Yellies: schreeuwen tegen de spin

Heb jij de Yellies al voorbij zien komen? Dit zijn grappige speelgoedspinnetjes die werken op geluid. Hoe harder je tegen ze schreeuwt, hoe harder ze rijden. De kinderen vinden ze erg grappig, maar je kunt ze gelukkig ook uitzetten zodat ze er verhaaltjes mee kunnen spelen. Ze kunnen langzaam, maar ze kunnen ook heel snel vooruit komen. 

Er zijn in totaal 6 verschillende Yellies en wij kregen de grappige Peeks toegestuurd. Zat in een heel spannend kistje met luchtgaten en de tekst dat er een levend dier in zat en je hem voorzichtig uit moest pakken. Zelfs aan een speciaal tangetje was gedacht. Deze speelgoed spinnetjes kosten 14,99 euro en zijn te koop in de speelgoedwinkel.

Op zoek naar iets dat beweegt waarmee je geintjes kunt uithalen? Dan is dit jouw cadeau.

Heb jij de Yellies al eens voorbij zien komen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Claudia Diependaal zegt:

    Hoi,

    Ik dacht dat ze gewoon ook in de winkel hingen. Maar zonder kist. Wat het voor je meiden natuurlijk al nog spannender maakte haha.

    Groetjes Claudia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.