Win: Wie wil er lekker shoppen?

Wie wil er lekker shoppen? Ik heb vandaag een leuke winactie in petto op woongebied. Of speelgoed, kan ook. Net wat jij zou willen aanschaffen. Zelf kocht ik ooit bij Emob een supertoffe en zeer uitgebreide houten treinset voor de meisjes, waar ze veel mee hebben gespeeld. Nu mag ik één van mijn lezers blij maken met 50 euro shoptegoed. Wie doet er mee?

Misschien kennen jullie deze webshop nog niet, dus ik laat even 5 leuke dingen zien die mij opvielen bij Emob. Heb je een beetje een idee van het enorme assortiment.

Stapelbed

hoekstapelbed

Dit handige hoekstapelbed is ideaal om ruimte te besparen en je kind ligt niet meteen extreem hoog als het bovenin slaapt. Het kost 1219 euro en deze variant is hoogglans wit gelakt, maar er zijn ook andere opties voor de slaapkamer van je kinderen of die van jezelf.

Treinset

Deze dinosaurus treinset vind ik zelf erg leuk. Hij zit al in een handige opbergbak en de houten rails zijn een prima aanvulling op de houten rails die je misschien al in huis had. Bovendien genoeg leuke speelaccessoires voor je kinderen om er echt een fantasieverhaal in kwijt te kunnen. Hij kost 69,99 euro.

Stoer behangetje

kinderbehang ruimte

Druk bezig met de metamorfose van een jongenskamer? Dit Walltastic behang is natuurlijk heel gaaf als jouw zoon interesse heeft in ruimtevaart. Het bestaat uit 12 losse panelen die je netjes aan elkaar moet plakken op de muur en kost 39 euro.

Schommelstoel

schommelstoel

Voor de babykamer stond bij mij destijds een schommelstoel op de wishlist. Deze vind ik erg gaaf: niet te truttig en comfortabel, alleen geen armleuningen wat voor voedingen dan wel weer fijn is. Met 315 euro is ie echter wel wat aan de prijs…

Houten ijsjes

houten ijs

Wij  hadden ooit ook zo’n houten speelkeukentje. Houten accessoires voor dit keukentje vond ik altijd een mooi cadeautje om aan Sinterklaas te vragen. Er is echt uren in gespeeld. Deze set met houten ijsjes zou daar erg tof voor geweest zijn. Stylish om neer te zetten ook nog eens…  Dit snoeperige speelsetje kost 29,99 euro.

Win 50 euro shoptegoed

Wil jij kans maken op 50 euro shoptegoed bij online meubelwinkel Emob? Klik dan even door naar de website en vertel mij wat je aan zou schaffen als je wint. Gebruik een geldig mailadres zodat ik contact met je op kan nemen mocht je de winnaar zijn. Delen van dit bericht, vrienden taggen etc… allemaal superleuk en word gewaardeerd, maar het is geen verplichting.

De winnaar is geworden: Cindy Framke. Gefeliciteerd, dat wordt lekker shoppen voor je newborn! Ik ga je mailen.

Meer lezen? Bekijk de artikelen over ‘wonen’.

Wat zou jij uitzoeken als je wint?

 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mirjam Hellingman zegt:

  Ik zou voor mijn zoon de hanglamp met wereldkaart bestellen. Mooi om de wereld te ontdekken.

  https://www.emob.nl/hanglamp-map-nl-nl

 2. trotsema fati zegt:

  ik doe graag mee als ik win wil ik graag een kinderlampje voor mijn dochters nieuwe kamer aanschaffen!

 3. Miranda zegt:

  Ooh mijn kids zouden de treinbaan met dino’s die jij noemt in je artikel wel heel gaaf vinden!!!

 4. Alyt Van Der Heide zegt:

  https://www.emob.nl/grote-toren-met-dobbelsteen-nl-nl

  Dit spel lijkt mij erg leuk voor mijn meiden en gastkinderen.

 5. Marianne Scholten zegt:

  Ik zou er nieuwe lampen voor kopen voor boven de eettafel. Toen we in dit huis kwamen wonen hebben we tijdelijk een paar lampen opgehangen om daarna op zoek te gaan naar iets naar ons smaak.Dat tijdelijk is nu al 10 jaar.

 6. Nency zegt:

  Genoeg te kiezen: Grote toren met dobbelsteen

 7. Susan Ferwerda zegt:

  ooooooh! Kinderbehang Ruimte Avontuur voor mijn dochter!!

 8. Els Wanders zegt:

  Voor mijn dochtertje een nieuw dekbedovertrek, die met de veren vind ik erg mooi. En dan nog wat houten speelgoed erbij, zoals de pizzaset of een taart.

 9. Sabine Hensens zegt:

  Super welkom cadeau!! We zijn aan het verbouwen en als de klus geklaard is (aankomende zomer) dan gaan we alle kamers omgooien. Een flinke klus en er moet veel veranderen. Mijn kleine man heeft grotere meubels nodig en mijn dochter heeft dringend een bureau nodig voor al haar huiswerk. Ik zou dus kiezen voor het bureau Infinity!! Of voor een mooi behangpaneel voor mijn zoon…
  Hoe dan ook, het komt meer dan goed van pas ??

 10. Nelly zegt:

  Een mooie 3D sticker

 11. Ik maak graag kans op dit shoptegoed om een nieuw hoofdkussen te kopen.

 12. Clau-dya zegt:

  Wat een mooie diverse site! Omdat wijzelf ons huis aan het opknappen zijn kies ik een mooi badkamermeubel (https://www.emob.nl/hoge-smalle-kast-siena-40cm-wit-antraciet-nl-nl) uit zodat iedereen een eigen lekje heeft om zijn spulletjes op te ruimen, mijn dochters voor al hun haar accessoires en borstel en de handdoeken een mooi plekje.

 13. Gera zegt:

  Leuk! Ik zou gaan voor croquet of pixel kunst voor de kinderen of toch iets voor mezelf :)?

 14. Marian B zegt:

  Dat is niet verkeerd! Mijn zoontje wil altijd dat ik buiten met krijt een weg teken, het lukt hem zelf nog niet zo goed. Toen kwam ik bij Emob bij het buitenspeelgoed deze (https://www.emob.nl/weg-wagens-nl-nl) weg en wagens tegen. Het lijkt me de ideale oplossing, hoef ik geen wegen meer te tekenen. Misschien kan de weg eerst ook wel binnen.

 15. Emmy zegt:

  Leuke online winkel emob! Wij zijn fan! Ik zou een boekenrekje kiezen denk ik 🙂

 16. Tamara zegt:

  De keuze is reuze. Superleuke dingen. Ik vind
  Kaders Explorer Animals set van 4 echt prachtig!

 17. loes zegt:

  Een stapelbed, dat hebben we beloofd;-)

 18. Miekske Dingens zegt:

  Wat een gave shop! Wij zouden (hoewel het misschien wat slecht weer is), gaan voor de crocket junior om samen plezier aan te hebben! En het overige bedrag zouden we aan een leuk nachtlampje spenderen!

 19. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat een uitgebreide website, leuk hoor en veel keus.
  Mocht ik winnen dan zou ik gaan voor een Bijzettafeltje de Raeam in kleur wit vind ik wel wat.

 20. Nicolle zegt:

  Ik zou het fantastisch vinden om onze boeken, die al heel lang in een doos liggen, in een boekenrek te kunnen zetten. Dat zou me echt heel erg blij maken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ook een kinderboek is op die manier veel sneller gepakt en dat nodigt uit om te lezen. Super toch!

 21. G.T. zegt:

  Wat een leuke winkel! Ik had er nog nooit gekeken. Nu wel (oei)…
  Als ik win dan wordt het of de speelset ruimteschip of de set weg en wagens. Met allebei zou mijn peuter dolblij zijn.

 22. Wij zijn op zoek naar een mooie vitrinekast. Het shoptegoed zouden wij dan bijleggen bij de vitrinekast.

 23. Marita Cuypers zegt:

  Een leuke boekenrek voor op onze kleinzoon zijn slaapkamer zijn leuk zijn!

 24. Linda zegt:

  Wat een fijne actie. Ik waag graag een kansje.
  Als ik zou winnen dan zou ik waarschijnlijk twee verschillende speeltapijten kopen.
  de ‘sweet town’ voor mijn dochter en ‘play city’ voor op de kamer van mijn zoontje.

 25. Minke zegt:

  Wat een leuke site. Ik zou gaan voor de pizza en taart voor in het keukentje of voor een treinset. Al is een boekenkastje ook erg leuk.

 26. Sjonnie zegt:

  Archiefkast Tower – grijze eiken die kan draaien. Zouden ze super vinden voor hun spulletjes.

 27. Henrieke zegt:

  Leuk leuk! Ik zou denk ik kiezen voor een ballenbad. Van de ballenbakken in speeltuinen hoor ik altijd dat het vol bacteriën zit. Al zien die treinbaan of een grote activiteitenkubus er ook heel goed uit. 🙂

 28. Patricia Paling zegt:

  Dat zou echt super zijn! ? Dan zou ik gaan voor het “opbergrek 5 bakken – wit en pastelkleuren” voor mijn dochter haar (kleine) slaapkamer, waar we een goed opbergsysteem voor speelgoed missen. (Nu alleen 2 losse bakken met deksel.) Paars/roze/wit zijn de kleuren van haar slaapkamer. Dus deze past heel mooi daarbij.
  https://www.emob.nl/opbergrek-5-bakken-pastelkleuren-nl-nl
  Of we gaan misschien toch voor “zitzak Europa 220 Micro” op de slaapkamer van onze zoon op de plek van het bankje/tafeltje die we dan doorschuiven naar kleine zus, waar we de losse bakken onder kan zetten en bovenop kan zitten/lezen/spelen. ?
  In ieder geval zou het heel goed van pas komen. ???

 29. Evi Huys zegt:

  Oh wat leuk! Mijn dochtertje zou dan erg graag het lama tapijtje willen om in haar kamer te leggen zodat ze ’s morgens geen koude voeten krijgt na het uit bed komen.

 30. sylvia zegt:

  ooh ze hebben zoveel leuks daar, moeilijk kiezen maar onze jongste is groot fan van paw patrol dus we zouden in elk geval voor deze gaan:
  https://www.emob.nl/nachtlampje-paw-patrol-nl-nl
  ??

 31. Corinne zegt:

  Ik heb een leuke lectuurbak gezien

 32. Els zegt:

  Ik zou zeker voor de speurtochtset gaan, mijn jongens zijn namelijk dol op speuren!

 33. Brenda Walraven zegt:

  Natuurlijk wil ik shoppennnnn! Leuke site, ik kende hem nog niet.. Enerzijds misschien maar goed ook, helaas laat ik nu natuurlijk weer mijn oog vallen op van alles en nog wat! Bijvoorbeeld op het boekenrek “Lente” (en niet alleen vanwege de naam haha). Maarrr de keukentjes zijn ook om verliefd op te worden. Toevallig vandaag houten “eten” gekocht voor bij een kinderkeukentje. Die hebben we nog niet, maar je kan het maar vast in huis hebben als het in de aanbieding is! Dat keukentje zal er toch wel komen, waarschijnlijk voor de 2e verjaardag!

 34. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik zou graag een dekbedovertrek willen kopen

 35. Wendy v V zegt:

  De treinbaan met dino’s vind ik gaaf. Dat zou super leuk zijn voor mijn neefje.
  Als hij dan bij mij komt kan hij daar leuk mee spelen.

 36. Anke Boonen zegt:

  Ik zou gaan voor de https://www.emob.nl/playmat-toybag-tipi-stripes-zigzag-nl-nl. Ideaal voor de lego! Met 2 lego fanaten in huis komt dit zeker van pas?

 37. Wilma van Doorn zegt:

  Boekenrek van Happy Dino voor onze kleine boekenwurm.
  Daar kunnen dan mooi al zijn boekjes in, zodat hij er zelf goed bij kan. Nu staan ze op een plankje en moeten wij hem de boekjes aangeven. Hoe leuk zou het zijn als dat niet meer nodig is ?

 38. Sabine zegt:

  Ik zou graag de dino treinbaan winnen voor mijn stoere dochter.

 39. Anna zegt:

  Een opbergmand voor alle mutsen sjaal en handschoenen

  Facebook: An Na

 40. anita kempenaers zegt:

  shoptegoed zou ik besteden aan denk ik een mooie muursticker voor de slaapkamer van mijn kleinzoontjes

 41. Lynn Mahieu zegt:

  Een poppenhuis lijkt me zalig voor mijn mini poppenmoedertje! <3

 42. Anja zegt:

  Leuke prijs, ik zou dan voor deze vitrinekast gaan denk ik om mijn zoon mee te verrassen https://www.emob.nl/vitrinekastje-collecty-zwart-wit-nl-nl

 43. Marcia Kan zegt:

  Dat zou goed van pas komen! Onze jongste dochter Hannah is toe aan een bureau op haar kamer. Ik vind dit een handig exemplaar, met nog voldoende opbergruimte. Dit shoptegoed is een leuk begin bij dit bedrag. En leuk detail; bureau heet Hanna! ?
  https://www.emob.nl/bureau-hanna-nl-nl

 44. Marcia Kan zegt:

  Dat zou goed van pas komen! Onze jongste dochter Hannah is toe aan een bureau op haar kamer. Ik vind dit een handig exemplaar, met nog voldoende opbergruimte. En leuk detail; bureau heet Hanna! ?
  https://www.emob.nl/bureau-hanna-nl-nl

 45. Les S zegt:

  Nou!!! Dit is echt super leuk en mega welkom! Wij verhuizen binnenkort en hiermee zou ik de kinderkamers opnieuw willen inrichten! Een nieuw bureau komt heel goed van pas! De NANO vind ik super gaaf!!

 46. erika panjer zegt:

  een ballenbad omdat me dat zo leuk lijkt voor onze dochter

 47. Tammy zegt:

  Oh dat zou super leuk uit komen in de dure maand voor de kids
  En in januari id jij ook nog jarig ??

 48. Mara zegt:

  https://www.emob.nl/sport-blocks-nl-nl ontzettend leuk voor mijn jongste zoon van en namens de sint

 49. Anneke zegt:

  Wat een verrassende site! Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een leuke producten!
  Voor €50 zou ik een heerlijk speeltapijt kopen, want ik merk dat er toch het liefst op een zachte ondergrond gespeeld wordt, en een leuk buitenspel, buikbal bijvoorbeeld.

 50. Joanna zegt:

  Ik doe mee voor de salontafel Nomi, die is gaaf voor ons nieuwe huis.

 51. Willeke zegt:

  Ik zou heel graag voor een dekbedovertrek gaan voor mijn kleinzoon die de de oude dekbedhoezen van zijn ouders krijgt. De racing met de autootjes of een wereldkaart. Superleuk voor hem en niet die oude, afgedragen hoezen.

 52. Dorien Zaal zegt:

  Oh, wat leuk. Ik zou als ik win het fotobehang “de wereldkaart” bestellen voor op de kamer van mn jochie….

 53. Sharon de Ridder zegt:

  Mijn dochter krijgt binnenkort een nieuwe kamer en een mooi nieuw dekbed zou daar wel heel leuk bij zijn!

 54. Micky G zegt:

  Wat een leuk winactie! Ik zou mijn kleintjes zo graag blij willen maken met de dino Treinset. Ze zijn gek op Dino’s en op treinen. Zo benieuwd naar hun gezichtjes bij het zien van dit super gave decemberkado.

 55. Marlon Kok-Toet zegt:

  Toffe prijs!!! ik zou het voetbalbekbed voor mijn zoontje bestellen https://www.emob.nl/dekbedovertrek-sander-140×220-nl-nl en één van de hondjes dekbedden voor mijn dochter ?

 56. Marjo van Leeuwen zegt:

  De webwinkel ken ik al. Leuk is die hé. Kwam nu dit gave setje poppetjes tegen https://www.emob.nl/set-poppetjes-professionals-nl-nl voor in Sarah haar poppenhuis. Dus fingers crossed

 57. Elke zegt:

  Zo leuk! Ik ga voor Het schoolbord tafelmodel 🙂

 58. Wendy zegt:

  Oh wat een leuke site zeg! Nooit van gehoord maar ik zie zoooo veel leuks! Maar ik zou voor een praktisch cadeau gaan als we winnen 😉 Dus voor een buggy kiezen. Daar kan onze zoon nu nog in, en straks onze dochter ook als ze wat groter is. We hebben nu 1 die nog van m’n man is geweest als baby! Erg nostalgisch, maar die is wel duidelijk aan vervanging toe na ruim 30 jaar 😉

 59. Eline Zeilstra zegt:

  Wat een leuke site, die kende ik nog niet.
  Ik zou graag een toffe tipi tent willen op de nieuwe kamer van mijn dochter.
  Of toch zo’n gave treinset??….dat is ook leuk!

 60. Linda Raaijmakers zegt:

  Dit zou Lucas super gaaf vinden: https://www.emob.nl/weg-wagens-nl-nl

 61. Marian Zw zegt:

  Ik zou leuke spulletjes uitzoeken voor de kinderkamers, muurstickers, kussentjes en een mooie plaid. Meteen een stuk gezellier daar!

 62. Esmeralda Groenland zegt:

  Wat een leuke shop. Kende ik nog niet. Dat setje met die ijsjes zou bij mijn dochter ook erg welkom zijn. Wat ik zelf graag zou willen is een nieuw setje kinderstoeltjes en ik zag heel wat leuks ertussen staan.

 63. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Wat gaaf, ik ga voor een boekenkast, vind het zonde dat boekjes bij mijn achterkleindochter in een bak liggen. Om het lezen te stimuleren is een boekenkast veel leuker.

 64. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Zoveel keuzes zoveel moois maakt het nog lastig.
  Emma zou n speel of tipi tent geweldig vinden.

 65. Marieke zegt:

  Wat fantastisch zou het zijn om de mooie,houten ijsjes zomaar te kunnen en mogen bestellen voor onze bijna driejarige kleinkinderen. Ze maken altijd ijsjes voor ons van papier maar dit is zo schattig.

 66. Goele H zegt:

  Moest ik het shoptegoed winnen, zou ik voor mijn zoontje een leuke muursticker kiezen. We verhuizen binnenkort en hij wil graag een kamer in ruimtethema.

 67. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wow wat hebben ze veel. Het keukentje van onze dochters staat nu even op zolder maar ze willen hem graag weer onder hebben staan. Dan komt de houten ijsjes set https://www.emob.nl/roomijs-speelset-nl-nl. Wel heel goed van pas.

  Ik zag ook nog leuk blik gooien dat is een leuke activiteit als ze kinderfeestje heeft.

 68. Cindy Framke zegt:

  Wat een superleuke spullen! Ik kon de website nog niet maar echt superleuke dingen hebben ze daar. Ik doe heel graag mee. Mocht ik de winnaar zijn van het shoptegoed dan kies ik voor een boxkleed. Die met flamingo’s vind ik erg leuk. We verwachten ons meisje elk moment. Dus dit zou supergoed van pas komen.
  https://www.emob.nl/boxkleed-flamingo-80×100-nl-nl

 69. Lenny Wibbelink zegt:

  Onze dochter van 6 hoopt dat haar zusje een ballenbak gaat krijgen van de Sint. Ik kies daarom voor https://www.emob.nl/pop-upballenbad-a-zebra-nl-nl zodat ze lekker samen kunnen spelen

 70. Ilse Brinkhuis zegt:

  Wauw! Wat leuk. Ik zou het speelkasteel disney aanschaffen voor mijn kleindochtertjes.

 71. elisabeth maria martina zegt:

  https://www.emob.nl/dekbedovertrek-piraat-nl-nl-EMBC2013
  prachtig verjaardagskado voor onze stoere kleinzoon tije

 72. Sab zegt:

  Ohhj gaaf zeg. Ik zou zeker voor een keukentje gaan. Mijn zoontje van bijna 2 pakt elke dag wel drie keer de pannen la uit dus gaat dat helemal geweldig vinden?

 73. Soet zegt:

  Opbergkist peppa pig vinden wij heel leuk, voor al het rond slingerende speelgoed of een leuke zitzak of stoel

 74. marange krouwel zegt:

  Oehhhh super cool!!! Ik zou de hobbelpaard bestellen! Zo gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.