Yellies: schreeuwen tegen de spin

Heb jij de Yellies al voorbij zien komen? Dit zijn grappige speelgoedspinnetjes die werken op geluid. Hoe harder je tegen ze schreeuwt, hoe harder ze rijden. De kinderen vinden ze erg grappig, maar je kunt ze gelukkig ook uitzetten zodat ze er verhaaltjes mee kunnen spelen. Ze kunnen langzaam, maar ze kunnen ook heel snel vooruit komen. 

Er zijn in totaal 6 verschillende Yellies en wij kregen de grappige Peeks toegestuurd. Zat in een heel spannend kistje met luchtgaten en de tekst dat er een levend dier in zat en je hem voorzichtig uit moest pakken. Zelfs aan een speciaal tangetje was gedacht. Deze speelgoed spinnetjes kosten 14,99 euro en zijn te koop in de speelgoedwinkel.

Op zoek naar iets dat beweegt waarmee je geintjes kunt uithalen? Dan is dit jouw cadeau.

[bol_product_links block_id=”bol_5bfef5aae883d_selected-products” products=”9200000097470819″ name=”peeks” sub_id=”” link_color=”F53BC9″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F53BC9″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Heb jij de Yellies al eens voorbij zien komen?

Reacties

  1. Claudia Diependaal zegt:

    Hoi,

    Ik dacht dat ze gewoon ook in de winkel hingen. Maar zonder kist. Wat het voor je meiden natuurlijk al nog spannender maakte haha.

    Groetjes Claudia!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.