Keek op mijn Week: Monsterdoos, museum, Cyber Monday, 40 en een zieke

Veertig. Deze week werd ik 40! Die ronde getallen zijn toch altijd best een dingetje en tegen deze verjaardag zag ik best een beetje op. Terwijl het net als bij alle andere verjaardagen maar een getal is en alleen wat jij er in je hoofd van maakt invloed heeft op hoe je er mee om gaat. Het zijn van die leeftijden waarbij je terugkijkt op je leven tot nu toe en wat je ervan gemaakt hebt. Ik ben er eigenlijk best tevreden over ook… de nodige hobbels gehad uiteraard, maar ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ en diverse dingen die ik als klein meisje in mijn hoofd had, heb ik ook daadwerkelijk meegemaakt of waargemaakt. Waarom was het dan een ‘ding’?

sexy 40 meisje
Afbeelding: Shutterstock

Misschien omdat elke verjaardag en elke oud & nieuw bij mij altijd vergezeld gaan van een beetje melancholie? Heeft iedereen misschien wel? Then again: 40! I made it! Genoeg mensen die het niet halen. Ik heb mijn gezondheid, prachtige kinderen, een fijn huis, leuke eigen onderneming, woon in een mooi land zonder oorlog… Ik verzin zelfs dingen voor mijn ‘bucketlist’ die ik er vervolgens ook weer dankbaar af kan strepen omdat ze gedaan zijn. Het deed geen pijn om jarig te zijn en ik had best een leuke week ook nog eens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eindelijk mag ze de #monsterdoos openmaken #cadeautje #boodschappen #mamablogger #review Wilde zij heel graag doen dus had m bewaard, net een #kerstpakket

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Monsterdoos uitpakken

Zaterdag was het tijd om de wens van een klein meisje te vervullen: mijn oudste dochter wilde al een paar weken lang de Monsterdoos uitpakken. Ik had haar beloofd te wachten totdat zij dit hoogstpersoonlijk kon doen. We hebben al een paar keer eerder deze doos voor fijne boodschappen ontvangen en het is net een kerstpakket… Je blijft er producten uithalen! Ook dit keer was hij weer bijzonder goed gevuld en zat er voor dochterlief een Tina in, yay: had ik vroeger zelf een abonnement op. Noortje staat er nog steeds in, wist je dat? Deze editie van de Monsterdoos was de jubileum editie dus er zaten extra veel boodschappen in. Je koopt hem voor 12,95 euro (inclusief verzendkosten) en het is dus een ideaal cadeautje bij een verhuizing of als bijvoorbeeld je studerende kind op kamers gaat wonen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zit ik net op de wc… zijn ze al langsgeweest die #pieten die niet kunnen lezen #sinterklaas #schoenzetten #lightbox

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Schoentjes gezet

’s Avonds mochten de meisjes hun schoentje zetten. Vooraf zette ik een karaoke aan op youtube waardoor we 3 kwartier lang sinterklaasliedjes hebben kunnen zingen. Dat was voldoende: lekkers in de schoen en ze kregen ieder een Oerknagers boek uit de Geronimo Stilton serie.

Emoties uitbeelden in Museum COMM.

Influencer event in Museum COMM

Zondag deden we rustig aan in de ochtend. ’s Middags vertrokken we naar Den Haag voor een bezoek aan het Influencers Behind the Scenes event in Museum COMM. Vond ik razend interessant! De meisjes liet ik trots zien waar ik vroeger zelf op school had gezeten, want dat was vlakbij. “Kijk, deze tramhalte nam mama toen ook…” Dat vonden ze wel grappig. In het museum zelf waren ze vooral erg onder de indruk van de buizenpost waarmee vroeger in grote kantoorpanden met elkaar gecommuniceerd werd. Het is allemaal nog niet eens zo gek lang geleden, maar als je in zo’n museum loopt valt je pas echt op hoeveel onze communicatiemiddelen in een korte periode veranderd zijn. Daarna reden we door naar de McDonalds en bracht ik de dames weer bij hun papa.

Deze grappige foto werd voor een green screen gemaakt in Museum COMM.

Cyber Monday bij Hema

Maandag heb ik uitgebreid Blogger by Nature gepromoot tijdens een koffiedate. Heb jij je ticket al besteld? Doen hoor, op 1 december gaat de prijs weer omhoog. Scheelt toch weer en het event wordt weer supergezellig én mega interessant. Yoast komt onze kennis over SEO weer vergroten, je kunt leren over zoekwoordenonderzoek, er komt een Q&A over WordPress en foodblogger Francesca Kookt geeft een presentatie. Nou en nog veel meer natuurlijk. Je wilt dit niet missen!

heme shopping
Los bij HEMA op Cyber Monday.

Einde van de middag liep ik de Hema in om flink te profiteren van de Cyber Monday kortingen. De kledingkasten van de meisjes bij papa thuis hadden dringend vulling nodig van passende kleertjes. Al het te kleine spul er uit! Afijn, ik besloot om maar gewoon van alles in dat mandje te gooien want: 25% korting op… alles. Ze hebben wat meisjeskleertjes betreft nu veel met streelzacht fluweel en hier en daar een glittertje. Oh en de Takkie kerstpyjama’s vond ik ook heel erg leuk. Wantjes, ondergoed, sokken, leggings, jogpants, een jurkje, shirts… Ik ging los. Ze kunnen er weer even tegen, ik heb rekening gehouden met Kerstmis en alles valt te combineren.

Nieuwe plug voor het Stokke badje

Dinsdag liet ik eerst mijn wimpers weer even bijwerken bij Star Lashes in Woerden. Heb besloten dat ik dit voortaan maar elke 2 weken probeer te doen in plaats van om de 4 weken, dan blijft het netter zitten en hoef ik minder lang in de stoel. Met Kerst ga ik voor het eerst glitterwimpers laten toevoegen, dat vind ik best een beetje spannend maar wel heel feestelijk en dan hoef ik in die 2 weken ook niet aan feestmake-up te denken.

Verder ontving ik vandaag van Stokke een nieuwe ‘plub’ voor ons Stokke Flexibath. Deze plug of badstop (maar hier in huis noemen we het ‘plub’) reageert op de warmte van het water. Afhankelijk van de watertemperatuur verandert hij van kleur rood voor te warm, blauw voor te koud en paars voor precies goed. Super handig! (Al is de badstop natuurlijk geen thermometer.) De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor kost € 41,-. De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor en Newborn Support kost momenteel € 49,- (deze actie geldt t/m eind december. Normaal kost de complete set € 57,-). De badstop met warmtesensor is vanaf 2019 ook los te verkrijgen voor € 6,-. Te koop bij onder meer Prénatal en Babypark.

flexi badplug

Sporten en rustig aan

Woensdag stond ik fris en fruitig in de sportschool, nadat ik de verkeerschaos in mijn woonplaats had overleefd. Iets met meerdere bruggen tegelijk afgesloten, vrachtwagens die de laatste brug blokkeren, een gesloten spoorwegovergang en diverse straten met werkzaamheden. Planning is ook een ding bij de gemeente, Rijkswaterstaat of naar wie ze ook met het vingertje wijzen bij al die instanties die gewoon verkeerstechnisch gezien geen handige beslissingen maken dit jaar… Afijn, mijn trainer liet me flink zweten en ik vond zelf dat ik goed bezig was geweest. Snel even douchen, werken en de kinderen weer halen. Die hadden vooral behoefte aan RUST. Afgezien van het voorlezen van enkele boeken voor de nodige reviews, heb ik ze dan ook lekker laten aanklooien en bankhangen. ’s Avonds genoten we van Poesjes en het Sinterklaasjournaal. Verder was ik in de klassenapp van de kleuters zo attent om de details te delen van de Pietengym de volgende dag… die ik zelf uiteraard compleet vergat bij het naar school brengen van de kinderen.  😳  Handig!

Jaartje ouder

Donderdag stond mijn whatsapp roodgloeiend toen ik de vliegtuigmodus eraf haalde. Ik werd een jaartje ouder en zet de foon ’s nachts op deze modus om niet steeds wakker te worden van appjes en alerts. En er waren dus verschillende mensen zo attent om vlak na twaalven felicitaties te sturen  😆  superleuk! Voelde me direct helemaal jarig en al snel kwamen de meisjes bij me kroelen en hadden ze een cadeautje voor me. Overdag heb ik het verder niet gevierd, maar wel genoten van alle felicitaties op facebook, instagram en whatsapp uiteraard. Toen door naar zwemles en daarna naar restaurant De Munt waar ik mijn familie trakteerde op een gezellig etentje. Je wordt maar 1x 40 tenslotte. Ideaal want ik hoefde mijn huis vooraf niet op te ruimen en geen boodschappen in huis te halen waar ik toch alleen maar veel te veel van overhoud. We hebben heerlijk kunnen kletsen en de kinderen vermaakten zich in de speelkamer en met de flipperkast. Wat een fijne ontspannen manier om je verjaardag te vieren, als het volgend jaar weer op deze manier kan ga ik het zeker herhalen!

Een zieke

Vrijdag klaagde mijn oudste over buikpijn. Dat was de laatste weken al vaker gebeurd: buikpijn en hoofdpijn. Ze voelde ook erg warm aan. Ik besloot haar thuis te houden en in haar bedje te laten. Even rustig aan: tekenen, lezen en met haar Ztringz touwtje oefenen. Geen prikkels. Kleine zus mocht eenmaal uit school wel de Rainbow Dash karaoke uitproberen voor de blog, maar ook zij was erg moe. We hebben nog een boekje gelezen en verder hadden de dames nergens puf voor. Daarom koos ik voor een prikkelarme middag en hielden we het bij 1 speelgoedreview en vooral heel veel knuffelen samen. Lekker een boerenkool stampotje van de groenteboer en op naar papa!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#karaoke met #rainbowdash #mylittlepony de meisjes zijn zoet deze middag #mamablogger #review #speelgoed #hasbro

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Dit weekend heb ik leuke dingen met vriendinnen gepland, ga jij ook wat gezelligs doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kelly zegt:

    Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.