Wie gaat er in 2019 een boxspring kopen?

Dit is dé maand van de goede voornemens. En dan mag je dus best even aan jezelf denken en beslissen wat je in 2019 wilt veranderen. Heb je veel last van je rug? Of slaap je slecht? Dan is het misschien een goed plan om een nieuwe boxspring te kopen. Het zal jullie vast niet verbazen dat een nieuwe boxspring ook bij mij op de wishlist prijkt. Naast de grotere auto en koopwoning is deze ook meteen een heel stuk haalbaarder om te realiseren, toch?  😎 

Dream big zeggen ze. Dus dat doen we dan ook maar.

Overigens heb ik ongeveer 2 jaar geleden nog een nieuwe boxspring gekocht. Moest ook persé een boxspring zijn omdat ik dat graag wilde. Een piepend en krakend bed zag ik niet zitten. Ons bed daarvoor had een lattenbodem maar na vele jaren gebruik, een verhuizing en een keer op bierkratten (iets met ‘dat moet van de kraamzorg’) begaf ineens de lattenbodem het. Met een boxspring loop je dat risico in ieder geval niet.

Bovendien vind ik een boxspring er veel luxer en strakker uitzien. En als je je eigen slaapkamer inloopt, wil je toch graag als eerste denken dat het zo lekker is om in je bed neer te ploffen. Enige nadeel van boxsprings vind ik dat je ze niet altijd zonder hoofdbord kunt bestellen. Ook moet je je verdiepen in het materiaal van je matrassen en van je topper. Want een matrastopper bepaalt hoe lekker je ligt.

Op dit moment lig ik gelukkig wel comfortabel in de boxspring die ik van een nichtje heb kunnen overnemen, maar ik zou het heerlijk vinden om er zelf eentje uit te zoeken in de winkel. Vanwege mijn kleine slaapkamer kan ik nu echter geen breder bed kwijt dan 1.40. Misschien dus toch beter om even te wachten met een boxspring kopen tot ik mijn gedroomde koopwoning heb met een ruimere slaapkamer? Volsta ik in 2019 wel even met een mooi nieuw dekbedovertrek.

Een nieuw bed vind ik toch echt lastig om aan te schaffen: best een uitgave, je oude bed moet afgevoerd worden en beeldbepalend. Aan de andere kant kan een nieuw bed rug- en schouderklachten verminderen en zorgen voor een betere nachtrust, wat ook weer heel belangrijk is voor je gezondheid…

Staat een nieuw bed ook op jouw wishlist? Ga je er een kopen in 2019?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.