Meebrullen in de bios bij Mamma Mia! Here we go again

Oh ik had vrijdagavond een hele toffe date! Samen met een vriendin bezocht ik Pathé De Kuip voor de singalong versie van ‘Mamma Mia! Here we go again’. Bijna alleen maar vrouwen in de zaal en natuurlijk allemaal meezingen met de liedjes van Abba die in karaoke versie tijdens de film aan bod kwamen. Ook zin in een meiden avondje? Lees dan even verder, want ik heb vrijkaarten om te verloten onder mijn lezers.

Wel even de kanttekening dat deze singalong film niet in elke bioscoop draait, vandaar dat wij de files indoken richting Rotterdam. In grotere bioscopen draait ie wel en De Kuip is gewoon een fijne bios met genoeg parkeerplekken.

Overigens had ik Mamma Mia überhaupt nog niet gezien, dus in de auto kreeg ik een korte walkthrough over het verhaal. En Nederland kan geen genoeg krijgen van deze feel-good filmsensatie, zo blijkt. Sinds de release van deel 2 van deze muziekfilm (op 18 juli dit jaar) zijn al meer dan 930.000 bezoekers er naar toe geweest. Sinds 10 oktober draait ie dus als singalong versie waarbij de songteksten van de beroemde Abba-nummers uit de film te zien zijn op het scherm en je als bezoeker uit volle borst kunt meezingen.

En dat was dus echt leuk! Zelfs als je deel 1 niet gezien hebt, is de film heerlijk om naar te kijken. Lekkere romantiek, fijne humor, heerlijke muziek… gewoon een leuk verhaal waarbij zelfs ik een traantje wegpinkte. Kortom: meer dan de moeite waard om te zien.

Waar gaat Mamma Mia 2 over?

De film speelt zich af op het magische Griekse eiland Kalokairi. De cast van deel 1 keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Hier zie je de trailer:

Winactie

Heb jij zin om ook lekker mee te brullen in de bios met een vriendin? Ik heb van Universal 2 vrijkaarten ontvangen om onder mijn lezers te verloten. Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt waarom je deze film wilt zien en met wie. Gebruik een geldig e-mailadres, dan maak je kans. Ik vind het extra leuk als je dit bericht op social media deelt of je vriendinnen tagt, maar dat is uiteraard niet verplicht.

De winnaar is geworden: Marlon Kok. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen!

Heb jij Mamma Mia al gezien?

Foto’s: PR

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Bianca Struijs zegt:

  Lijkt mij echt super leuk om hier met mijn schoonmoeder heen te gaan. Die is een groot ABBA fan en gaat gegarandeerd helemaal uit haar bol

 2. Lisanne Bons zegt:

  Tuurlijk vind ik dat leuk. Lekker vals meezingen. Ik neem dan gezellig mijn moeder mee. Dan val ik niet zo op?

 3. Annick zegt:

  Mamma Mia! De musical was al geweldig, vervolgens zag ik de film in de bioscoop. Bij beide heb ik een heerlijke avond gehad met een goede vriendin. En nu is er een deel twee die ik graag zou willen zien en dan het liefst met haar, Darien. We houden van dansen, zingen en gek doen maar ook het delen van lief en leed. Een avondje voor ons samen om even weer samen onszelf te zijn.

 4. Sabrina zegt:

  Leuk! Ik heb de 1e gezien met vriendinnen, ik neem ze gewoon allemaal mee als ik win!

 5. Rianne zegt:

  Ik zou graag met mijn schoonmoeder gaan.
  Dit is helemaal haar tijd en zelf vind ik het ook super leuk!
  Het eerste deel was ook super leuk, benieuwd naar het vervolg!

 6. Mirjam Hellingman zegt:

  ????Dit lijkt mij geweldig leuk om samen met vriendin Miranda Maton naar de singalong versie van ‘Mamma Mia! Here we go again’ te gaan! Verstand op nul en lekker meezingen! ????

 7. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik zou graag deze film met mijn zus willen zien.
  We zijn ook samen naar de 1e film geweest en zingen alle nummers van ABBA mee.

 8. Angelique zegt:

  Mamma mia, ik doe graag mee met deze actie!
  Puur om het feit dat dit een heerlijke feelgood movie is en wie kan dat nou niet gebruiken??
  Ik zou hier graag heen gaan met mijn vriendin Monique (Deeh). We moeten nog steeds een keer samen naar de bios ?

 9. marlon Kok-Toet zegt:

  ah super leuk met mn vriendin fran? mama Mia is echt ons ding !!!

 10. Jolanda zegt:

  Heel graag met mijn zusje! Alhoewel….ik weet niet of de medebezoekers daar blij van worden want zingen kunnen we niet. Maar met mijn zusje naast me durf ik in ieder geval kei hard mee te blèren.

 11. Oma Will zegt:

  Lekker hand in hand genieten van deze film met mijn dochter en samen heerlijk meebrullen met de bekende song.
  Ik volg bloglovin, heb alleen geen facebook.
  Graag loot ik mee.

 12. Anna zegt:

  Jaaa echt wel I need a feel good movie!!

  Facebook: An Na

 13. elisabeth maria martina zegt:

  heerlijk mee blerren dat willen we toch allemaal, ff lekker uit ons dak gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.