Toilet verbouwen?

Goed. Je oude toilet is spuuglelijk. Elke keer dat je moet, begint het je meer te irriteren. Dit wil je in 2019 anders! Je gaat gewoon die Staatsloterij winnen en van het prijzengeld je kleine kamertje een opknapbeurt geven. Weg lelijke leidingen en verouderde tegels, jouw nieuwe toilet wordt een oase van zen waar het hele gezin zich op ’t gemak terug kan trekken. Ben je al begonnen met een moodboard op Pinterest?

Nee? Dan ga je dat in de aanloop naar de kerstvakantie natuurlijk als eerste doen. Ik heb alvast wat voorwerk gedaan en de mooiste toiletten en leuke indeel ideetjes voor je verzameld.

Wat vind je bijvoorbeeld van een sfeervol behangetje op de muren?

Een stoere industriële look voor je toiletrolhouder?

Iets aan de wand met een hilarische tegeltjeswijsheid?

Mozaïeksteentjes op het wandcloset?

Of netmandjes voor de toiletrollen?

Leuke plankjes van steigerhout?

Stoer zwart?

Speelse vloertegels?

Dit vind ik gewoon humor:

Sneaky in de wand weggewerkt:

In dit huis heb ik een toiletpot die in de vloer verdwijnt, maar eigenlijk vind ik dat niet zo praktisch. Het toilet en de badkamer van onze vorige woning hadden we natuurlijk wel helemaal naar onze smaak ingedeeld en daar ging ik voor een hangtoilet. Zowel boven als beneden vond ik een zwevende pot veel praktischer omdat je de vloer eronder goed schoon kunt houden. Hangtoiletten, zwevende toiletten of de term wandcloset: het betekent eigenlijk allemaal hetzelfde. Lekker strak en je haalt er makkelijk even de mop of dweil onderdoor. Heel erg nodig wanneer er mannen of jongens in je huis wonen, want die spetteren de boel nogal eens onder. Net als kleine meisjes die niet ver genoeg naar achteren gaan zitten trouwens.  🙄

Lees ook: Verbouwen? Badkamer en keuken vaakst aangepakt, kleine klussen blijven 2 jaar liggen

In ieder geval, genoeg inspiratie te vinden om je toilet een opknapbeurt te geven!

Heb jij iets bijzonders gedaan met je toilet?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.