde van de middag haalde ik de meisjes weer op en bezochten we de groenteboer voor verse stampotjes en een bal gehakt. Snel klaar én gezond. Daarna het spul gedoucht en pas rond half 9 kon de laptop aan…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijk #ontbijt plankje bij #anneenmax #denhaag met @tamaraschellekens #uitgenodigd #bloggerlife #gezellig #ontbijtbuitendedeur #lekkerekoffie bij @annemaxdenhaagkerkplein

Een bericht gedeeld door Marguerita van Marstyle.nl (@marstyle78) op

Buitenhof De Leistert

Vrijdag was de dag waar de meisjes al de hele week naar uit hadden gekeken: op vakantie naar Buitenhof De Leistert! We waren uitgenodigd om verslag te doen op mijn blog en daarom had ik een week eerder al een reservering in het nieuwe restaurant La Selva gemaakt. Hier is ook een leuke binnenspeeltuin waar we vlaai gegeten hebben voordat we ons huisje in konden. Het allerleukste was nog dat mijn broer en schoonzus met hun jongens mee gingen, we hadden een 7-persoonshuisje dus dat paste precies. De kinderen genoten met volle teugen van de mooie vakantieboerderij, elkaars gezelschap en natuurlijk van het lekkere eten in La Selva en de binnenspeeltuin. Gezellig zo’n weekendje weg als afsluiter van de voorjaarsvakantie!

Wat heb jij deze voorjaarsvakantie voor leuks gedaan?  

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Onze voorjaarsvakantie oftewel carnavals vakantie start deze week. Al vieren we maar 2 dagen (kinder- en grote optocht) carnaval. Rest van de week geen idee, komt veel regen.

    Leuk dat jullie in Roggel waren. Dichtbij. Gingen we wel eens zwemmen of spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.