Keek op mijn week: strakker in m’n vel, feestje Amstel Hotel, gewonnen etentje, Omniversum en Luizenmoeder in onze klassenapp

Het was weer een bijzondere week. In het weekend liet ik mijn laptop bewust dicht om eens echt weekend te hebben. Toch was ik aan het werk vanwege een leuke review. Het bloedprikken met mijn dochtertje maakte me erg verdrietig. Verder had ik veel mooie en nuttige contacten deze week en ging ik vol aan de bak met allerlei praktische tips. Lees je mee?

figuurcorrectie natuurlijk antalya body change

NL Alert, strakke buik en Amstel Hotel

Zaterdag reed ik naar Nijkerk voor een behandeling bij Antalya Body Change. Dat was echter best even spannend en niet alleen vanwege de harde wind. Midden op de snelweg loeide er ineens een alarm door mijn auto. Dacht eerst dat ie kapot was, maar het bleek te zijn omdat mijn telefoon gekoppeld is aan de audio van mijn auto. Er was een NL Alert vanwege een gifwolk. Pfoeh… Snel het filter op recirculatie gezet en daarna reed ik de wolk in. Wát een stank! Blegh. Tijdens de rit ging het alarm nog een paar keer aan, pffff… Hebben we dat ook eens meegemaakt. In de review kun je lezen hoe ik in een half uurtje tijd 3 centimeter buikomvang kwijtraakte. Tsjakka!

’s Middags thuis nog even relaxen en veel water drinken. Daarna stapte ik in de auto naar Tamara. We gingen samen naar een sjiek feestje in Great Gatsby thema in het Amstel Hotel. Lekker mensen kijken in hun jaren 20 outfit, dansen en een wijntje drinken. Wijn was overigens na de eerdere behandeling niet heel verstandig.

Suits bingewatchen

Zondag aten we nog even samen en daarna reed ik weer naar huis. Voelde me erg moe en gunde mezelf een dagje rust. Dus ik deed wat huishoudelijke klusjes en plofte verder op de bank om seizoen 6 van Suits op Netflix helemaal af te kijken. Heerlijk!

wombat en vos boek review
Mama helpen met een boekreview van Wombat en Vos.

Bloedprikken, strategiecall en etentje

Maandag stond ik vroeg op om met mijn dochter langs de huisarts te gaan. Daarna moest ze bloedprikken en dat was niet leuk. Wat kun je je daar als moeder verdrietig over voelen.

wachtkamer huisarts
In de wachtkamer…

Daarna aan het werk waarbij ik ook wat leerde over Instagram dankzij Mastermoves en dat probeerde toe te passen en een call had via deze training over je business strategie. De trainer had goede adviezen over het webinar dat ik wil geven en wat belangrijk is voor mijn doelgroep om te horen, dus dat ga ik nog even ombouwen. Het is niet zo 1-2-3 gerealiseerd allemaal, maar ik kom wel veel kleine stapjes verder. Daarbij kon ik één van de andere Mastermovers helpen aan een nuttig contact, wat mij weer een blij gevoel opleverde. 

etentje
Jummie, wildstoofpotje.

Aan het eind van de dag stond er nog iets tofs op mijn programma: ik had een etentje gewonnen! Lamper Design, die WordPress webdesign doen en het onderhoud voor veel grote blogsites, bestaat 5 jaar en had op hun Facebook een winactie. Ik bleek de winnaar, yay! Op naar Gewoon Gouds in Gouda dus, waar we hadden afgesproken. Kees Lamper had zijn laptop mee en een flinke lijst met verbetertips voor mijn website samengesteld. Supernuttig en een aantal zaken pastte hij ook direct toe in mijn CSS, waardoor de site er nu al meteen een stuk strakker uitziet. Ook een probleem met mijn ssl-certificaat werd opgelost. Zo kreeg ik allerlei nieuwe inzichten en nuttige tips over mijn SEO. Het eten was lekker en het was gezellig. Een waardevolle avond dus! 

etentje lamper design

Inspiratie calls

Dinsdag was wederom gevuld met inspiratie. Ik woonde 2 calls vanuit Mastermoves bij over het vergroten van je online bereik en een coachingscall over het creëren van een business waarin jij je gelukkig voelt. Beiden nuttig op hele andere vlakken. Met de tips uit de eerste call ging ik direct aan de slag, waardoor ik nu mooier verschijn wanneer je Marstyle zoekt in Google en mijn Pinterest eindelijk wist te verifiëren. Dat laatste dankzij de hulp van een andere Mastermover met wie ik via de call in contact kwam. Erg leuk, want we konden voor elkaar iets betekenen en dat is natuurlijk het allermooiste. In de coachingscall werden juist dieper liggende issues aangestipt die meer tijd nodig gaan hebben. Tussendoor moet er natuurlijk ook ‘gewoon’ gewerkt worden, want de business as usual gaat ook door. Voelde me deze dag vooral heel erg dankbaar voor de dingen die op mijn pad kwamen.

Backyard Wilderness in het Omniversum

Woensdag stond ik lekker op tijd in de sportschool. Na alle brainfood tijd om het lijf aan de gang te zetten. ’s Middags haalde ik de meisjes uit school en gingen we naar het Omniversum in Den Haag voor de première van Backyard Wilderness voor een review op mijn blog. Dat was erg leuk met vooraf een speurtocht, een ‘petje op, petje af’ quiz met echte boswachters en een prachtige natuurfilm over wat zich zo dicht bij je achtertuin afspeelt. Ik had pissebedden en wormen verwacht, maar die zaten niet in de film. Wat wel? Dat lees je in mijn review binnenkort.

omniversum

Valentijnsdag

Donderdag kreeg ik van mijn lieve dochters heerlijke zelf geknutselde Valentijnskaarten. De jongste had zelfs een kaart verstopt in het bed van haar zus, voor als ze uit school kwam. Zo lief! Ik kocht bij de groenteboer een hartje vol aardbeien om ze te verwennen.

Verder kregen we vandaag de uitslag van het bloedonderzoek van de jongste: herstellende van Pfeiffer… Tjee… Geen wonder dat ze zo weinig energie had voor en tijdens de kerstvakantie.

Qua werk was ik vooral druk met dingen regelen, niet zozeer met artikelen schrijven. Ik volgde een interessante call over het laten ranken van youtube video’s waarmee ik direct praktisch aan de slag ging en ik kreeg een leuk telefoontje van een oud-werkgever die me freelance wil inhuren.

Luizenmoeder soap in de klassenapp

We hebben met elkaar ontzettend gelachen om onze eigen Luizenmoeder soap in de klassenapp van groep 3.  De kinderen hadden gymles gehad en één van de kinderen kwam thuis in een te kleine broek maat 122. Van wie was die broek? En waar was de juiste? En zou die moeder wel in deze klassenapp zitten of in die van de andere klas? Afijn een uurtje later verscheen er nog een foto van een verkeerde broek, maat 116 dit keer. Maar die was niet van het kind uit het eerste bericht…  Waar was nu toch de broek maat 134 gebleven waarnaar Moeder 1 op zoek was? Haar gevonden broek hoorde in ieder geval bij Moeder 2. Afijn, de volgende ochtend verscheen er weer een berichtje op de app. Of het zo kon zijn dat de kinderen een driehoeksruil hadden gedaan met gym? Moeder 3 vond een veel te grote onbekende broek in maat 134. Mysterie opgelost dus, hahaha boeven die kinderen!

knutseltaart
Op school gemaakt in groep 3.

Schaatsen

Vrijdag nam de oudste haar schaatsen mee naar school. Vorig jaar voor een prikkie gescoord met Koningsdag en nu komen ze goed van pas. De bovenbouw van onze school gaat elk jaar een keer schaatsen en dat is vandaag.

schaatsen
Naamlabels op de schaatsen, want de bovenbouw ging naar de ijsbaan.

Einde dag werd de jongste ineens koortsig, dus die getroost en vroeg in bedje getukt. Het heerst. Hopelijk knapt ze snel weer op!

kleien
Klooien met klei.

Fijn weekend iedereen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Stef zegt:

    Wil je even samenvatten wat je hebt geleerd over instagram voor je buz?

    Heb ik nog niet mee gewerkt ?

    Dank en warme groet,

    Stef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.